2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hatta yarın herkes fotoğrafını getirsin koysun sonra sileriz. Var mısınız?

hımm ne güzel olmuşsun allah mutlu mesut etsin şekerim...

heyy kızlar ne güzelsiniz siz öyleee =))sizi görmek ne güzell tekrar mutluluklar dilerimmmm

suan resımlerı ayarlamaya calısıyorum canım telden pc ye atıyorumda =)

at bakalım şekerim bu arada teşekkür ederim iltifatın için çok aksilik oldu saçım makyajım ama yine de keyifliydim...

kızlar telefonumda olan resımler bunlar suan bazı resımlerı kestım cunku arkadasım fln vcardı yanımda belkı gorunmek ıstemezler dıye :) $.facebook_1402295023.jpg$.facebook_-1542234126.jpg$.facebook_1618731497.jpg

at bakalım şekerim bu arada teşekkür ederim iltifatın için çok aksilik oldu saçım makyajım ama yine de keyifliydim...

keyfının bozulmamasına sevındım canım ,sacında makyajında gayet güzeldi bence tatlım

çok güzel olmuşsun taçlarımız birbirine benziyormuş şekerim:)

çok güzel olmuşsun taçlarımız birbirine benziyormuş şekerim:)

cok tesekkur ederım tacı once cok buyuk dıye takmak ıstemedım kuaforumunde ısrarı ıle taktım yanıma ınce tacda almıstım ogun.İyikı bu tacı takmısım herkes bayıldı =))

cok tesekkur ederım tacı once cok buyuk dıye takmak ıstemedım kuaforumunde ısrarı ıle taktım yanıma ınce tacda almıstım ogun.İyikı bu tacı takmısım herkes bayıldı =))

evet bende tacımı iyi ki takmışım dedim ki kafamda kırık şekildeydi:(

nazar canım nazar.aksılık nedir peki kaza fln gecırmedınız inş?

yok canım düğün sabahı elimde kırıldı sonra dış çekimde kocam gelinliğimi yırttı allahtan çok tüllüydü farkedilmedi öyle böyle geçti çok şükür ki :1:

yok canım düğün sabahı elimde kırıldı sonra dış çekimde kocam gelinliğimi yırttı allahtan çok tüllüydü farkedilmedi öyle böyle geçti çok şükür ki :1:

ay ıyı bari kotu bısı yok :) bız kaza yaptık ufak caplı sonrasındada arabanın camından sıgara ızmarıtı attılar yanıyordu gelınlıgım nerdeyse =( ama cok sukur keyfımız kacmadı bizede bişi olmadı =)

Kızlar çok güzel olmuşsunuz maşallah....
Niyalcim nazar çıkmış hakkatten.
Benimde doğa çekimlerinde gelinliğim yırtıldı çok ufak bişey. ama dahada kötüsü doğa çekimlerinde hep böcekler gişri orama burama çok yorucuydu ama çok güzel çıkmış fotoğraflar bugün albümün bitmiş halini görcez inşallah.
Bu arada saçlarınız ve taçlarınız benziyor, çok güzelsiniz ikinizde:))))

Kızlar çok güzel olmuşsunuz maşallah....
Niyalcim nazar çıkmış hakkatten.
Benimde doğa çekimlerinde gelinliğim yırtıldı çok ufak bişey. ama dahada kötüsü doğa çekimlerinde hep böcekler gişri orama burama çok yorucuydu ama çok güzel çıkmış fotoğraflar bugün albümün bitmiş halini görcez inşallah.
Bu arada saçlarınız ve taçlarınız benziyor, çok güzelsiniz ikinizde:))))

Sende cok guzel olmussun canım grcekten guzel gelınler olmusuz ya hep boyle mutlu olalım hep gulelım inş :)
ay benımde ya sinekli gelin oldum diyip duruyordum :)) evet saclarımız ve taclarımız aynı gıbı nerdeyse =))

Zaman ne çabuk geçiyor yaa düğün olacaktı derken 1 aylık evli olduk bileeee

Back