Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende söylesene sokak ismini haritadan bakim bi yakın mı :)
geldim ..aa GNZ gitmiş merak ettim soruma da cvp vermedi
oyy ne güzel kızlar yakınsınız yaa ben evlendikten sonra çok farklı bir semte gidiyorum inşallah alışıcam orda yaşamaya annemden de uzak olucak ama söz verdi sevgilim götürücek canım istedikçe
kız sen bunla mı uğraşıyodun bi saattir:)kırmızıyla çizili olan yer mi aramızdaki mesafe,sokak adı versende bende baksam haritadan burdan bişi anlaşılmıyo:)
oyy ne güzel kızlar yakınsınız yaa ben evlendikten sonra çok farklı bir semte gidiyorum inşallah alışıcam orda yaşamaya annemden de uzak olucak ama söz verdi sevgilim götürücek canım istedikçe
kıyamam ben sana ya sen hangi semtte oturcaksın evlenince
eyüp alibeyköyde oturuyordum bağcılar güneşli'de oturucam canım merkezde
güneşli bana çok uzak değil güngörendeyim ben şuan ama evlendikten sonra çoook uzak olucak bana:)güneşli'de oturucam canım merkezde
sokak isimide verdım ben sen okumamıssın :) manolya sokak..kırmızı ile cızdıgım yer aramızdaki mesafe :)
suan nerede oturuyorsun tamırhaneyı fln bıldıgıne göre yakınsın sanki suandada oralara isimin ne dir acaba :)
güneşli bana çok uzak değil güngörendeyim ben şuan ama evlendikten sonra çoook uzak olucak bana:)
görmemişim canım sokak adını yazdığını,ben oralara sık sık geliyorum ordan biliyorum tamirhaneyi,şu an güngörende oturuyorum avrupa yakasındayım..ismim merve..
bende dedım heralde buralarda oturuyor bıldıgıne gore tamırhane olarka bılmez cogu kısı cunku cevızlı der ondan oyle sandım bay yakınız nerden nereye ya dımı gelın gelıceksın oraya ve sıteden konustugun bırıne cok yakın oturacaksın dunya kucuk dedıklerı bu olsa gerek =))
niyallcim muhabbetten uzak kaldın biz daldık gittik :)
Ayy valla ya k.bakma canım ya :S
nişanlını belkıde abımler fln tanıyorlardır :) oralardan cok arkadsları var cunku :)