canım sende bi sorun olmasa bile embiriyo sana transfer ediliyo rahimin embiriyo için uygunmu değilmi bakılıyo rahimin içine bakmadan herşeyin yolunda olduğunu nasıl anlayabiliyoki transfer ediyo embiriyoyu emeklerin boşa gitmesine sebep olmuş diye düşünüyorum.benim eğer tutmasaydı arkasına ara vermeden başlıcaktık.çünkü benim yumurtalar bitmek üzere beklemek zamn kaybı olcaktı.yumurta rezervi sorunuda var galiba sende öle olmasa yumurta yaşı testi istedi demişsin amh testimi yani istediği.eğer imkanın varsa bekleme arkasına yaptır hemen gerçi doktorun nasıl yönledirecek bilmiyorum yinede onagöre hareket et.
canım yumurta yaşı için kan verdim sonucu bekliyoruz ama bana sorun yok 10-15 yumurta olur demişti.8 yumurtam oldu.5 tanesi 1.kalite ve 5.güne kaldı buna göre sorun yoktur heralde ama emin olmak istedi sanırım tutmayınca neden arıyolar işte.2 tane dondurulmuş var onlarla başlıycaz ama önce kamerayla bakalım dedi.cuma onun için gidip sorun çıkmazsa hemen başlamayı düşünüyoruz ama bakalıkısmet artık...
canım doktor 13 mayıs dedi ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum.ya sen?alalh yardımcımız olsun
allah yardımcın olsun rahat ol,mutlu ol çok kolay olacak sadece suyu çok abartma ben tuvalete gitmek zorunda kaldım.
çok sağol canım ne hissedeceğimi bile bilmiyorum.üzülmeli miyim rahat olup beklemeli miyim bilemedim.cuma kan testi yaptıracağım dua et olur mu?
cnm göğüs ağrısı vardı kasık ağrısı daha çok idrarda oluyodutaze anneee cok tesekkur ederım ınşallah... ah ah inşallah guzel haberler vermeyı nasıp eder rabbım... bişey sorucam transferden once sendede boyle regl agrıları gbı gogus kasık agrısı oldumu sankı yarın hasta olacakmışım gbı agrılarım oluosen nelere dıkkat ettın transfer sonrasııı kavga dısında :)))))
cnm göğüs ağrısı vardı kasık ağrısı daha çok idrarda oluyodu
transferden sonra 2. gün kocamla kavga etmeye özen gösterdim işin püf noktası orda
yok kuzum sakin kalmaya çalış kendini asla yorma ama yatağa da yapışma evin içinde gez dolan ama iş de yapma
bol su iç, sakın bitki çayı içme, meyva ye bol, sebze yemeye çalış öğünlerde ki kabız olma.
ani hareketlerden kaçın ve olucağına inan cnm :) inşallah da olucak kuzum
aklım sende olucak yarın gelince yaz hemen
kızlar son 4 gün içim kıpır kıpır ne kadar takmıyorum desemde olmuyo zaman yaklaştıkça boğazıma bir şeyler düğümleniyor
Hayirli olsun cnm evt stres bitmiyor ben daha oncede yazmistim bende oyle deger yukselcekmi sonra kese sonra kalp atisi derken bitmiyor stres bende oyle keseleri gordum simdi kalp atislari olcem strestennn
Insallah canim dualariniza ihtiyacim var tesekkurlerr...
Amin canimi insallah guzel haberler aliriz hep birlikte
Allah razi olsun tesekkurler canim..
Ayyy azindan bal damlio canim insallah hepimiz biran onca hayirlisi ile hamile kaliriz iyu dileklerin icin cok saol dualariniza benide katin...
allah yardımcın olsun rahat ol,mutlu ol çok kolay olacak sadece suyu çok abartma ben tuvalete gitmek zorunda kaldım.
Saol canimm insallah Allahin izniyle guzel gecer...
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım dua oku transfer anında aklına ne glirse.inş tutunur bebeğin
Cok saol canim insallah okucam tabiki insallahh tutunur bebegim
Amin canim insallah emeklerimizin karsiligini tez zamanda hepimiz aliriz. Cennet kokulularimiz bize tutunurlar...
Aynen canim ama sunu dusun sonunda melegin sana gelecek.. rabbim yalvariyorum kimseyi evlat hasretiyle sinama diye basa gelince insanin dusunceleri degisioo hakkimizda hepimiz icin hayirlisi olsun..
amin allahım bencede hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın herkes bebeşini kucağına alması için dualarım sizinle sizde benden duanızı eksik etmeyin herşey gönlünüzce olsun
cnm göğüs ağrısı vardı kasık ağrısı daha çok idrarda oluyodu
transferden sonra 2. gün kocamla kavga etmeye özen gösterdim işin püf noktası orda
yok kuzum sakin kalmaya çalış kendini asla yorma ama yatağa da yapışma evin içinde gez dolan ama iş de yapma
bol su iç, sakın bitki çayı içme, meyva ye bol, sebze yemeye çalış öğünlerde ki kabız olma.
ani hareketlerden kaçın ve olucağına inan cnm :) inşallah da olucak kuzum
aklım sende olucak yarın gelince yaz hemen
kızlar son 4 gün içim kıpır kıpır ne kadar takmıyorum desemde olmuyo zaman yaklaştıkça boğazıma bir şeyler düğümleniyor
SKGK cım. o sancılar muhtemelen opu sebebiyle. opu beni 2 sefer sancıdan yere yapıştırıyodu. hem de 2 dk. arayla... o narkozu
nasıl attığımı hiç sorma. ama işin en kolay kısmındasın. transfer acısız ağrısız ve sadece jinekolojik muayene gibi bişey. 3 dakikada halloluyo :):):) üstelik sana bebelerini de gösteriyolar işte şuraya yerleştiriyoruz falan diye ultrasonda... esas zor olanı beklemek. sayılı gün geçer derler ya... sakın inanma. 12 gün geçmiyor bi türlü. ama herşeye değecek biliyorum. hepimiz için inşallah...
malesef bebeğim beni bırakıyor çok üzgünüm canım çok yanıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor kısa süren mutluluğum yerine acı bıraktı.. allah hepinizin yardımcısı olsun...
tuğba ve bahar lütfen benim böyle oldu diye sakın üzülmeyin inşallah kuzularınız sizi hiç bırakmaz o şekilde devam eden çok var dua sizinle
malesef bebeğim beni bırakıyor çok üzgünüm canım çok yanıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor kısa süren mutluluğum yerine acı bıraktı.. allah hepinizin yardımcısı olsun...
tuğba ve bahar lütfen benim böyle oldu diye sakın üzülmeyin inşallah kuzularınız sizi hiç bırakmaz o şekilde devam eden çok var dua sizinle
senin hangi aşamada? kan testi için mi son 4?
canım ne olduki niye değerin mi düştü yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?