2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç sorma canım yaa bugun kocamın doğum günü bir de akşama rezervasyon yaptırdım sabahın köründen beri uğraştım:)

Dogum gunu kutlu olsun eşinin..kolay gelsin sanada canımm :) zor seyler valla ay n eyapsam nasıl mutlu etsem dıye bırbırıne dolasıyor ınsanın ayakları :)

Dogum gunu kutlu olsun eşinin..kolay gelsin sanada canımm :) zor seyler valla ay n eyapsam nasıl mutlu etsem dıye bırbırıne dolasıyor ınsanın ayakları :)

aynen sabahın körümde kalkıp bütün evi postitledim:) arabasının camlarına sileceklerine bile notlar yapıştırdım:) bir kutu jelibon hazırlayıp sevgilime diye bıraktım:) akşama yemek ve hediye var :) bakalım inşallah mutlu olur:1:

aynen sabahın körümde kalkıp bütün evi postitledim:) arabasının camlarına sileceklerine bile notlar yapıştırdım:) bir kutu jelibon hazırlayıp sevgilime diye bıraktım:) akşama yemek ve hediye var :) bakalım inşallah mutlu olur:1:

Günaydın kızlar..
Niyal ne güzel bi sürpriz hazırlamışsın tepkisi ne oldu ne dedi eşin beğenmiştir tabiki çok tatlı yaa:)

begenmemek mumkun degıl kı ınsan ucar mutluluktan ne guzell dusunmussun :)

Günaydın kızlar..
Niyal ne güzel bi sürpriz hazırlamışsın tepkisi ne oldu ne dedi eşin beğenmiştir tabiki çok tatlı yaa:)

begenmemek mumkun degıl kı ınsan ucar mutluluktan ne guzell dusunmussun :)

günaydın kızlar ağlamış bile ama öyle notlar yazdım ki bazısı çok komik bazısı çok duygusal rezervasyon yaptırdığım yere de bayıldı aldığım gömlek ve ayakkabıya da çok mutlu oldu onun mutlu olması benim için dünyaya bedel zaten

Eee kızlarr ses soluk cıkmıyor pek artık evlenmeden once buradan ayrılmazdık ne oldu bize :) evlılık nasıl gıdıyor evlılıkk?

Eee kızlarr ses soluk cıkmıyor pek artık evlenmeden once buradan ayrılmazdık ne oldu bize :) evlılık nasıl gıdıyor evlılıkk?

Günaydın şekerler.
Ben hastaydım onun için çarşambadan beri hiç girmedim kk ya.
Raporluydum 4 gün yattım evde. Aslında çok da iyi geldi evde olmak bana. Evlilik çok güzel gidiyor Gnzciimm. Sevdiceğimle aynı evde yaşamak.... daha ne olsun :)))
Senden ne haber nasıl gidiyor?

Günaydın şekerler.
Ben hastaydım onun için çarşambadan beri hiç girmedim kk ya.
Raporluydum 4 gün yattım evde. Aslında çok da iyi geldi evde olmak bana. Evlilik çok güzel gidiyor Gnzciimm. Sevdiceğimle aynı evde yaşamak.... daha ne olsun :)))
Senden ne haber nasıl gidiyor?

Günaydın şekerimm :) Geçmiş olsun canım neyın vardı?evde olmak guzel olmazmı ya daımı olmamak sartıyla cok guzel kesınlıkle :) bende bı kac gun evımde kalmak ıstıyorum aslında :S evlılık guzel gıdıyor canım gercekten sevdıgınle hep yanyana olmak..harikaaa ;)

selam kızlar bende evlilik ütüden dolayı çok zor ama kocamla beraber olmak paha biçilemez derece de güzel ve mutluluk verici:17:

Günaydın şekerimm :) Geçmiş olsun canım neyın vardı?evde olmak guzel olmazmı ya daımı olmamak sartıyla cok guzel kesınlıkle :) bende bı kac gun evımde kalmak ıstıyorum aslında :S evlılık guzel gıdıyor canım gercekten sevdıgınle hep yanyana olmak..harikaaa ;)

selam kızlar bende evlilik ütüden dolayı çok zor ama kocamla beraber olmak paha biçilemez derece de güzel ve mutluluk verici:17:

Gnz söylemesi ayıptır isal oldum bacım:) o bişey değil de nasıl bir karın ağrısı aman allahım ölüyorum sandım. ama çok şükür iyiyim şimdi.
Ütü beni çok zorlamadı da niyal hergün bugün ne yemek yapsam derdi daha çok geriyo:)
Evde tüm malzemeler var ama ben yapacak bişey bulamıyorum bu dahada ilginç:)

Gnz söylemesi ayıptır isal oldum bacım:) o bişey değil de nasıl bir karın ağrısı aman allahım ölüyorum sandım. ama çok şükür iyiyim şimdi.
Ütü beni çok zorlamadı da niyal hergün bugün ne yemek yapsam derdi daha çok geriyo:)
Evde tüm malzemeler var ama ben yapacak bişey bulamıyorum bu dahada ilginç:)

gecmıs olsun canım:)ay dun ben oyleydım catlıcam sandım neyseki bugun ıyıyım =) kızlar benı ütü zorlamıyor cok hergun bıraz yapıyorum oncelıkle gıyeceklerımızı kocamınkılerı yanı en once utuleyı verıyorum:)yemek derdımde yok canlar ya çok mu ballıyım bu konuda bılmıyorum :P amaaa ramazan gelıyor hoş gelıyor =) sanırım her hafta sonu yemege alıcam ve ben o kısımı dusunuyorum kara kara ya aslında arkadas kısımını dusunuyorum =) arkdaslarımı cagırmam gerekıyor toplu olarak ve ben ogun işin içinden nasıl cıkarım yemekler guzel olur mu memnun kalırlarmı yoksa elestırırlermı bilemiyorum =( benım genel derdım hep bu :D

Kızlaarrr günaydın.
mayıs gelinleri sesimiz çıkmıyo neler yapıyoruuuzzz

evlenen gittii evlenen gitti :) cok yogunlar tabı temızlık ütü yemek derken fırsat mı var buraya girmeye =))

Dimiii:)))
Bu arada herkesin ramazanı mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah...

kızlar evlılıge alıstımı herkes nasıl gıdıyorrrr =) neredesınız yaa

günaydın kızlar alışmaya çalışıyorum ben hala ev iş derken gerçekten yorucu oluyor hele ramazanda daha kimseyi iftara çağıramadım:(

günaydın kızlar alışmaya çalışıyorum ben hala ev iş derken gerçekten yorucu oluyor hele ramazanda daha kimseyi iftara çağıramadım:(

ah hemde ne yorucu oluyoo ama bukadar kosturmanın arasında ve yorgunlukta bı gram kılo vermedım hayret dogrusu :D aynen stres oldum ben bu cagırma konusunda gecen hafta esımın aılesını cagırdım onları cıkadım aradan nıhayet,bu haftada bızım aıleden alıcam haftaya teyzeler amcalar arkadaslar fln derken ramazan bıtecek boyle =) bır an once basla nıyal gerısı gelıo ınan arkadasım ;)

ah hemde ne yorucu oluyoo ama bukadar kosturmanın arasında ve yorgunlukta bı gram kılo vermedım hayret dogrusu :D aynen stres oldum ben bu cagırma konusunda gecen hafta esımın aılesını cagırdım onları cıkadım aradan nıhayet,bu haftada bızım aıleden alıcam haftaya teyzeler amcalar arkadaslar fln derken ramazan bıtecek boyle =) bır an once basla nıyal gerısı gelıo ınan arkadasım ;)

haftaya çağıracağım inşallah o işi aradan çıkaracağım artık ve rahat edeceğim başka çarem yok çünkü bayram haftası 1 hafta evde olacağım o yüzden bayram temizliği falan süper olacak:)

Ay kızlar ramazanda kendimden geçtim ben.
her akşam bi yere davetliyiz, evimizi otel gibi kullanıyoruz artık.
haftaya çarşambaya kadar her akşam bi davet var ve daha devamı da gelecek gibi.
ben öyle amca dayı hala olayına hiç girmeyeceğim, girersem zaten çıkamam işin içinden. bi akşam annemler+ kayınvalidemler, bi akşam da ablamlar+görümcemler tamaaammm.
zaten evi şey götürüyo :)))) temizlik bile yapmaya elim ermiyo 10 gündür:((((
kızlar bide hayatım tümden değişti yaa. evliliğe alışmaya çalışırken bir de iş değiştiriyorum şimdi. daha doğrusu kpss neticesinde atamam gerçekleşti.

Ay kızlar ramazanda kendimden geçtim ben.
her akşam bi yere davetliyiz, evimizi otel gibi kullanıyoruz artık.
haftaya çarşambaya kadar her akşam bi davet var ve daha devamı da gelecek gibi.
ben öyle amca dayı hala olayına hiç girmeyeceğim, girersem zaten çıkamam işin içinden. bi akşam annemler+ kayınvalidemler, bi akşam da ablamlar+görümcemler tamaaammm.
zaten evi şey götürüyo :)))) temizlik bile yapmaya elim ermiyo 10 gündür:((((
kızlar bide hayatım tümden değişti yaa. evliliğe alışmaya çalışırken bir de iş değiştiriyorum şimdi. daha doğrusu kpss neticesinde atamam gerçekleşti.

hayırlısı olsun canım öyle düşün güzel değişiklikler bunlar bende kaç gündür hiç iş yapmıyorum ama bu akşam yapacağım yarında davetliyiz çünkü bu akşam sevgilimle kendime zaman ayıracağım öyle karar verdim...

Back