2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayy bende de sanki öle bişeyler oluyo.. doktorum dedi hareket ediyor ama sen şimdi hissedemezsinn. bu arada kendi doktorumda hamile allahtan kasımda doğuruyomuş.. ben sana yetişirim diyo:KK52:

birde yemek yiyince karnım öyle bir şişiyor kii aklım şaşıyor kocaman oluyorum :KK53:

canım doktorun öyle dediğine bakma hissedilebiliyo benim kayınvalidem bütün çocuklarınınkini hep 3,5 aylıkken hissetmeye başlamış bende 16.haftada hissetmiştim miniğimin kıpırtısını benim doktorum ikili için gittiğimde 1 ay içinde hissetmeye başlarsın hareketini demişti aynende öyle oldu

Ben geldim :) herşey yolunda güzel bebeğim ve ben mutluyuz :KK16::KK16::KK16:

Kan verdik cuma günü alıcaz :KK53: Ama cinsiyet tahmini yapmadı sordum %50 erkek dedi uyuz doktor :KK30:

Birde hap kullanamıyorum şurup şeklinde olanlar varmı dedim yok dedi ama burda kullananlardı vardı sanırım nie yok dedi bu uyuz doktor bugün sanki doktor bana bi tuhaf geldi gene bir kilo vermişim 50 kilo ya düşmüşüm :):KK36::KK36:

Bebeğin hareketleri çok güzeldi el parmakları ayak parmakları kafatasını bile gördük :KK1::KK1::KK1:

Kan verdik cuma günü alıcaz :KK53: Ama cinsiyet tahmini yapmadı sordum %50 erkek dedi uyuz doktor :KK30:

Birde hap kullanamıyorum şurup şeklinde olanlar varmı dedim yok dedi ama burda kullananlardı vardı sanırım nie yok dedi bu uyuz doktor bugün sanki doktor bana bi tuhaf geldi gene bir kilo vermişim 50 kilo ya düşmüşüm :):KK36::KK36:

Bebeğin hareketleri çok güzeldi el parmakları ayak parmakları kafatasını bile gördük :KK1::KK1::KK1:

cnm gecmıs olsun ıkılımı yaptırdın sen ? demır hapından bahsedıosan ben surubunu ıcıorum ewt :)

cnm gecmıs olsun ıkılımı yaptırdın sen ? demır hapından bahsedıosan ben surubunu ıcıorum ewt :)

EVET İKİLİ YAPTIRDIM HİÇBİR SORUN YOK DEDİ :KK14:

ELEVİT VERMİŞİ VİTAMİN FALAN HERŞEY VAR İÇİNDE GALİBA HAP KULLANAMIYORUM ŞURUP İSTEDİM YOK DEDİ SANA NASIL VERDİLER DEMEK Kİ VERİLEBİLİYOMUŞ BU DOKTORDA BUGÜN ANORMALLİK VARDI ZATEN :KK47::KK47:

EVET İKİLİ YAPTIRDIM HİÇBİR SORUN YOK DEDİ :KK14:

ELEVİT VERMİŞİ VİTAMİN FALAN HERŞEY VAR İÇİNDE GALİBA HAP KULLANAMIYORUM ŞURUP İSTEDİM YOK DEDİ SANA NASIL VERDİLER DEMEK Kİ VERİLEBİLİYOMUŞ BU DOKTORDA BUGÜN ANORMALLİK VARDI ZATEN :KK47::KK47:

elevıtın yok ama canım surubu onu bnde ıcıorum da demır hapının var

KIZLARRRRRRRR:KK36: UNNODO DA YINE LIERAC KAMPANYASI BASLAMIS:KK9: BEN ALMISTIM YINE ALIYORUM ..:KK16::emir_bebek::nazar::KK49:

canımmm ben öyle testler yaptırmadım doktorumda istemedi.. aman çok lazım değilse yaptırma. doktorun önlem alıyordur.

ama bazı özellerde de bilerekte isteyebiliyorlar dikkat et.. sanırsam bu testler dışardada yaptırılıyor gerçii içimde kalmasın diyorsanda yaptır. özpolatta yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam:26:

kendi gittiğim doktor istememişti diğer kan degerlerim hep normal cıkmıştı.ondan istememiştir diye düşündüm ben ama.
yine bi kere sorayım da belki unuttu o da.

gözün aydın canım benim cok sevindim iyi olmanıza :KK1:

evet onlar hareketlerii canım o sertlikte bebeğin oraya toplanıyo azaman sertleşiyo arası. bazen biri parmağıyla dokunurya sana pıt şeklinde öyle olur. ya canım kusura bakma söylemişmşiydin tam hatırlamıyorum cinsiyeti bellimi. bede ne zamandan beri bunları hissediyosun

canım özür dilerim ani kalkmam gerekiyodu o yüzden geç cevap yazıyorum. bunu ilk eşim hissetti bak sol tarafın daha sert diye sağ tarafıma bastırdıkça içine giriyordu ama sol taraf hem şiş hem de çok sertti. sonra dinlemeye başladım evet o bölgelerde sabun kayması ve balon patlaması gibi şeyler oluyo:))))ben de hissettim sanırım hele tatlı yediğimde deliye dönüyoooo. cinsiyet kız dedi dokt. ama bu defa daha belli olur

ben hastayım canım boğazlarım şişti grip oldum ama bugün daha iyiyim şükürler olsun. 2 kişi daha hamile ama isimlerini unuttum tatlım . merak etme iyidir annesi bebikin nasıl çok hareket ediyomu annesi

canım çok geçmiş olsun yaaa. bende çok korkuyorum olacağım diye önceki bebeğimi gripte yüksek ateşten dolayı kaybettim:KK43:(( bu yüzden çok korkuyorum:KK43:( sen de kendine çok dikkat et canım. bebişine ve kendine çok ii bak:*

ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum ya:KK43:8

ben de emin değilim kiiiii:KK43: sadece içimde böyle yumruk gibi bi şey var girintili çıkıntılı içimde dönüyor gibi hissediyorum karnımın alt taraflarında kasıklarımın tam ortasında. önce gaz hareketlerini bebek zannediyordum. ama çok daha aşağılarda bebek diye tahmin ediyorum şu anda:)

bahar, gözünaydın :nazar:

,

mustelanında iyi olduğunu çok kişi söylüyor ondanda bir tane alıcam lieracla dönüşümlü kullanıcam

kızlar bu söylediğiniz kremler gercekten iyi mi deger mi yani parasına ?

kullananlar memnun kalıyorlar mı benim göbeğim değil ama belimde catlaklar olusuyor galiba yeni farkettim :KK1:

bahar doktor %50 mi verdi cinsiyet yüzdesini:)))) hadi canımm deseydin sende:)))) bi de yemin ettirseydin valla mı diye:))) hayırllı olsun canım. sevindim senin adına:))

evet canım meslek lisesindyim.aslında herkes full girince bana da 26 saat ders kalıyordu ama bölüm arkadaşlarımla anlaşamayınca böyle oldu. aynı binada da değil dersler, başka binaya git gel yapıcam bir de ,sıkıntılıyım bu aralar program yüzünden. anadolu lisesine atama yapsalar, il birincisiyim zaten gidicem başka okula.ama yapmadılar hala.... 30 saatmiş öğretmen olmadığında girmem gereken minimum ders.

Canım benim bildiğim sen idareye dileke verip 21 saatten fazla ders istemiyorum deme hakkın varr...he idare gıcıklık eder bi saat ders bi saat boş yapar sana ama ben öyle biliyorum...Bina gecişleri de zor yaa amann bari soğuk bi yer değildir inşş orası geçen sene ben de anadolu öğrt lisesindeydim orası da öyleydi git gel ders arası sakon telaş yapma derse yetişcem diye dikkat et ya...

X