2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bende yutamıyorum ağzımda ir güzel çıtır çıtır çiğniyorum yoksa o kocaman hapı (elevit) hayatta içemeeemm..kan ilacının varmış şurubu ama eczaneye gittim yok dediler

Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef gözümün içi falan sapsarı kansız çok..

canım ama yutman lazım banada elevit verdi doktır çok pis kokuyo artık burnumu tıkayıpta içiyom yeterki bebişim vitaminsiz kalmasın sende hele bide kansızlık varsa tehlikeli çünkü demirin folik asidin falan eksik demektir :18: ikisininde eksikliği tehlikeli folik asit özelliklede ilk zamanlarda bebeğin gelişimi için lazım demir eksikliğindende gebelik bile sonlanabiliyor :18::18: bu yüden bebeğini kaybeden insalar oluyor bu vitaminleri alman lazım mutlakaa yiyeceklerdende alabilirsin bunu hngi iacı kullanıyosun peki sen? ilacı değiştir ozama içemiyorsan onu folic plus falanda kullanabilrsin tadı kokusu yoktu onun küçükte zaten ayrıca çok güzel bi kan şurubu kullanmıştm ben önceden çok güzeldi tadı böle minik şişelerdeydi her gün birini adını hatırlayadım ama öle bişiiide kullanabilirsin

bende yutamıyorum ağzımda ir güzel çıtır çıtır çiğniyorum yoksa o kocaman hapı (elevit) hayatta içemeeemm..kan ilacının varmış şurubu ama eczaneye gittim yok dediler

neey o hapı nasıl çiğniyon kız iğrenç bişiii ooo :120: bende bazen zorlanıyom ama el mecbur içiyoz :26:

neey o hapı nasıl çiğniyon kız iğrenç bişiii ooo :120: Bende bazen zorlanıyom ama el mecbur içiyoz :26:

valla midem bulana bulana çiğniyom napiim Kan gibi kokuyorr çok kötü tadı var birde dilim simsiyah oluyor sonrasında Ama kan ilacını çiğnemem mümkün değilmiş acıymış Gynoferon adı..pembe bolibon şekeri gibi görüntüsü..canım çekip almıştımm

Benim yüzüm çok sarardı kızlar..dr.un verdiği kan hapını yutamıyorum..öylece duruyor malesef gözümün içi falan sapsarı kansız çok..

Kan cok onemlı canım ılac ıcemıyorsan meyvelerden alabılırsın mesela sımdı uzum zamanı kara uzum bolca ye uzum pekmezı bır kasık at agzına yıyemıyorsan bır cay bardagına su kat pekmez kat komposto nıyetıne ıc kan yapıcı şeylerı arastır netten mutlaka kan degerlerını yukselt...

güzel anneler günaydınnnnn....

Dün kontrolüme gittik..Ense kalınlığı ve CVS ölçümleri yapıldı. Ense kalınlığı 1,2 , CVS 7 mm..

Herşey normal çok şükür..Büüyümüş bnm kuzucuğum 76 g olmuş boyu da yaklaşık 12 cnm.Normal haftamızı da yakalamışız bu durumda yani 13+2 haftalığız.

Normali yakalamamıza çok sevindim.Yavrucum maşallah kıpır kıpırdı içerde hatta el salladı sanki.Yalnız kıçını dayamış duvara bacakları dizleri kırmış yatıyordu hiç açmadı bacaklarını.Doktor tam 45 dak uğraştı ama nafile.Hatta biraz dinlen tekrar alayım dedi.2. ye girdik yine inat etti kuzum.(anasına çekecek inadı galiba)
Doktora 1 ay bekleyecek miyiz şimdi dedim.İstersen yarın yine gel bakayım dedi.Bu akşam tekrar gidicem.Gerçi ben doktora erkek gibi geliyo bana dedim, doktor bana da dedi ama emin olmadan bi şey söylemek istemem dedi.

Eşim çoook kız istiyodu aslında ama rabbim bağışladı ya hiç fark etmez...

Kızlar kilo alış durumunuz ne?
Ben 5 kilo verdim ve hiç almadım

Kızlar kilo alış durumunuz ne?
Ben 5 kilo verdim ve hiç almadım

Ben dün doktorda tartıldım.56,5 ile hamile kalmıştım şuan 58 kiloyum.1,5 kilo almışım doktor güzel dedi ilk 3 ay hiç almayadabilirsin ama yemenden kısma dedi.Halbuki iştahla yiyorum 2,5 kilo falan almışımdır diyodum ama sevindim açıkçası..hedefim toplam 11 kilo ile bitirmek..

Benim kaldığım kilo biraz fazla idi. 65,6 yla kaldım ben şuan tok 60,5 im.
Aslında zaten çok kilo almak istemiyorum ama bebişim de beslenecek artık benden, onada faydalı olayım istiyorum.

Birde ben çok kusuyorum ondan verdim kiloları

herkessse günaydın

bende 53,5 kilo ile hamile kaldım çok kustuğum için 50 kiloya düştüm şimdi almaya başladım ama en son gittiğimde 51,50 tum doktor normal dedi şmdi eski kiloma dönmüşümdür heralde

çok kilo almak isteiyorum kısa boyluyum zaten 61-62 olsam yeter böyle bitirmeyi düşünüyorum inşallah

Günaydın güzel anneler ve icindeki minik yavrucakları.. Bugun kızçemle beraber az çarşı ya ineyim diyorum.. Hem yürüyüş olur bana kizimda gezmiş olur..

Küçücüğüm dün oda benimle yoruldu sanırım hic hareket etmedi ama bugün sag kasığıma arada bı vuruyor.. Kuzum benim..

Bende epeydir tartılmıyordum almışımdır sanıyordum.
Bu sabah bi çıktım tartıya aynı duruyorum.
Ben daha almaya başlamadım yani.

Size de maşallah

Neeee çiğniyor musun iyyyyy hayatta içtiysem zaten cok zor yutuyorum.

Yutarkende hapı boğazımın deliğine atiyorumki tadını almayım

günaydın kızlar ayyyy mahvoldum sabah sabah ne olucak bu bulantılar ,çıkarmalar çok kötüyüm

canım bendım en onmelı hapı yutmuosun olmaz boyle tatlım hamılelıgının sonuna kadar kullanman gereken bı hap o folıkasıtı veya vıtamını almasan neyse de demır ılacı muhakkak alman gereken bısı bnde ıcemıodum bılıosun gttım surubunu aldım adınıda verım sen yıne doktoruna sor ama oligafer bnmkının adı bı kutuda on tane kucuk surup sısesı var her sabah bırını ıcıosun vısne suyu esanslı ıcılebılıo yanı cok rahat ama 10 tane oldugu ıcın hemen bıtıo yazdırırsan 3 4 kutu yazdırman gerekıo...mutlaka ıc demır ılacı blkı senın doktorunda bunu onaylar bı sor bakalım ıhmal etme yegenımıze ıyı bak ole ıcemıorum edemıorum falan yok bu arada elevıte katılıorum yapıcak bısı yok bnde ıkıye bolup ıcıorum

Cnm aslında ilk başta kilo vermen iyi olmuşş nasılsa alıcaz bol bol..Bulantıların geçince almaya başlarsın sen de ama yine de doktoruna danış derim.

Cnm aslında ilk başta kilo vermen iyi olmuşş nasılsa alıcaz bol bol..Bulantıların geçince almaya başlarsın sen de ama yine de doktoruna danış derim.

Haftaya kontrole gidicez bakalım o zaman konuşucam bu konuyu da...

günaydın kızlarr, hayırlı cumalar...

ben artık biraz daha iyiyim sanki. bulantı oluyor ama rutin bulantılar çok alıştım.. kusma hissi geliyor fakat bi kaç gündür kusmuyorum zaten hapıda içmiyorum... göbeğimde şişmiş resmen çıktı, dün gece eşim ilk defa net baktı şok geçirdi nasıl kahkahalarla gülüyo.. karnını rahat bırakıyosun zannediyodum inanamıyorum diyo

ama çok duygusalım herşeye ağlıyorum, geçen aksam eşimi sinir ettim, oda benim çok takıntılı olduğumu bilir. sen iiyice çirkinleştin demez mi.. bi astım suratımı hemen ağlamaya başladım nasıl zoruma gitti, nasıl yeminler ediyo, öpüyo sarılıo şaka yaptım niye ağlıyosun diye zaten psiklojim bozukk dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…