- 6 Şubat 2008
- 484
- 5
- 41
canım bende park yatak alacaktım ama şimdilerde kararsız kaldım geçenlerde biraz gezip araştırdım en iyi markanın bile kumaş kaplaması naylonnn (( ben sıcak bir memlekette oturduğumdan beni tedirgin etti araştırıyorum hala (
ben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.
ay bide allahım kafayı yiyecem ben bu ay hiç toparlanamıyorum 2 hafta evvel grip oldum. 1 hafta evvel 1 günde 6 defa istifra ettim serum yedim. şimdi yine karnım ağrıyor kasılıyor bazen yürüyemiyecek kadar sancı hissediyorum. ishal gibi oldum nerdeyse siyah renkte tuvaletim en son böyle(1,5-2 ay evvel) ishal gibi siyah renkte tuvalet yaptığımda tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bir müddet eleviti bırakmıştım geçmişti. ama ozaman idrar yolumda yanıyordu. ben hamileyken çok hassas olmaktan bıktım ya daha bu benim 22. haftam son aylarda daha kötü oluyorum ben ya offffffffffff kışta geliyor. iki kuruş elime geçsin biriktiriyim evimin eşyalarını tamamlayayım diyorum bi hastane bi serum paralar gidiyor. offff yaaaaaaaaaa meyvemi falanda herşeyimi tüketiyorum sebzemi balımı herşeyimi yiyorum yinede kaçamıyorum. çok mutsuzum. 3 yaşındaki kızım okuldan geliyor etkinlik yaptırmam lazım bir gıdım içimden gelmiyor çünkü karnım belim her tarafım ağrıyor. bugün kızım okuldan geldi benim çok uykum var dedim kızım oda yanıma yattı bu saate kadar uyuduk ama ben yine hastayım