2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaman ne çabuk geçiyor yaa düğün olacaktı derken 1 aylık evli olduk bileeee

aynen canım zaman cok hızlı gecıyor dugunden once dugun kosusturmasından zamnın farkına varamıyordum şimdi ise bırden degısen hayatımın getırdıgı tempodan zamanın farkına varamıyorum.Çok sukur evımı sevıyorum esımı sevıyorum mutluyum ama aılemle oldugum gunlerı ozluyorum babamın evıne gıdıp bır sure oturup kalkıp gıtmek koyuyor bana,onalr hala herseyı bırlıkte yasıyorlar ama ben dısarda kalmısım haberdar olamayacakmısım bı cokseyden gıbı hısedıyorum :( sizede oluyormu boyle seyler

aynen canım zaman cok hızlı gecıyor dugunden once dugun kosusturmasından zamnın farkına varamıyordum şimdi ise bırden degısen hayatımın getırdıgı tempodan zamanın farkına varamıyorum.Çok sukur evımı sevıyorum esımı sevıyorum mutluyum ama aılemle oldugum gunlerı ozluyorum babamın evıne gıdıp bır sure oturup kalkıp gıtmek koyuyor bana,onalr hala herseyı bırlıkte yasıyorlar ama ben dısarda kalmısım haberdar olamayacakmısım bı cokseyden gıbı hısedıyorum :( sizede oluyormu boyle seyler

olmazmı canım yalnız değilsin:(
ama bunada alışacağız ileride çocuklarımız olduğunda bu duruma adapte olmak daha kolay olucak gibi geliyor.

kızlaaaar neler kaynatmışsınız öyle bende elimde olanları yarın eklerim :16:

gnz gönderdiğin cevabın sağ altında msajı değiştir var ya oraya tıkla eklediğin fotoları kaldır sil kaydet :34:

3ünüzde prenses gibi olmuşsunuz maşallah size pasifloraaa arabanıza bayıldımm :30:

gnz gönderdiğin cevabın sağ altında msajı değiştir var ya oraya tıkla eklediğin fotoları kaldır sil kaydet :34:

3ünüzde prenses gibi olmuşsunuz maşallah size pasifloraaa arabanıza bayıldımm :30:

Canım sağol, senide merak ediyoruz biran önce ekle olur mu:)

Yaa mesaj düzenleme paneli çıkmıyor neden ki???

kızlar mesaj düzenleme panelinde düzenlemeyi belli bi süre içinde yapabiliyosunuz, o süre geçtiği zaman düzeltemiyosunuz maalesef :31::31:
keşke özel albüm yapsaydınız fotolarınızıı :31::31:
moderatörlere mesaj atın isterseniz resimlerinizi kaldırması için :34:

kızlar mesaj düzenleme panelinde düzenlemeyi belli bi süre içinde yapabiliyosunuz, o süre geçtiği zaman düzeltemiyosunuz maalesef :31::31:
keşke özel albüm yapsaydınız fotolarınızıı :31::31:
moderatörlere mesaj atın isterseniz resimlerinizi kaldırması için :34:

Moderatör kim nasıl ulaşabilirim ki?

Moderatör kim nasıl ulaşabilirim ki?

fotolarını yüklediğin mesajın sol alt köşesinde üçgen olacak.
oraya tıkladıktan sonra açılan pencereye kaldırılmasını istediğini söyleyebilirsin :34:

yokki goremedım :S

Merhaba Arkadaşlar,
Fotoğraflarınızı lütfen buraya değil albümünüze ekleyin bu sayede albümü ÖZEL yaparsanız sadece arkadaşlarınız görebilir ve istediğiniz zaman da silebilirsiniz, fotoğraflarınız dışarıdan da asla GÖZÜKMEZ. Foruma eklenen fotoğrafların silinmediğini lütfen unutmayın. Bu sebeple albüm uygulamasını aktif ettik.

Gnz ben içiyorum neden sordun ki canım?

günaydın canım :) hadı hep bırlıkte bırakalım dıye sordum yanlıs hatırlamıyorsam nıyalde ıcıyordu.Veee kızlar ben 2 haftadır içmiyorumm gelin bırakın sizdee derim ben ;)yeni hayatta yaptıgımız en guzel yenılık olur bence sigara kokmuyorummm :)

günaydın canım :) hadı hep bırlıkte bırakalım dıye sordum yanlıs hatırlamıyorsam nıyalde ıcıyordu.Veee kızlar ben 2 haftadır içmiyorumm gelin bırakın sizdee derim ben ;)yeni hayatta yaptıgımız en guzel yenılık olur bence sigara kokmuyorummm :)

Aslında canım istiyoruz bizde bırakmak. Eşimle birlikte karar vermiştik balayı dönüşü bırakalım diye ama olmadı denemedik bile:(
O bırakmazsa zaten bende bırakamam ki. Ama ilerisi için bırakmak istiyorum, yani bebek düşündüğümde;)

Aslında canım istiyoruz bizde bırakmak. Eşimle birlikte karar vermiştik balayı dönüşü bırakalım diye ama olmadı denemedik bile:(
O bırakmazsa zaten bende bırakamam ki. Ama ilerisi için bırakmak istiyorum, yani bebek düşündüğümde;)

aynen canım bizde bırlıkte bırakmak ıstıyorduk ama eşim bende daha fazla içiyor ve hep söylerdi sen bi bırak banada göster yapılabıldıgını bende bırakacagım diye ve ınan bıraktıgımdan ıtıbaren azalttı oda farkında olmadan azalttı cunku evde bırlıkte ıcerdık hep ben ıcmedıkce oda nadir yakıyor evde.Ve bırakacagım diyor ısrar etmıyorum beklıyorum :) ben 2 haftayı atlattım cok sukur :) sizide beklıyorum cunku bızler bır gun anne olacagız Rabbım nasıp ederse ve sımdıden temızleyelım ıcımızı sıgaradan..

niyalllllll nerdesinnnnn kuzum evlılık vakıt bırakmadımı sana =))

niyalllllll nerdesinnnnn kuzum evlılık vakıt bırakmadımı sana =))

hiç sorma canım yaa bugun kocamın doğum günü bir de akşama rezervasyon yaptırdım sabahın köründen beri uğraştım:)

Back