2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım bende park yatak alacaktım ama şimdilerde kararsız kaldım geçenlerde biraz gezip araştırdım en iyi markanın bile kumaş kaplaması naylonnn :KK43:(( ben sıcak bir memlekette oturduğumdan beni tedirgin etti araştırıyorum hala :KK43:(

ben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.

ay bide allahım kafayı yiyecem ben bu ay hiç toparlanamıyorum 2 hafta evvel grip oldum. 1 hafta evvel 1 günde 6 defa istifra ettim serum yedim. şimdi yine karnım ağrıyor kasılıyor bazen yürüyemiyecek kadar sancı hissediyorum. ishal gibi oldum nerdeyse siyah renkte tuvaletim :KK43: en son böyle(1,5-2 ay evvel) ishal gibi siyah renkte tuvalet yaptığımda tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bir müddet eleviti bırakmıştım geçmişti. ama ozaman idrar yolumda yanıyordu. ben hamileyken çok hassas olmaktan bıktım ya daha bu benim 22. haftam son aylarda daha kötü oluyorum ben ya offffffffffff kışta geliyor. iki kuruş elime geçsin biriktiriyim evimin eşyalarını tamamlayayım diyorum bi hastane bi serum paralar gidiyor. offff yaaaaaaaaaa meyvemi falanda herşeyimi tüketiyorum sebzemi balımı herşeyimi yiyorum yinede kaçamıyorum. çok mutsuzum. 3 yaşındaki kızım okuldan geliyor etkinlik yaptırmam lazım bir gıdım içimden gelmiyor çünkü karnım belim her tarafım ağrıyor. bugün kızım okuldan geldi benim çok uykum var dedim kızım oda yanıma yattı bu saate kadar uyuduk ama ben yine hastayım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben sonradan genç yatağı olan şifonyerli yatak odası takımı birde ilk zamanlar kullanmak için istanbul un kapanında bisiklet çarşısı var. oradan sallanır beşik almıştım portatif 5-6. aydan sonra kaldırdım kendi yatağına geçirdim. yeri kısıtlı olanlar tabi park beşik mantıklı ama sallanmıyor.

ay bide allahım kafayı yiyecem ben bu ay hiç toparlanamıyorum 2 hafta evvel grip oldum. 1 hafta evvel 1 günde 6 defa istifra ettim serum yedim. şimdi yine karnım ağrıyor kasılıyor bazen yürüyemiyecek kadar sancı hissediyorum. ishal gibi oldum nerdeyse siyah renkte tuvaletim :KK43: en son böyle(1,5-2 ay evvel) ishal gibi siyah renkte tuvalet yaptığımda tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bir müddet eleviti bırakmıştım geçmişti. ama ozaman idrar yolumda yanıyordu. ben hamileyken çok hassas olmaktan bıktım ya daha bu benim 22. haftam son aylarda daha kötü oluyorum ben ya offffffffffff kışta geliyor. iki kuruş elime geçsin biriktiriyim evimin eşyalarını tamamlayayım diyorum bi hastane bi serum paralar gidiyor. offff yaaaaaaaaaa meyvemi falanda herşeyimi tüketiyorum sebzemi balımı herşeyimi yiyorum yinede kaçamıyorum. çok mutsuzum. 3 yaşındaki kızım okuldan geliyor etkinlik yaptırmam lazım bir gıdım içimden gelmiyor çünkü karnım belim her tarafım ağrıyor. bugün kızım okuldan geldi benim çok uykum var dedim kızım oda yanıma yattı bu saate kadar uyuduk ama ben yine hastayım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine. dışkının siyah renkte olması demir ilacından kaynaklanıyor, harici alıyormusun bilmiyorum ama zaten elevitte de var. kesme onu gerek yok. yalnız ishal olman normal değil sıvı kaybı kötü biliyosun. parayı düşünme artık napaıcan diğerleri olur zamanla sen önce sağlığına dikkat et ne gerekiyosa yaptır canım sonra daha kötü olma. moralini de bozma iyice vucut direncini düşürürsün.

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine. dışkının siyah renkte olması demir ilacından kaynaklanıyor, harici alıyormusun bilmiyorum ama zaten elevitte de var. kesme onu gerek yok. yalnız ishal olman normal değil sıvı kaybı kötü biliyosun. parayı düşünme artık napaıcan diğerleri olur zamanla sen önce sağlığına dikkat et ne gerekiyosa yaptır canım sonra daha kötü olma. moralini de bozma iyice vucut direncini düşürürsün.

şuan bi elevit bide kan ilacı santreforta kullanıyor ikisi birden ağır geliyor olabilir.ama doktorum ikisinide verdi

şuan bi elevit bide kan ilacı santreforta kullanıyor ikisi birden ağır geliyor olabilir.ama doktorum ikisinide verdi

yok onlar ishal yapmaz da dıskıyı sıyah yapar o da normal. mide problemin varsa demir hapı mideyi zorluyo. sen git canım bir önce yine doktora ishal geciktirmeye gelmez

KIZLAR MERHABA NASILSINIZZ..BİZ OĞLUŞUMLA İYİYİZ ŞÜKÜR GRİP GEÇİYOR GİBİ BİŞİY ÖKSÜRÜK VAR HALA BENDE ÖKSÜRMEMEYE GAYRET GÖSTERİYORUM..DÜN BEBİŞİMLE ALIŞVERİŞE ÇIKTIK BİBERON,EMZİK,BEBEK BAKIM ÇANTASI,BURUN ASPİROTÖRÜ,FİLAN FALAN BUNLARI ALDIK..BİBERON CHİCCONUN 240ML LİK CAM BİBERONU BİRDE 60 ML.BEBEDORUN CAM BİBERONI ALDIM.SANIRIM DOĞRU SEÇİM??BEBİŞİMİN HAREKETLERİ DÜZELDİİ:nazar::nazar::nazar:MAŞŞŞALLAHHHH BOZUK PARA SESİNİ DUYUNCA BİR HAREKETLENDİ :KK1::KK1::KK1:46::KK9:PARAYI SEVCEKK :21::21::KK1::KK1:NASIL GÜLDÜM DÜN ONA YAA..BUGÜNDE DÖNENGEÇ ALDIM OĞLUMA MÜZİKLİ HOŞŞ BİŞİY :KK34:BEBEK ARABASI KALDI BİRDE KANGURU TAKIMI FİLAN..ALLAHIM İNŞALLAH MUTLU GÜNLERDE KULLANMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ..BİLGİLİ ANNELER VE ADAYLAR BEBEK BAKIMI İÇİN NELERİ ÖNERİYORSUNUZ? ANNE BAKIM İÇİNDE NELER ALINABİLİR? MESELA SÜT SAĞMA MAKİNALARI FİLAN VAR SONRA MEMENİN YARA VS OLMASINI ÖNLEMEK İÇİN SİLİKON BİŞİYLER VARDI ONLAR ÖNEMLİMİİ? NELER ALINABİLİR BEBEK VE ANNE İÇİN ÖNEMLİ İHTYAÇLAR?

canım geçmiş olsun, insanın canı sıkkın olunca hiçbir şeyden keyif alamıyor maalesef

bir de canım masrafları kısmaya çalıştıkça yeni yeni masraflar çıkıyo
sen canını sıkma
senin moralin yerinde olsun, sağlığın yerinde olsun
para harcanmak için var

canım çook geçmiş olsun.benimde dışkımın rengi siyah ben hiç takılmadım çünkü kan ilacı ve vitamin kullanıyorum ikisininde reçetesinde yazıyor zaten..ishal içinde bol bol su iç birde patates filan kaynat ama önce dr.a görün nedeni araştrılsın .. Benim grip sıkı geldi önce biranönce harekete geçtim her akşam portakal,mandalina sıkıp içtim.ayrıca bal,ıhlamur limon yapıp içtim gece yattığımda kendimi terlettim toksitleri attım vücuttan bunları uygula canım toparlanırsın inşallah..

ben de park yatak alacağım kısmetse kızlar,kraftı tavsiye etmem,bana güven vermedi.Yakından da baktım onlara,chicco daha kaliteli geldi bana,kumaşıyla iskeletiyle fln.

Kızlar bende arada girip yazıyorum ama kusura bakmayın.
Ben Chicco park yatak kullanmış biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.
Piyasada kumaşı naylon olmayan tek marka chicco iskeletide kumaşıda çok kaliteli.Ayaktan sallanma aparatı yok fakat bebek 1.kademede yani üste yatarken yandan sallıyorsun rahat bir şekilde.İstersenizde ayak sallama aparatı ayrıca alınıyor.İçindeki şilte bebeklerin ilk aylarında yatması gerektiği gibi yapılmış sert yani ama yinede içene yatak almak isterseniz en kalitelisi 70 tl.
300-400 tl olan yataklar park yatak yatağı değil int.70-100 cm diye araştırın çıkıyor.Ayrıca boyut olarak diğerleri 70-110 chicco 70-100 pek fark yok yani.Piyasadaki en pahalı park yatakta sanırım chicco ben 3,5 sene önce 360 tl ye almıştım.Katladım kaldırdım 1,5 senedir bazamın altında duruyor.İnş.Allah nasip ederse kızımda doğduğunda onda yatacak.Başka bişey sormak isterseniz bilgi veririm.Ayrıca çocuklar 3 yaşına gelince kendi yatağını kendi seçiyor.Benimki araba yatak istedi şimdi odasını ayırdık araba yatak aldık çok seviyor.

canım benim renk konusu demir hapı alımından hepimizin dediği gibi :KK1: bende de kolay tuvalete çıkma sebebi oluyor ferrum fort belki etki etmiş olabilir.ama ishalin değişmezse dra görünmen gerekicek.canım hastane konusu nasıl para harcatıyor özele mi gidiyorsun? devlette de serumdan filan ücret mi çıkıyor? anlamadım ben kusura bakma :26: gerçi eczaneler para çıkarıyor bi yerlerden :18:
havlar pek güzel değil ama sen yinede temişz hava almaya çalış canım hastayım deme kendine.bol su içiyorsundur zaten.birazda katı beslen bazen bazı meyveler de ishal yapabiliyor.muz ye bolca.şeftali kabız yapar diye biliyorum.bunları yersin.bi de kayınvaldemm soğanın kabuğunun suyunun ishale iyi geldiğini söylüyor.ama hamilelikte olur mu bilemiyorum...

KIZLAR MERHABA NASILSINIZZ..BİZ OĞLUŞUMLA İYİYİZ ŞÜKÜR GRİP GEÇİYOR GİBİ BİŞİY ÖKSÜRÜK VAR HALA BENDE ÖKSÜRMEMEYE GAYRET GÖSTERİYORUM..DÜN BEBİŞİMLE ALIŞVERİŞE ÇIKTIK BİBERON,EMZİK,BEBEK BAKIM ÇANTASI,BURUN ASPİROTÖRÜ,FİLAN FALAN BUNLARI ALDIK..BİBERON CHİCCONUN 240ML LİK CAM BİBERONU BİRDE 60 ML.BEBEDORUN CAM BİBERONI ALDIM.SANIRIM DOĞRU SEÇİM??BEBİŞİMİN HAREKETLERİ DÜZELDİİ:nazar::nazar::nazar:MAŞŞŞALLAHHHH BOZUK PARA SESİNİ DUYUNCA BİR HAREKETLENDİ :KK1::KK1::KK1:46::KK9:PARAYI SEVCEKK :21::21::KK1::KK1:NASIL GÜLDÜM DÜN ONA YAA..BUGÜNDE DÖNENGEÇ ALDIM OĞLUMA MÜZİKLİ HOŞŞ BİŞİY :KK34:BEBEK ARABASI KALDI BİRDE KANGURU TAKIMI FİLAN..ALLAHIM İNŞALLAH MUTLU GÜNLERDE KULLANMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH ..BİLGİLİ ANNELER VE ADAYLAR BEBEK BAKIMI İÇİN NELERİ ÖNERİYORSUNUZ? ANNE BAKIM İÇİNDE NELER ALINABİLİR? MESELA SÜT SAĞMA MAKİNALARI FİLAN VAR SONRA MEMENİN YARA VS OLMASINI ÖNLEMEK İÇİN SİLİKON BİŞİYLER VARDI ONLAR ÖNEMLİMİİ? NELER ALINABİLİR BEBEK VE ANNE İÇİN ÖNEMLİ İHTYAÇLAR?

göğüs bakım ürünleri falan önemli canım göğüs pedi falan al koy çantaya.

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürederim.ya ben siyah olayına pek takılmadım. ama arada böyle ishal gibi oluyorum karnım ağrıyorr hep.ishalimin bugün ilk günü bakalım patates faln haşlıyım. yok gaz yok ishal yok grip yok istifra genel olarak çok sıkıldım artık. hanifeciğim ben özele gidiyorum ilk kzıımdada hep gittiğim bir hastane var temizliği falan herşeyi içime siniyor ama bir muayene 40 lira acile gidince 2 serum tahliller 100 ü geçiyor. devlete gidip acil halimle sıra beklemek işime gelmiyor. zaten normal muayenelerde 40 lira veya bebek için tahlillerin ücretleri içimi acıtmıyorda ekstradan acile gidipte para dökmek beni üzüyor ama hizmetten ve hastaneden çok memnunum. sorun benim çok hassas olmam.

yuhhh sordum tekrar radyolog çekiyomuş ve hemen ertesi güne veriyolarmış ultrasyon gününü

ne yaptın canım nerede yaptırmaya karar verdin. ben de koruyu aradım prof geliyormuş aynı zamanda genetik uzmanıymış 170 TL dedi ama 30 kasıma kadar randevu veremedi. bu durumda kendi doktoruma sordu yapar mı diye o da kabul etmiş. ücret ise sadece muayene ücreti yani 36TL

ben de 170 neden o kadar çok işlemde bir fark var mı dedim yok aynı dedi zaten o doktorun muayene ücreti de 300 TL dedi. dış doktor olduğu için ücret böyle dedi.

ben çok dert etmiyorum ya prof olsun filan diye... kendi doktoruma yaptırıcam sonuçta kendisi kadın doğum uzmanı

merhaba kızlar. geldik nihayet evimize. ayrıntılı usg vardı. bebek çok fena diye dalga geçti doktorumuz 7 8 defa şiddetli tekme attı kızım. doktor da çok babacandı kahkahalarla güldü.bak bak bak geliyo tekme geliyo geliyo geldi diyo benimki tekmeyi atıyor. çok şükür sağlıklı 700 gram ağırlığı 29 cm boyu olmuş kızımın. benim doktorum bugün yüzünü verdi elimize ultrason resminde. çok güzel bi duygu. rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın inşallah en hayırlısı ile.

dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar. hala kafama takıyorum haber olmadığından. umarım herşey hayırlısı ile yoluna girer. her şeyin hayırlısını versin rabbim.

arkadaşım demir ilacını aç karnına içiyoruz ishal yapıyor sende tok karnına içmeyi dene normale dönüyrsun. bir arkadaşım ishal olduğu için doktora gitmişti doktoru tavsiye etmiş tok karnına içdiye..hatta ben tuvalete çıkamıyordum çoğu zaman tok karnıuma içtiğimiçin şimdi sabah kalkar kalkmaz içiyorum çok iyiyim... ishal olan bayanlar tok karnına içsin.

arkadaşım demir ilacını aç karnına içiyoruz ishal yapıyor sende tok karnına içmeyi dene normale dönüyrsun. bir arkadaşım ishal olduğu için doktora gitmişti doktoru tavsiye etmiş tok karnına içdiye..hatta ben tuvalete çıkamıyordum çoğu zaman tok karnıuma içtiğimiçin şimdi sabah kalkar kalkmaz içiyorum çok iyiyim... ishal olan bayanlar tok karnına içsin.

bana vermedi demir ilacı ama aç karnına ishal yapıyorsa ben de alıp aç karnına içiyim çok ihtiyacım var çünkü :KK1::KK17:

arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım :KK43:

arkadaşlar bana yardımcı olabilcek biri var mı? 19 hafta 5 günlükken doktor 276 gram demişdi.boyuda 16 cm di.burda 400 gram yazıyo.çok çok üzüldüm.acaba sizce çok mu ufak kızım :KK43:

canım benimki de burada yazanla birbirini tutmuyor, ama haftasına göre uyumlu diyor doktorum
doktorun problem olarak belirtmediyse takma kafana canım
sonuçta herkesinki birbirinden farklıdır
buradaki ortalamadır

bir problem olsaydı doktorun söylerdi. haftası haftasına tutmuyor ki bebekler. bence bunları hiç kafana takma. ben salı günü ayrıntılı ultrasona giricem orda doktorum bile geride dese üzülmeyeceğim çünkü bunlar olabiliyor. sonraki haftalar arayı kapatıyor. bunları düşünürsek hamilelik boyunca sıkıntıdan kurtulamayız. benim de ilk bebeğim ama hiç böyle şeyleri düşünmüyorum. beslenmeme, yaşantıma dikkat ediyorum yapabileceğimiz sadece bu.

haklısınız arkadaşlar.çok teşekkür ederim.18+6 günlük geliyo şuan dedi doktor.bana ufak gibi gelmemişdi ama burda 400 gramları duyunca korktum biraz açkçası.

haklısınız arkadaşlar.çok teşekkür ederim.18+6 günlük geliyo şuan dedi doktor.bana ufak gibi gelmemişdi ama burda 400 gramları duyunca korktum biraz açkçası.

canım bizim doğumlar aynı gün ikimizin de kız :KK34: bakalım kim ne zaman doğuracak:KK1:

X