tek embriyo canım. 5.gün. şimdi hamile olabilir miyim ben? ben gittikçe artan bel ağrısı oldu. halen de var. kasıklarımda batma, göğüslerim şiş ve aşırı yorgunum. sürekli uyuyasım geliyor. kasıklarda batma dışındakiler adet belirtilerim aynı zamanda. 4 tane test yaptım hepsinde de 2. çizgi silik çıktı. olumlu mu ki. inanamıyorum. yarın kan sonucunu alınca üzülmekten çok korkuyorum canım
transferı olan arkadaslar neler yapıyosunuz..ben çok kararsızım süreklı yatsam mı,kalkıp dolassam mı daha iyi olucak??
baharcım sevinemiyorum ki canım boğazımda düğümlendi kaldı! ben ilk hamile kaldığımda da böyle oldu. değer cok küçüktü, sonra arttı ama düşük oldu! hamile olduğumu öğrendiğimde beni bir görseydin sanki hayatımda hiç mutlu olmamıştım okadar, herkese ama herkese uçan kuşlara bile söyledim hamileyim diye sonra kalp atışı duyulmadı, kurtaj oldum bırde! ikinciye hamile kaldım bu sefer kımseye soylemıcem dedım ama degerler gayet ıyı artıyor hersey yolunda gıbı ben tabı havaya gırdım degerler ıyı dıye bu sefer dış gebelik cıktı. sonra butun bunların eşimde sperm dna sı bozuk oldugundan kaynaklandıgı ortaya cıkınca ancak tüp bebek dedı doktorum. 2 ay once tup bebek yaptırdık ozamanda cok ınandım olacak bu sefer ıyı spermler secıldı dıye. ama sonuc negatif. simdide boyle deger kucuk basladı. ne yapsam uzulsem sevınsem bılmıyorum. bazen tutamıyorum kendımı soyluyorum hamıleyım dıye bazılarına soylemıyorum amannnn hersey olacagına varacak hakkımızda hayırlısı artık! beterin beteri var arkadasım. içimi döktüm buarada cok dolmuşum demekki!
kızlar gittim geldim
gastroentolog nexiumu yasakladı tabii ki, en azından ilk 3 ay bebeğin için azıcık dişini sık dedi
sıkıcam tabii elden başka bişey gelmiyo
inşallah ilk 1 ayda kullandığım nexiumla sakatlamadım çocuğumu
cvpladığın içintesekkür ederim.kaçıncı günündesin sen ?
Arkadaşlar bugün 5. Gün transferimin 9. Günü. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Ikinci çizgiler çıktı ama silikler. Ne anlama geliyoor ki. Yarın kan testi yaptıracağım. Kaç çıkması gerekiyor blastokistte göre. çok korkuyorum.
arkadaslar kan verdim sabah.öğleden sonra sonuç belli olcak.inşallah hamileyimdir dua edin bana ne olur...
Günün ilk gzl haberini senden alalım hadi:)cuma bugün.hayırlı haberlerle gel inş
günaydın kızlarrrrrrrrr
karam nassın kuzum kaç gün kaldı teste ?
arkadaslar kan verdim sabah.öğleden sonra sonuç belli olcak.inşallah hamileyimdir dua edin bana ne olur...
Hadi bakalim canim hayirlu haberler alirsin jnsallahh.Rabbim yardimcin olsun..arkadaslar kan verdim sabah.öğleden sonra sonuç belli olcak.inşallah hamileyimdir dua edin bana ne olur...
slm kızlar günaydın herkeze nasılsınız cumanız mubarek olsun şu cuma günü hayrına ve üç aylara günlerkala inşlh hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?