hoşbulduk canım benim. ya cumartesileri de kapalıysa ben ne zaman kayıt yaptırcam ya off.izin vermez de artık patron biliyorum bi daha izin istersem baya kızacak.
hoşbulduk canım.işim baya zor napım ya elimde olan bişiy değil ki gidemiycem bu gidişle galiba.
pek zannetmiyorum ama inş. :) ilk fırstta gidicem o ilk fırsat ne zaman olur atrık bilmiyorum
canım bende cok süt içemiyorum onun yerine yogurt alıp ayran yapıp içiyorum.bundan sonrada süt almıycam heralde içemiyorum çünkü yazık oluyor.sana da yavsiye ederim.
bi de sen moralimi bozdun baharım yaa of hepsi kalkmadı mı onların.eşimde demişti ama inanmak istememiştim.olamaz yaaa.
bu benim 3. sınıf.iki yıllıktan işletmeye geciş yaptım.2 dersten gectim 4 ünden kaldım.bu ikisinden gecebilirsem sınıf atlamıs olcam.bakalım senin sınav yerin neresi? benimki bakırköye cıkmıs.taa beylikdüzünden oraya gidicez sabah sabah
günaydın canım.sana da kolay gelsin şimdiden inş. evet kapalıymıs cumartesileri de napım ya şimdi aksam hemşireler gelsin eve kaydımı yapıp gitsinler baska care yok