2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aklınızda bulunsun desenleri sakallı tül perde çıkmış ben öyle aldım hem fiyatı uygun hemde ışıkta pırıl pırıl parlıyor ben çok beğendim

çooook güzelmiş canım yaa,güle güle kullan :)baynonun renkleri nasıl peki?

canım banyo dolabım falan açık kahve ve krem beyaz ağırlıklı evim gerçi hep açık renk oldu benim... halılarım geldi bu hafta mutfak masası almam lazım siz aldınız mı kızlar

ben güneşlide diktiriyorum nişanlımın tanıdığı var diye ama daha çok kazıkladı bir odaya 850 tl verdik:2: eminönünde daha uygunmuş mutlaka bak derim

ooo çok pahalı ya,geçmiş olsun kuzum..biz bütün evin perdeleri için 400 tl bütçe ayırdık..hani belki kalite olarak iyidir seninkiler,kaliteliyse değer o paraya..

kızlar bir odaya 850 ne demek çok pahalı ben tüm evi 800e yaptırıyorum tanıdık vasıtasıyla

benim bi halılarla perdeler kaldı..kayınvalidem evi boyuyor şu an,boya badana bitsin ev yerleşsin öyle alayım diyorum halıyla perdeyi..çünkü bazen halıyı beğenip alıyosun ama eve serdiğinde umduğun gibi durmuyor..

ooo çok pahalı ya,geçmiş olsun kuzum..biz bütün evin perdeleri için 400 tl bütçe ayırdık..hani belki kalite olarak iyidir seninkiler,kaliteliyse değer o paraya..

kaç odan var canım inşallah halledersin biz sanki çok para verdik gibi:2:

2 oda halısı bir mutfak yolluk 1100 tl almışım o da pahalı mı kızlar:2:

canım banyo dolabım falan açık kahve ve krem beyaz ağırlıklı evim gerçi hep açık renk oldu benim... halılarım geldi bu hafta mutfak masası almam lazım siz aldınız mı kızlar

nou bende mutfak masası bakınıyorummm ama uygun fıyata bırseyler ıstıyorsan koçtaş gibi yerlere bakabılırısn

bende aldım perdelerimi 3 odaya 1400 verdim. oda eminönünden tanıdıktan aldım

kaç odan var canım inşallah halledersin biz sanki çok para verdik gibi:2:

2 oda halısı bir mutfak yolluk 1100 tl almışım o da pahalı mı kızlar:2:

benim 2+1 ama toplamda 6 cam var..sadece salona kalın perde yaptırcam kanat olarak..halıya verilen paraya acımıyorum ben ya,halıda kalite önemli,antibakteriyel olması falan önmeli yani ilerde çoluk çocuk olur malum:)güle güle kullan canım aldıllarını,hayrını gör:)

boşver iyi olmuş ozaman onlar ödemiş nasılsa onlar istemiş

o konuda haklarını yiyemem maşallah diyim herşeyin en iyisini almaya çalıştılar ne beğeniyorsan al istediğini içinde hiç bir ukte kalmasın dediler inşallah kalmaz dicem de düğünüm düğün salonunda olucak çok isterdim açık alanda olsun :2:

cnm halının antibakteriyer özelliği yıkayana kadarmış arkadaşım halıcıda çalışıyor o söyledi aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…