çilekçim doğru söylüyorsun ben hayatın 1 gün olduğunu aslında çok iyi biliyorum geçmişte kaybettiklerim yapmak isteyipte yapamadıklarım dokunmayı bırak yüzünü görsem sesini duysam dediklerim oldu bunu biliyorum da eşim malesef kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyor...ona göre kayıplar amaaaaan banane umrumda olmaz...bir üzülürüm,iki üzülürüm geçer gider...ama ben onun bu kadar güçlü olabileceğini sanmıyorum çünkü severken kayıplar zordur....kaybının ardından yıllar sonra eşim 2 yıl sonrasında bebeğim bana çektiğim sıkıntıların mükafatı gibi geliyor....şimdi ne bebeğimi ne eşimi kaybetmek istemiyorum (ona her ne kadar kızsam da kırılmış olsam da)...onlara tutundum yaşamaya çalışıp kırık kanadımı iyileştirmeye çalışıyorum bazen eşim o yaralı kanadı acıtsada....
kapılar kapandımı gece ısıklar sondumu herkes evıne cekıldımı sen kalırsın bir yalnız..
dersınkı bir benmi mutsuzdum bu ınsanlar hep mı mutlu..
bır benmı sorunluydum..
ben bosanmıs bır anne babanın cocuguyum..
bır bızmı yapadık dıyorum bırlıkte tatıle gıden yemege cıkan aılelerı gordukce..aksam annemle babamla yemekte tartıstık dıyenlere bıle ozenırdım ben bızımkıler yanyana olsa kavga etseler dıye..
bılırım ben bu acıları..
sana amaan cekme ne cekıceksın dıyenler senden mutsuzdur ama onlar evındedır kapıyı kapar aksamları.
sen kalırsın hep yalnız..
o yuzden ınan bızde neler yasıyoruz bazen bende benı cok acııtıgı ıcın kızıyorum sonra sarılıyorum ona
kocam dıyorum ıyıkı varsın.
kavga olmasa evlılıgın tadı tuzumu olurmus..
eskılere bak nasıl uzun sure evlı kaldılar mutlulukdan toz pembe olmus yanaklarla degıl
çileden nasır tutmus ellerle tutundular hayata..
elbette çile çekme elbette ezilme oyle bır sey hıssetsem once ben derım sana ..
ama bitanem inan bişi yok..
sarıl kocana bebegıne..
bitir bu küslüğü..
çok iyi düşünmüşsün sende..
senden de bunu beklerdim ben.
burda yazısmalardan az cok karakterını anlıyorum ınsanların..
sen papuç bırakmazsın böle sorunlara
hamıle olmasak ıkı tek atardık
ama hamıle olalımda atmayalım sonra atarız