2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım yumurta yaşı için kan verdim sonucu bekliyoruz ama bana sorun yok 10-15 yumurta olur demişti.8 yumurtam oldu.5 tanesi 1.kalite ve 5.güne kaldı buna göre sorun yoktur heralde ama emin olmak istedi sanırım tutmayınca neden arıyolar işte.2 tane dondurulmuş var onlarla başlıycaz ama önce kamerayla bakalım dedi.cuma onun için gidip sorun çıkmazsa hemen başlamayı düşünüyoruz ama bakalıkısmet artık...

hayırlısıyla bu sefer olur inş canım enazından dondurulmuşların varmış inş onlar sana evlat olur bu hasretde biter inş

bende cuma yani 10 mayısta yaptıracağım ama pazartesi yine tekrarlayacağım canım. inşallah güzel sonuçlar alırız:)

cnm göğüs ağrısı vardı kasık ağrısı daha çok idrarda oluyodu
transferden sonra 2. gün kocamla kavga etmeye özen gösterdim işin püf noktası orda
yok kuzum sakin kalmaya çalış kendini asla yorma ama yatağa da yapışma evin içinde gez dolan ama iş de yapma
bol su iç, sakın bitki çayı içme, meyva ye bol, sebze yemeye çalış öğünlerde ki kabız olma.
ani hareketlerden kaçın ve olucağına inan cnm :) inşallah da olucak kuzum
aklım sende olucak yarın gelince yaz hemen

Son düzenleme:
kızlar son 4 gün içim kıpır kıpır ne kadar takmıyorum desemde olmuyo zaman yaklaştıkça boğazıma bir şeyler düğümleniyor

SKGK cım. o sancılar muhtemelen opu sebebiyle. opu beni 2 sefer sancıdan yere yapıştırıyodu. hem de 2 dk. arayla... o narkozu
nasıl attığımı hiç sorma. ama işin en kolay kısmındasın. transfer acısız ağrısız ve sadece jinekolojik muayene gibi bişey. 3 dakikada halloluyo :):):) üstelik sana bebelerini de gösteriyolar işte şuraya yerleştiriyoruz falan diye ultrasonda... esas zor olanı beklemek. sayılı gün geçer derler ya... sakın inanma. 12 gün geçmiyor bi türlü. ama herşeye değecek biliyorum. hepimiz için inşallah...

Hayirli olsun cnm evt stres bitmiyor ben daha oncede yazmistim bende oyle deger yukselcekmi sonra kese sonra kalp atisi derken bitmiyor stres bende oyle keseleri gordum simdi kalp atislari olcem strestennn

hayırlı olsun arkadaşım allahım kucağına almak nasip etsin şimdi bekleme süreci çok daha zor değer artacakmı kese görünecekmi minicik kalbi atacakmı bende şimdi kalp atışını bekliyom ama inanki günler lgeçmek bilmiyor allahım hepimize sabır versin ve yardım etsin bu günlerin çabuk geçmesi için 18 mayısta doktorum hem bebeği hemde kalp atışını görürüz dedi yarısı geçti kaldı 9 gün ama bide bana sormak lazım:)

kızlar son 4 gün içim kıpır kıpır ne kadar takmıyorum desemde olmuyo zaman yaklaştıkça boğazıma bir şeyler düğümleniyor

Canlarim cokk tesekkurler tecrubelerinizi paylastiginiz icin iyiki varsiniz insallah guzel seyler olur hepimiz icinn seviliosunuzz

malesef bebeğim beni bırakıyor çok üzgünüm canım çok yanıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor kısa süren mutluluğum yerine acı bıraktı.. allah hepinizin yardımcısı olsun...

tuğba ve bahar lütfen benim böyle oldu diye sakın üzülmeyin inşallah kuzularınız sizi hiç bırakmaz o şekilde devam eden çok var dua sizinle

özlemcim ne diyosun ?sonuçlar kötü mü çıktı, doktor mu bişey dedi ? sabah sabah şoka girdim.

Canım anlat ne oldu değerinmi yükselmiyo

nasıl yani olamaz adetmi oldun ama senin değerler güzel ilerliyodu niye böle oldu çok üzüldüm

cok gecmıs olsun! bende 2 kez yasadım. belki simdide yasayacagım! bilirim canının ne yandıgını, hıckırıklarının bogazına nasıl düğümlendiğini! ama buda bizim imtihanımız! sabır göstermekten başka çaremiz yok! unutmayalım beterin beteri var! hakkımızda hayırlısı buymuş demekki!
pes etmek yok, vazgeçmek yok ama! bir sonraki sefere yine aynı umutla, kötü hiç birşey olmamışcasına yine yeniden başlayacağız!

senin hangi aşamada? kan testi için mi son 4?

evet canım sonucu öğrenmeye 4 gün kaldı

Son düzenleme:
özlem bebeğim noldu gir şu kk ye neden öle dedin allahım açar açmaz şok oldum offf güzelm noldu söle çok güzel ilerliyodun

canım ya keşke öğrenebilsek ne olduğunu! okurken canım yandı ama vardır bir hayır. ne desem boş biliyorum. senin yanındayız. aynı yolda yuruyoruz. biliyorumki zamanı gelince bu mutluluğu hep beraber yaşayacağız inş. sabır diliyorum canım. Rabbim yardımcın olsun. Allah'a emanet ol

Kizlar bir sorum olcak dun transferim oldu ve dunden beri karnimda kramplar çekilmeler ve basınç var sizlerdede bunlar oldumu bu normalmi çok korkuyorum lutfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim stresteyim suan(

Allah yardimcin olsun cok uzuldum senin adina Rabbim insallah birdaha yasatmasin bu aciyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…