- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
Ebah ve özpolat sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Ben kocadan yana çok şanslıyım ama babam da sizin eşleriniz gibi hatta beterdir.
28 senedir annemin yüzü gülmedi çocukları için hep idare etti.KArdeşime hamileyken anname ettikleri hep gözümün önüne gelir.
Ama bi şey diyeyim aile içindeki durumunuzu burdan net değerlendirmek yanlış olabilir ama bizden örnek verecek olursam.Şiddet içeren huzursuz bir ortamda büyüyen bebek hayatının her anında bu iç huzursuzluğu yaşayacaktır.
Anneme hep derim ki keşke tek ben varken tek çocukla ayrılsaydın, kardeşlerim yüzünden dayanmak zorunda kalmaz erkenden kendi hayatını kurardın.
Tabi aile desteği çok önemli annemin ailesi de yanında durmadı,hep koca evine geri gönderdiler.Eğer aile desteğiniz varsa ne mutlu size..
Çok şükür eşim bi mucize bnm için.Beni evliliğe ikna edecek tek erkek oydu sanırım.
Size Allah tan sabır diliyorum, rabbim feraha çıkarsın sizleri.
cnm seni de tebrik ederim darısı yarın bnm başıma inş testlerimiz normal çıkar.
Belki ben de bi kız patlatırım ortaya artık kim kaparsa
28 senedir annemin yüzü gülmedi çocukları için hep idare etti.KArdeşime hamileyken anname ettikleri hep gözümün önüne gelir.
Ama bi şey diyeyim aile içindeki durumunuzu burdan net değerlendirmek yanlış olabilir ama bizden örnek verecek olursam.Şiddet içeren huzursuz bir ortamda büyüyen bebek hayatının her anında bu iç huzursuzluğu yaşayacaktır.
Anneme hep derim ki keşke tek ben varken tek çocukla ayrılsaydın, kardeşlerim yüzünden dayanmak zorunda kalmaz erkenden kendi hayatını kurardın.
Tabi aile desteği çok önemli annemin ailesi de yanında durmadı,hep koca evine geri gönderdiler.Eğer aile desteğiniz varsa ne mutlu size..
Çok şükür eşim bi mucize bnm için.Beni evliliğe ikna edecek tek erkek oydu sanırım.
Size Allah tan sabır diliyorum, rabbim feraha çıkarsın sizleri.
Kızlar bugün doktorumuza gittik ikili test sonuçları için gayet iyi dediçok kötü olduğum için serum da verdiler 6 cm olmuş bebeğim ve baya uğraştık kıpraşması için ama bacağı açınca ufak bişey gördük %80 erkek olcakmış :)
cnm seni de tebrik ederim darısı yarın bnm başıma inş testlerimiz normal çıkar.
Belki ben de bi kız patlatırım ortaya artık kim kaparsa