- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
aynen bende farkına vardım iik bebegn mi?
Evet ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse.Senin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende farkına vardım iik bebegn mi?
kızlar nerelerdesiniz yaws?:18:
kayra yurtdısındaymıs sanırım bu hafta donucekmıs ama tsemavi ve nurıscan dan hıc haber yok gercekten nerde bu kızlarrrrr
bende çalışmak istiyorumda onlar biraz daha böyle davranırlarsa çıkcam hayırlısı artık evet gülüm erkek benim bebişim senin belli oldumuhg canım valla bende çalışma taraftarıyım boş ver evde oturunca kendine sararsın en azından oyalanacak bişeyler olur zaman çabuk geçer kendim için düşündüğümde bu yani :) erkek mi canım senin ki başlığından öyle geldi bana:)
evet gülüm ya özelde 3-6 yaş grubuna sınıf öğretmenliği yapıyorum ve anladığım kadarıyla hamileyim diye işten ayrılmamı istiyolar orda çalışanlardan da evliler va hamile kalsalar işten mi çıkcaklar
günaydın kızlar.bugün cok da güzel bir gün olmasa da iyi olmanızı diliyorum.şehit haberi olmadan gün gecmiyor ne yazıkki.ne kadar acı bir durum 25 şehit.10 şehit de 2 gün önce.ne kadar kolay söylemesi.benim de kardeşim askerde onu düşününce daha cok anlıyorum şehit ailelerini.Allahım sabırlar versin tüm Türkiye'ye.
canlarım benim ben gecenlerde haber vermiştim ama kacırmısınız demekki.cok sık giremiyorum pazara kadar da giremem belki aöf sınavım var demiştim.gerci cok da calısamıyorum işler de yogun.zaten canım calısmak da istemiyor.muhtemelen de gecemiycem.neyseki harclar kaldırıldı :) sizlerden girecek olan yok mu ? tek öğrenci ben miyim ?
bir de cumartesi günleri sağlıkocakları acık olur mu ?
ben hala saglık ocagına kaydımı yaptırmadım da.
bayramda izin aldım sınava da izin alcam daha izin vermez bana patron.
cumartesi acık olsa da o gün yaptırsam bari.
bende çalışmak istiyorumda onlar biraz daha böyle davranırlarsa çıkcam hayırlısı artık evet gülüm erkek benim bebişim senin belli oldumu
günaydın kızlar.bugün cok da güzel bir gün olmasa da iyi olmanızı diliyorum.şehit haberi olmadan gün gecmiyor ne yazıkki.ne kadar acı bir durum 25 şehit.10 şehit de 2 gün önce.ne kadar kolay söylemesi.benim de kardeşim askerde onu düşününce daha cok anlıyorum şehit ailelerini.Allahım sabırlar versin tüm Türkiye'ye.
canlarım benim ben gecenlerde haber vermiştim ama kacırmısınız demekki.cok sık giremiyorum pazara kadar da giremem belki aöf sınavım var demiştim.gerci cok da calısamıyorum işler de yogun.zaten canım calısmak da istemiyor.muhtemelen de gecemiycem.neyseki harclar kaldırıldı :) sizlerden girecek olan yok mu ? tek öğrenci ben miyim ?
inşallah kazanırsın gülüm sınavı veeee malesef cumartsi kapalı oluyo sağlık ocakları ama biran önce kaydını yaptır aşı tarihini versinler tansiyon kilo kontrolü yapıyolar ihmal etme gülümgünaydın kızlar.bugün cok da güzel bir gün olmasa da iyi olmanızı diliyorum.şehit haberi olmadan gün gecmiyor ne yazıkki.ne kadar acı bir durum 25 şehit.10 şehit de 2 gün önce.ne kadar kolay söylemesi.benim de kardeşim askerde onu düşününce daha cok anlıyorum şehit ailelerini.Allahım sabırlar versin tüm Türkiye'ye.
günaydın canlarım ve onların cancazları çoktan beri giremedim deniz temizlik misafirim vadı iş konuları derken az daha unutuluyodum burda:18: 2 gündürde iş konusuyla uyraşıyorum bırakmakla devam etmek arasında kaldım kızlar ya sanırsam çalıştığım yerde bırakmam taraftarı martta doğum yapcan sonra biz nerden bulcaz yarı dönemde 4 aylığına yeni öğretmen çocuklar alışabilcekle mi gibisinden konuştular bende cuma haber vercem dedim işten çıkasım yok bebişime herşeyi rahat rahat alırım diyorum eşim bırak ya yat dinlen evde diyo ufff kararsız kaldım inşallah sizler iyisinizdir yolundadır herşey geçmiş çok fazla okuyamadım
:) süpersin valla ama benim sigortam yok zaten eşimin var benim çalıştığım yer bi cemaatin karışık yani biraz amannn evde yatmakta iyi olur sanırım bakalım yarın gidicem konuşmaya nolcakAnladım, ama eğer çıkarsan ssk dan faydalanamıcaksın biliyorsun dimi.. Ücretli iznin olmayacak. Hem eğer çok istiyorlarsa onlar çıkartsınlar. Nie senin kendinin ayrılmasını istiyorlar. Tazminatın da yanacak (eğer varsa) Genelde iş yerleri böyle, yerini nasıl koruyacağız biz 4-6 ay nasıl idare ederiz ,durumu var. Özeldeyse malesef bunlar çok yaşanıyor. Beni çıkaramadılar hala gerçi. Eleman almış olmalarına rağmen :) Kanunları iyi bildiğim için şuanda ters düşmek istemiyorlar. Ama nihayetinde izne giderken benide temelli göndermek isteyecekler. :)
Anladım, ama eğer çıkarsan ssk dan faydalanamıcaksın biliyorsun dimi.. Ücretli iznin olmayacak. Hem eğer çok istiyorlarsa onlar çıkartsınlar. Nie senin kendinin ayrılmasını istiyorlar. Tazminatın da yanacak (eğer varsa) Genelde iş yerleri böyle, yerini nasıl koruyacağız biz 4-6 ay nasıl idare ederiz ,durumu var. Özeldeyse malesef bunlar çok yaşanıyor. Beni çıkaramadılar hala gerçi. Eleman almış olmalarına rağmen :) Kanunları iyi bildiğim için şuanda ters düşmek istemiyorlar. Ama nihayetinde izne giderken benide temelli göndermek isteyecekler. :)
:)))))) hihihiiiiiiiiiii bu gidişle bende eylül itibariyle katılıyorum sizeeeeeeeebende ağustos it,bariyle evkadınları kervanına katıldım...
anladım, ama eğer çıkarsan ssk dan faydalanamıcaksın biliyorsun dimi.. ücretli iznin olmayacak. Hem eğer çok istiyorlarsa onlar çıkartsınlar. Nie senin kendinin ayrılmasını istiyorlar. Tazminatın da yanacak (eğer varsa) genelde iş yerleri böyle, yerini nasıl koruyacağız biz 4-6 ay nasıl idare ederiz ,durumu var. özeldeyse malesef bunlar çok yaşanıyor. Beni çıkaramadılar hala gerçi. Eleman almış olmalarına rağmen :) kanunları iyi bildiğim için şuanda ters düşmek istemiyorlar. Ama nihayetinde izne giderken benide temelli göndermek isteyecekler. :)
Bana arkadaşlarım söylemişti, ilk hissettiğinde bir damar atıyor gibi hissediyosun, yada gıdıklanıyor gibi oluyorsun diye. Sanırım senin ki doğru teşhis :) Ben daha hissedemedim gerçi :)
benimkide tam tipik boğa burcu erkeği:)Ayyy öyle davranınca ne kadar sevimsiz geliyordur gözünebenimde tam tersı esimin kavgası bıle cok sessız hıc zevk almıyorum onunla kavga etmeye ben karadenızlıyım konusmalarım bıle yuksek sesle hep bana bas parmagıyla ısaret parmagını gosterır yavas der gıbı cok sınırlenırım o zamanhıc sevmıyo gurultulu konusmayı kı sokakta tartısacak asla yapmıyacagı tek sey..mesela bırseye tartıstık konusur hakkını savunur sonrada bır susar sessızlıgı benı cıldırtır yatkta bıle en uca cekılır kesınlıkle degmıyecek onunda ceza verme seklı kendınden uzaklastırmak cok ınat babası arnavut anası bosnak sarı keçi
olabilir canım gayet normal şeyler otobüs tartışmaları sabah sabah çok takılma:)günaydın kızlarr :)) ve minik bebekler ay sabah otobüste bi bayanla tartıştım ama suçlu bendim pişman oldum sonra ama bişeyde diyemedim çok sinirli oluyorum sabahları sizdede varmı yoksa bana has bişeymi hamilelik sakinleştirir diyolardı bende var olan asabiyeti arttırdı
günaydın canlarım ve onların cancazları çoktan beri giremedim deniz temizlik misafirim vadı iş konuları derken az daha unutuluyodum burda:18: 2 gündürde iş konusuyla uyraşıyorum bırakmakla devam etmek arasında kaldım kızlar ya sanırsam çalıştığım yerde bırakmam taraftarı martta doğum yapcan sonra biz nerden bulcaz yarı dönemde 4 aylığına yeni öğretmen çocuklar alışabilcekle mi gibisinden konuştular bende cuma haber vercem dedim işten çıkasım yok bebişime herşeyi rahat rahat alırım diyorum eşim bırak ya yat dinlen evde diyo ufff kararsız kaldım inşallah sizler iyisinizdir yolundadır herşey geçmiş çok fazla okuyamadım
Sekercıkk selam:)Sen ne ısle mesgulsun acaba?Bende calısan bır anne adayıyım ve 20 gundur raporluyum.Aslında hamılelıgımın erken evresınde rapor aldım.Ama mecburdum kanamam oldu dusuk rıskı dedı doktorum.12 haftayı tamamlayana kadar rapor verdı.Ben Dunyagoz hastanesınde calısıyorum.Ve ısyerım eger boyle devam edeceksem ıstıfa etmemı ıstıyorlar.Ama ıstıfa edersem hıcbır hakkım olmayacak.Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.