• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haftaya çağıracağım inşallah o işi aradan çıkaracağım artık ve rahat edeceğim başka çarem yok çünkü bayram haftası 1 hafta evde olacağım o yüzden bayram temizliği falan süper olacak:)
evet ya bayram var daha =))

Ay kızlar ramazanda kendimden geçtim ben.
her akşam bi yere davetliyiz, evimizi otel gibi kullanıyoruz artık.
haftaya çarşambaya kadar her akşam bi davet var ve daha devamı da gelecek gibi.
ben öyle amca dayı hala olayına hiç girmeyeceğim, girersem zaten çıkamam işin içinden. bi akşam annemler+ kayınvalidemler, bi akşam da ablamlar+görümcemler tamaaammm.
zaten evi şey götürüyo :)))) temizlik bile yapmaya elim ermiyo 10 gündür:((((
kızlar bide hayatım tümden değişti yaa. evliliğe alışmaya çalışırken bir de iş değiştiriyorum şimdi. daha doğrusu kpss neticesinde atamam gerçekleşti.

o yenılık ler yapıyorum dıyorsun komple hayatımda,hayırlı olsun canım atamanda gerceklesmıs ne guzel.Ramazanda ne yazıkkı oyle ya calısan ınsanlar oldugumuzdan dolayı hepsı bır arada olmuyor zaten dedıgın gıbı evı otel gıbı kullanıo ınsan ,elımden geldıgınde evımızde ıftar yapmaya calısıyorum cunku kendı evımdede basbasa ıftarımızıda yapalım ıstıyorum=)
bende sanırım amcaydı teyzeydı işinden vazgececegım sonra agırırım artık onları napım =) 2 taraflı aılelerımızı ıftara cagırdık onu cıkardık aradan gorumcelerımdı abım dı annemlerdı fln tamamdır ;) sıra arkadaşlardaaaa =))ne yemek yapsak yaaaa :D

hayırlısı olsun canım öyle düşün güzel değişiklikler bunlar bende kaç gündür hiç iş yapmıyorum ama bu akşam yapacağım yarında davetliyiz çünkü bu akşam sevgilimle kendime zaman ayıracağım öyle karar verdim...

evlendık hersey hızlı gecıyordu ramazanda hıphızlı dımı kendıne vakıt kalmıyor hiç ki z<aten yorgunluk uykusuzluk tavan yapıo :(

Arkadaşlar herkese merhaba,
başlıkta mayıs gelinleri yazdığı için özellikle seçtim, ben ağustos geliniyim ve çok acil bi şekilde kuaför arıyorum.:(
Siz tecrübeli gelinler bugünü atlattığınız için tavsiye edebilirsiniz diye düşündüm
Avrupa yakasında saç ve makyaj anlamında memnun kalan tavsiye edebilecek olan var mı, acil yardımlarınızı bekliyorum:(

Arkadaşlar herkese merhaba,
başlıkta mayıs gelinleri yazdığı için özellikle seçtim, ben ağustos geliniyim ve çok acil bi şekilde kuaför arıyorum.:(
Siz tecrübeli gelinler bugünü atlattığınız için tavsiye edebilirsiniz diye düşündüm
Avrupa yakasında saç ve makyaj anlamında memnun kalan tavsiye edebilecek olan var mı, acil yardımlarınızı bekliyorum:(

Avrupa yakasını bılsem yardımcı olmak ısterdım =(

Avrupa yakasını bılsem yardımcı olmak ısterdım =(

Teşekkür ederim Nergis cvbın için..
Yüzde yüz güvenilir bi kuaför için anadolu yakasına da giderim aslında cnm, şu an bahçelievlerde Hatice Kaşık isimli bi kuaför buldum orayla görüşücem yrn.. orası olmazsa anadolu dan da bakabilirim yoksa ortada kalıcam:(

Hatice kasik nuans moda nin fln cekimlerinde de calismis, facebookta da hesabi var, iyi oldugunu duyup ben de anadolu yakasindan oraya gitmeyi dusunmustum, ama sonra trafik fln da olur gerilirim diye vazgectim... İyi ki de vazgecmisim kuafor fotocu ev ucgenimiz yakin mekanlar olmasina ragmen anca yetistik... Uskudarda Ozenir kuafore gittim ben nisanda da dugunde de... Buranin da fiyati yuksek ama en azindan garanti yer ( kina dugun paketi:850tl)

selam kızlar gnz aynı gün evlenmiştim seninle şimdi de hamileyim haber vermek istedim inşallah hepimiz için iyi güzel şeyler olur evlilik telaşım bitti şimdi bebek telaşım başladı:)

selam kızlar gnz aynı gün evlenmiştim seninle şimdi de hamileyim haber vermek istedim inşallah hepimiz için iyi güzel şeyler olur evlilik telaşım bitti şimdi bebek telaşım başladı:)

niyalcim çok tebrik ederim canım. çok güzel bir gelin oldun ve eminim ki çok güzel bir anne olacaksın. herşey gönlünce olsun, darısı vakti geldiğinde bizlerin başına inşallah. öpüyorum:)

niyalcim çok tebrik ederim canım. çok güzel bir gelin oldun ve eminim ki çok güzel bir anne olacaksın. herşey gönlünce olsun, darısı vakti geldiğinde bizlerin başına inşallah. öpüyorum:)

Sağol canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım darısı sizlere de olsun inşalllah:)

Sağol canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım darısı sizlere de olsun inşalllah:)

ayy canım cok sevındım ya hayırlısı ile kucagına almak nasıp olsunn :) dogacagı tarıhte evlılık yıldonumune denk gelebılır he takvımınden baktımda =)

ayy canım cok sevındım ya hayırlısı ile kucagına almak nasıp olsunn :) dogacagı tarıhte evlılık yıldonumune denk gelebılır he takvımınden baktımda =)

bende bı sure buraya baktım kımse yazmıyor bende bakmıyordum artık ıns sen bakarsın tekrar :S

bende bı sure buraya baktım kımse yazmıyor bende bakmıyordum artık ıns sen bakarsın tekrar :S

mesaj olarak geliyor canım sağolasın inşallah sağlıkla darısı başına olsun evet düğün tarihinde doğma ihtimali de var bebeğimizin

mesaj olarak geliyor canım sağolasın inşallah sağlıkla darısı başına olsun evet düğün tarihinde doğma ihtimali de var bebeğimizin

Amin hayırlı zaman da inş daha cok erken dıye ben cesaret edemıyorum valla:)ama insan ıstıyor ıstemıyor degıl en iyisini yapmıssın dügündaşım=) buradaki arkadaslar yoklar sanırım artık devam etsek keske yine burda evlendık hersey bıttı gıbı oldu.calısmaya devam edıyormusun pekı

Amin hayırlı zaman da inş daha cok erken dıye ben cesaret edemıyorum valla:)ama insan ıstıyor ıstemıyor degıl en iyisini yapmıssın dügündaşım=) buradaki arkadaslar yoklar sanırım artık devam etsek keske yine burda evlendık hersey bıttı gıbı oldu.calısmaya devam edıyormusun pekı

günaydın canım evet çalışmaya devamm ediyorum aslında bende nasıl olur falan diye düşünüyordum ben iltihap olduğum için hamile kalamam sanarken hamile kalmışım ama iyi ki de olmuş diyorum nasıl güzel bir duygu ki daha böyleyken allah sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah

günaydın canım evet çalışmaya devamm ediyorum aslında bende nasıl olur falan diye düşünüyordum ben iltihap olduğum için hamile kalamam sanarken hamile kalmışım ama iyi ki de olmuş diyorum nasıl güzel bir duygu ki daha böyleyken allah sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah

en guzelını yapmıssın arkadasım,rabbım nasıp etsın kucagına alıp daha guzel gunler yaşamayı =)

selam kızlar,
bende gnz gibi daha cesaret edemiyorum ama eminim ki dünyanın en güzel şeyidir. inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik ve doğum olur, cinsiyeti bellimi peki canım? ay geçen sene bu zamanlar neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz değil mi:)

selam kızlar,
bende gnz gibi daha cesaret edemiyorum ama eminim ki dünyanın en güzel şeyidir. inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik ve doğum olur, cinsiyeti bellimi peki canım? ay geçen sene bu zamanlar neler konuşuyoduk şimdi neler konuşuyoruz değil mi:)
. Sağol canım inşallah 5.5 aylık olduk cinsiyetimiz erkek ben yine Mayıs ayına gün sayıyorum:))

selam kızlar,

kızlar ben (gnz) bazı sebeplerden dolayı kullanıcı adımı degıstırdım,pasıf_lora ben bıraz bıraz etmeye basladım ya bu yaza dusunuyoruz nasıpse ıns bıraz beklemem gereken sebepler var =) arkadasım sende bu yaza dusunuyorsan takıldıgım bı topık var beklerım =) "2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım"

. Sağol canım inşallah 5.5 aylık olduk cinsiyetimiz erkek ben yine Mayıs ayına gün sayıyorum:))

niyalcımm (gnz) ben yukarıdada acıkladım =) canım kocaman olmus masallah sevıncım ya oglun olacak demek annesinin oglusu =) saglıkla kucagını al inşallah canım

niyalcımm (gnz) ben yukarıdada acıkladım =) canım kocaman olmus masallah sevıncım ya oglun olacak demek annesinin oglusu =) saglıkla kucagını al inşallah canım[/QUOTE]

AMİN inşallah canım büyüdük mayısta kucağımda olacak inşallah oğluşum bu senede bu mayısı bekliyorum kızlar çok güzel bir duygu hamilelik bile içindeki kıpırtıları inşallah yaşarsınız :9:

niyalcımm (gnz) ben yukarıdada acıkladım =) canım kocaman olmus masallah sevıncım ya oglun olacak demek annesinin oglusu =) saglıkla kucagını al inşallah canım

AMİN inşallah canım büyüdük mayısta kucağımda olacak inşallah oğluşum bu senede bu mayısı bekliyorum kızlar çok güzel bir duygu hamilelik bile içindeki kıpırtıları inşallah yaşarsınız :9:[/QUOTE]

ay ne guzell=) mayıs ayıda guzel ay =) mayıs senın ayın oldu canım =)) bende heveslıyorum artık yaa inş bende ıstedıgım zamanda hemen hamıle kalabılırım hayırlısı ile ,inş

AMİN inşallah canım büyüdük mayısta kucağımda olacak inşallah oğluşum bu senede bu mayısı bekliyorum kızlar çok güzel bir duygu hamilelik bile içindeki kıpırtıları inşallah yaşarsınız :9:

ay ne guzell=) mayıs ayıda guzel ay =) mayıs senın ayın oldu canım =)) bende heveslıyorum artık yaa inş bende ıstedıgım zamanda hemen hamıle kalabılırım hayırlısı ile ,inş[/QUOTE]

inşallah kalırsın canım ama 3 ay gibi bir süreç olabiliyormuş genelde bende de öyle olmuş ki biz arada korunduk falan:17: hayırlısı herşeyin evet mayıs benim ayım doğum günüm evlilik yıldönümüm oğlumun doğumu gelsin bir an önce mayıs

Back