2013 mayıs gelinleri buyrun böyle gelinnn:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi GNZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz birbirimizi ortak arkadaşlar sayesinde tanıyorduk 3 senedir onun beni bütün tavlama çabaları boşa gitmiş en sonunda sevgili olmaya karar vermiştim ki o bana sen benimle sevgili olma evlenelim diye karşıma çıktı 3 ay oyalayabildim 3 ay sonunda sözlendik ona çok aşığım ama onun bana aşık olma şekline daha da çook

hoşgeldin canım,bende merak ediyorum düğünden sonraki boşluğu ama eminimki başka şeyler doldurcak yerini:)zannediyorum ki yeri doldurulamicak tek şey alışveriş olucak :)

ayyy çok güzel ya:)bende görümcemle arkadaştım görümcemin düğününde nişanlımla tanıştım,tanıştıktan 20 gün sonra evlenme teklif etti ama ancak bugüne kısmetmiş demekki:) 6 buçuk senedir birlikteyiz,1 senedir nişanlıyız :) Allahım hepimize mutluluk huzur verir inşallah..aslında çok şanslıyız ki sevdiğimiz insanla evlenicez ve sevdiğimiz kişi de bizi seviyo ben çok düşünürüm bu durumu,Allah korusun karşılıksızda olabilirdi:)biraz psikopatım galiba neler geliyo aklıma:)

dugunden sonra hemen kosusturmanın bıtecegını sanmıyorum ben gelenler gıdenler senın gıdeceklerın dısarı cıkmalar gezmeler temızlık gunlerı fln ohooo bu hayatta kosusturma bıtermı tam durulduk derken belkıde cocuk telasına gırecegız kım bılır :):)

evet ya çok şükür ki nişanlımdan dinleseniz o kadar komik anlatıyor ki o kadar ima ettim anlamadı en sonunda beni kızlar gibi yaptı diyo benimle evleniceksen başlayalım bu işe diye ortak arkadaşlarımız evlendiğinde nikah- kına- düğün için strateji yapmış nikah şahitleri bizdik demiş ki o masada imza atalım belki evleniriz hakikatten de evleneceğiz hayatımın anlamı ya emekleri boşa gitmedi

Allah korusunn :):) çok sukur sevdıklerımızle evlenıcez Allah 'ın izniyle

ne güzel Rabbim bir ömür ayırmasın :)

mayıs gelinciklerrrii ne zamandır birliktesiniz sevdiceklerinizle :)

biz 17 ekim 2009 tarihinden beri birlikteyiz allah'ım ayırmasın bir ömür boyuda birlikte olucaz inş 11.11.11 de de nişanlandık 12 nisan 2013te nikahımız var 5 mayıs 2013tede evlenicez

cevizli dahada yakın bana bende cevızlıye gırmeden, oralarda bıyerde oturacagım:)

görüşelim canım bi gün ya,benim orda hiç arkadaşım yok..ne güzel yakın olucaz birbirimize ay çok sevindim..tam olarak neresindesin ki,tamirhane caddesine yakın mı?

biz 17 ekim 2009 tarihinden beri birlikteyiz allah'ım ayırmasın bir ömür boyuda birlikte olucaz inş 11.11.11 de de nişanlandık 12 nisan 2013te nikahımız var 5 mayıs 2013tede evlenicez

Allahım mutlu etsin canım ya,bu arada bloğuna bakıyorum :)güzelmiş,bende blog açmayı düşünüyorum ama bu aralar düğün telaşından dolayı ilgilenemem diye düğünden sonraya erteledim..düğün nişan kurabşyeleri falan satmayı düşünüyorum blog üzerinden..

görüşelim canım bi gün ya,benim orda hiç arkadaşım yok..ne güzel yakın olucaz birbirimize ay çok sevindim..tam olarak neresindesin ki,tamirhane caddesine yakın mı?

evımden cıkıp yürüme tamırhaneye gıdebılırım :) baya yakın yani :) olur tabikide görüşelim arkadas olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…