2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canim bnmde ilk 5gun bnde bugun gun saymaya basladimm.. hakkimizda hayirlisi insallah yarin guzel sonuclar alirsinn icini ferah tut..

transferı olan arkadaslar neler yapıyosunuz..ben çok kararsızım süreklı yatsam mı,kalkıp dolassam mı daha iyi olucak??

valla ben biraz yatıyorum, biraz oturuyorum. kalkıp basit yemekler yapıyorum. evin içinde yürüyorum. ama yukarılara uzanmıyorum. gerinmiyorum. her gün bir dilim ananas yiyorum. bir avuç da kabak çekirdeği

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

karamm,
krizantem03,
halerkan,
accessdenied

kimsecikler sohbet etmiyor

kızlar.... ben bugün gene test aldım. bu sabah sonunda 2. çizgiyi gördüm ama biraz silikti. yarın sabah bi daha yapıcam. zaten cumartesi de kan testim var. son 2 gün meraktan çatladım. bugüne kadar doktorumu bile 1 kere dahi aramadım ama son 2 gün geçmek bilmiyor...

bu arada özlemcim Allah sabır versin. kendi derdime düşüp seni unuttum sanma. sadece teselli için doğru kelimeleri bulamam diye çekindim. Umarım en kısa zamanda atlatıp yoluna devam edersin.. bu kez bebeklerini kucağına alarak hem de...

testlerinde pozitifleri gören arkadaşlarım... hepiniz adına çok sevindim... Anne olmak isteyen herkes yaşasın inşallah aynı mutluluğu...

canim benim ya ins Rabbim bu sefer yuzunu guldursun canim.. pihtilasma falan var mi bakildi mi? yani gebelik olusuyor ama kisa surede sonlaniyorsa genelde kan sulandirici igne filan yapiyolar phitilasmayi onlemek icin, ins bu sefer bebegin seni sasirtir ve sonuna kadar gidersin ins. bence cok guzel artmis degerlerin ama daha once de yasadim dedigin icin net konusamadim.. ins hayirlisiyla gelmis olsun bebegin.. :)

Allah korusun canim ya olmaz ins bi sey Rabbim korusun...

silik cizgi gordum diyenler vardi, ins onlarinki de gercektir, halerkan ve bee83.. hadi bakalim ins guzel haberler verirsiniz bizlere yaknda :):)

günaydın kızlaaarbol gebeli günler olsun hepimize. cumamız da hayırlı olsun

Canım inş hamilesindir.kullandığın ilaçlarda testi yanıltabilirmi acaba? Onuda düşün sona hayal kırıklığına uğrama canım

arkadaslar kan verdim sabah.öğleden sonra sonuç belli olcak.inşallah hamileyimdir dua edin bana ne olur...

slm kızlar günaydın herkeze nasılsınız cumanız mubarek olsun şu cuma günü hayrına ve üç aylara günlerkala inşlh hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız

Son düzenleme:
arkadaslar kan verdim sabah.öğleden sonra sonuç belli olcak.inşallah hamileyimdir dua edin bana ne olur...

İnşallah güzel haberini alırsın. ben ancak akşama öğrenebilirim senin sonucunu ama dua ediyorum senin için ve tabii bee için... onun da sanırım bugün test günü. ikiniz de bebelerinize kavuşun sonra da sıra bize geldin inşallah... :):):)

Hadi bakalim canim hayirlu haberler alirsin jnsallahh.Rabbim yardimcin olsun..
slm kızlar günaydın herkeze nasılsınız cumanız mubarek olsun şu cuma günü hayrına ve üç aylara günlerkala inşlh hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız

Karamm amin cumlemizinn yarin hem evlilikyildonumum hemde 3aylara giris hemde transferimin 3gunu vuvvv masallah insallah hepimiz hamile kaldigimizin haberini aliriz... ya bu arada namaz kilsam sorun olur mu

[

Karamm amin cumlemizinn yarin hem evlilikyildonumum hemde 3aylara giris hemde transferimin 3gunu vuvvv masallah insallah hepimiz hamile kaldigimizin haberini aliriz... ya bu arada namaz kilsam sorun olur mu[/QUOTE]

oturdun yereden kıla bilirsin cnm

Arkadaşlar Merhaba,

Benimde 5.gün 2.adet embiyotransferi yapıldı.Listeye kendimi ekledim.Allah şu mübarek günde herkezin gönlüne göre versin...

no isim merkez deneme sayısı yaş sorun sonuc
1-) accessdenied bahceci 1 asilama 1.tup 39 erkek inf. hamileee
2-) gh43 umut tup bebek 22
3-) karapek fulya bahçeci 2 aşılama 1.tüp 30 16 mayıs test tarihi inşallah hamiledir
4-) ays umut tupbebek hamilee
5-) aycen umut tupbebek 2.aşılama 3.tüp bebek 33 yumurta ve sperm 12 mayıs test günü inşallah hamiledir
6-) ozlemo248 gurkan tupbebek 30 hamilee.
7-) belki37 memorial 34
asil_38 25 sebepsiz.infertilite
9-) kelebekafyon gurkan klinik 2.deneme 27 inşallah bir dahaki sefere
10 sedefekrem genart tupbebek(mehmet erdem) 1.tüp bebek çikolata kistti
11 srp16 jimer tupbebek 31 11 mayıs test günü inşallah hamiledir
12 bahar35baha tinaztepe hast. 1.deneme 29 rezerv azligi 8 mayısta testi tekrarlıyacak
13 bebekdostu memorial 2.deneme 35
14 karamm avrupa safak hast;. 1.deneme 29 14 mayıs test günü inşallah hamiledir
15 polit manisa grang medical sprem ve adet düzensizliği hamile.
16 kubraazra kurtkoy emsey. 26
17 eda2626 fulya bahceci 3.deneme 31 bir dahaki sefere
18 dilberimk memorial 6.deneme 31
19 suou doğal yol :) 1.deneme 34 hamile
20 bilgen5208 gebze asm 32
21 neslia bahceci fulya 2.deneme 32
22 gungor51 kayseri acibadem
23 halerkan kadikoy sifa 1.deneme 35 11 mayıs test günü inşallah hamiledir
24 skgk florence nightingale-bülent faysal 1.deneme 25 erkek inf. 16 mayıs test günü inşallah hamiledir
25 uçanfasülye acıbadem 2 aşılama 1.deneme 28 varikosel - pko inşallah bir dahaki sefere
26 sera579 eurofertil 3.tüp bebek 29 nisan test günü inşallah hamiledirrrr
27 wannabemummy 04.04.2013 trasferi oldu hamileeeeee.
28 sdf76 4.tüp bebek
29 rüzgar17 ankara tıp fakültesi 2.tüp bebek 36 sebepsiz.infertilite
30 beren660 15 nisan transfer günü 27 nisan test sonucu inşallah hamiledir
31 desertgırl bahçeci 32 pko bir dahaki sefere inşallah
32 deax medipol hastanesi erkek faktorü 22
33 cansunida eurofertil
34 esindogan zeynep kamil hastanesi 11 nisan tedaviye başladı 31 pkos ve fallop tüpleri kapalı
35 tuba002 hakan şatıroğlu.tüp bebek 9nisan transfer yapıldı 30 tek tüp kapalı ve morfoloji bozuklugu hamileeeeeee
36 hatme adana başkent hastanesi 2.tüp bebek 32 sebepsiz.infertilite
37 bunvp ege üniversitesi dondurulmuşlarla deneyecek 30 nisan transfer
38 ozmofilik antalya.tüp bebek 1.tüp bebek 26 azosprem
39 neslic bahçeci.tüp bebek 32
40 gulguzeli34 umut.tüp bebek 13 nisanda transferi yapılacak 27 bir dahaki sefere
41 aysegul2107008 2 kez aşılama 1.tüp bebek 25
42 g090 8 nisan dondurul.transfer yapıldı 31 erkek faktorü hamileeeeeee
43 damlaaamurattt kayseri acıbadem hastanesi 4 nisanda transferi oldu sebepsiz.infertilite hamileeeeee
44 zm_yk umut.tüp bebek 09 nisanda yumoşları toplandı 24 pco ve erkek faktorü inşallah bir dahaki sefere
45 ayseeem mersin.tüp bebek 1.tüp bebek.8 nisan tedaviye başladı 29 6 mayıs test sonucu inşallah hamiledir
46 alfabe ege üniversitesi
47 aleynn bahçeci.tüp bebek 16 mayıs test günü inşallah hamiledir
48 rockhak 1.aşılama
49 turguoisse transferi gerçekleşti bir dahaki sefere inşallah
50 pumbus83 izmir symirna art 3.tüp bebek HAMİLEEE
51 karapek 1.tüp bebek 30 16 mayıs test tarihi inşallah hamiledir
52 tugba1411 eurofertil 2.tüp bebek 30 hamilee46:
53 meliscik hamileee
54 zeytin27 medicalpark 2.tüp bebek 27 rezerve azlığı ve çikolata kisti bir dahaki sefere inşallah
55 feridemasal eurofertil 1.tüp bebek 30 erkek faktorü
56 hanzade_su 2 aşılama 1.tüp bebek kan pıhtılaşması ve folikasit eksikligi bir dahaki sefere
57 durumavisu hamileee
58 beys 2.tüp bebek 23 nisan test günü inşallah hamiledir
59 poyder 1 mayıs test günü inşallah hamiledir
60 aysegulaysegulaysegul 2 aşılama 3.tüp bebek yumurta rezervi yetersiz 2 mayıs test günü inşallah hamiledir
61 meral78 hamile..Testi tekrarlıyacak inşallah yükselir
62 zuzummmmm hamileee
63 pamukcuvali ataşehir memorial 10 mayıs test günü inşallah hamiledir
64 bee_83 hamileee
65 cancanelif genart tupbebek 1.tüp bebek 30 14 mayıs test günü inşallah hamiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…