2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canim okurken cok duygulandim valla ne denirki cok haklisin uzulmekte insallah ikibebegin sana simsiki tutunurlarda seni hic birakmazlar.. hayat bu devam etmek zorundayiz bakalim bnm ne olcak cumartesi hayirlisini diliyorum....

öyle deme canım. hiç belirti yaşamadan kanda pozitifi görenler var ama sen içini ferah tut inşş..

canim karamsar konusmak yok soz verdim oyuzden bisey demiyorum hayirlisi hepimiz icin canimm insallah hamilelik haberini vermk nasip olur cumlemize..

iyi yapmışsın cnm

inşallah pozitifi alır gelirsin cnm, yarın benim de randevum var sabah 10 da gidip bakıcaz eşimle kese var mı yoksa bitti mi hamilelik rüyası:44:

niye böyle olumsuz düşünüyorsun ki. benim iş yerimde normal yoldan hamile olanlarda bile testten sonra doktor kese görünmesi lazım diyoru. bizim durumumuz artık onlardan farklı değil ki. boş yere üzme kendini

kıslar 18 mayıs gelirimi?geldiğinde asya bebeğin seninle dermi?keşke şuanda varlığından haberim olsa ama yok 4 gün daha ümitle beklicem rabbim takdir etmişse bebeğim benimledir.hayırlısı için dua ettim etmeye devam ediyorum rabbim hayırlısı ile gönlümüzden geçenlerin hepsini ömrümüze versin.o gün benim için çok ama çok özel bir gün eğer birde güzel haber alırsam sanırım bu hayatta karşılaşmış olduğum en güzel ve özel gün olcak hiç şüphesiz.rabbim 18 mayısta ve diğer günlerde sonuç alacak arkadaşlarımın hepsinin yardımcısı olsun

arkadaşlar değerimiz 991.55 olmuş salı günü muayane olcaz artık keseyide görcez inş..

inşallah pozitifi alır gelirsin cnm, yarın benim de randevum var sabah 10 da gidip bakıcaz eşimle kese var mı yoksa bitti mi hamilelik rüyası:44:

Taze anne sen hmde cift kese gorebilirsin olumsuzluk yok insallah guzel olacakkk herseyy bak gorursun Allahin izniylee

Amin canimm amin bnde ogun test tarihim bakalim gorucez bnmde dua ederek gecio herseyin hayirlisi insallah Rabbim oldemistirde bebeklerimiz bizimle kalir...Aminn

niye böyle olumsuz düşünüyorsun ki. benim iş yerimde normal yoldan hamile olanlarda bile testten sonra doktor kese görünmesi lazım diyoru. bizim durumumuz artık onlardan farklı değil ki. boş yere üzme kendini

cnm çünkü benim hiç 24 saatte katlamadı değerim bazı annelerin böyle benim gibi 3 günde bir katlaması normalmiş
ama ben o normal gruba giren bazı annelerden miyim yoksa bi terslik mi var işte yarın belli olucak artık

korkma bence herşey iyi olacak . üzme bebeğini. sana diyorum ama bende korkuyorum dış gebelik olur diye. öyle olacaksa kimyasal bile olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…