merhaba ben de 25 mayısta evlenecekler arasındayımher sabah bi heyecanla uyanıp koşturup duruyorum.. en merak ettiğim şey düğünden sonraki boşluk bu koşturmacalar telaşlar hep bi alışveriş modunda olmalar...çok alıştım koşturmacaya!! herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimle!!
biz birbirimizi ortak arkadaşlar sayesinde tanıyorduk 3 senedir onun beni bütün tavlama çabaları boşa gitmiş en sonunda sevgili olmaya karar vermiştim ki o bana sen benimle sevgili olma evlenelim diye karşıma çıktı 3 ay oyalayabildim 3 ay sonunda sözlendik ona çok aşığım ama onun bana aşık olma şekline daha da çook
merhaba ben de 25 mayısta evlenecekler arasındayımher sabah bi heyecanla uyanıp koşturup duruyorum.. en merak ettiğim şey düğünden sonraki boşluk bu koşturmacalar telaşlar hep bi alışveriş modunda olmalar...çok alıştım koşturmacaya!! herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimle!!
soğanlık derken kartaldaki mi? nişanlım orda oturuyo söyleyim de baksın,bende oraya gelin gitcem kıss:)
ayyy çok güzel ya:)bende görümcemle arkadaştım görümcemin düğününde nişanlımla tanıştım,tanıştıktan 20 gün sonra evlenme teklif etti ama ancak bugüne kısmetmiş demekki:) 6 buçuk senedir birlikteyiz,1 senedir nişanlıyız :) Allahım hepimize mutluluk huzur verir inşallah..aslında çok şanslıyız ki sevdiğimiz insanla evlenicez ve sevdiğimiz kişi de bizi seviyo ben çok düşünürüm bu durumu,Allah korusun karşılıksızda olabilirdi:)biraz psikopatım galiba neler geliyo aklıma:)
aa ne güzel:) kayınvalidemler soğanlıkta soğanlık çarşıya çok yakınlar ama ben cevizlide oturcam,zaten 1 minibüslük mesafe:)hıhı kartal soganlık :) cidden mi bana uzak degıl kartalda oturuyorum bende :):)
solitarywomen ya senin bloğuna girmeye çalıştım ama bulamadım,kapattın mı yoksa
aa ne güzel:) kayınvalidemler soğanlıkta soğanlık çarşıya çok yakınlar ama ben cevizlide oturcam,zaten 1 minibüslük mesafe:)
evet ya çok şükür ki nişanlımdan dinleseniz o kadar komik anlatıyor ki o kadar ima ettim anlamadı en sonunda beni kızlar gibi yaptı diyo benimle evleniceksen başlayalım bu işe diye ortak arkadaşlarımız evlendiğinde nikah- kına- düğün için strateji yapmış nikah şahitleri bizdik demiş ki o masada imza atalım belki evleniriz hakikatten de evleneceğizhayatımın anlamı ya emekleri boşa gitmedi
mayıs gelinciklerrrii ne zamandır birliktesiniz sevdiceklerinizle :)
cevizli dahada yakın bana bende cevızlıye gırmeden, oralarda bıyerde oturacagım:)
biz 17 ekim 2009 tarihinden beri birlikteyiz allah'ım ayırmasın bir ömür boyuda birlikte olucaz inş11.11.11 de de nişanlandık 12 nisan 2013te nikahımız var 5 mayıs 2013tede evlenicez
görüşelim canım bi gün ya,benim orda hiç arkadaşım yok..ne güzel yakın olucaz birbirimize ay çok sevindim..tam olarak neresindesin ki,tamirhane caddesine yakın mı?
biz 17 ekim 2009 tarihinden beri birlikteyiz allah'ım ayırmasın bir ömür boyuda birlikte olucaz inş11.11.11 de de nişanlandık 12 nisan 2013te nikahımız var 5 mayıs 2013tede evlenicez
aynı şekilde bende tamirhaneye yürüyerek 5-10 dkda giderim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?