Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar..sağolsun arkadaşlar merak etmişler ..yorum yazmışlar :) bende pek gelişme yok kızlar aynıyım..saf gibi dolanıyorum etrafta.. Iyi olmaya çalışıyorum teselli etmeye calısıyorum kendimi..pek yapamıyorum sanırım..mutsuzumm...aslında çok bu konuyla ilgili de konuşmak istemiyorum topiğin amacı belli sonuçta sapıyor sanki..ama hamilelikte de bunlar yaşanıyor sonuçta benimkisi dertleşmek,teselli..çok iyi niyetli arkadaşlar var hepinize ayrı teşekkür ediyorum ve yakın buluyorum..kafam okadar dolu ve karışık ki umarım duygularımı aktarabilmişimdir..
Selam kızlar..sağolsun arkadaşlar merak etmişler ..yorum yazmışlar :) bende pek gelişme yok kızlar aynıyım..saf gibi dolanıyorum etrafta.. Iyi olmaya çalışıyorum teselli etmeye calısıyorum kendimi..pek yapamıyorum sanırım..mutsuzumm...aslında çok bu konuyla ilgili de konuşmak istemiyorum topiğin amacı belli sonuçta sapıyor sanki..ama hamilelikte de bunlar yaşanıyor sonuçta benimkisi dertleşmek,teselli..çok iyi niyetli arkadaşlar var hepinize ayrı teşekkür ediyorum ve yakın buluyorum..kafam okadar dolu ve karışık ki umarım duygularımı aktarabilmişimdir..
aminn canım inşallahh rabbim hepimizin yuvalarına ve kalplerine huzur,mutluluk versin inşallah..huzur olmayınca tatsız tuzsuz herşey..rabbim en kısa sürede bu karışık durumdan kurtulup feraha ermeni nasip etsin arkadaşım
canım kendini umutsuzluğa sürükleme lütfen en nihayetinde barışacaksınız çok uzatmamaya bak zaten hatasınıda anlamış eşin ama sanada koca bir aferin şu zamanda çoğu kadının yapamadığı gibi hakkından gelmişsin bir kadını hırpalamak neye bedelmiş öğrenmiş oldu
selam kızlar.12 haftalıkken gittiğimde kız dendi bugün gittim erkek dendikesinmi diyorum %51 e %49 diyor.ama geçen hafta gittiğimde açısı kız gibi demişti.neye inanacağımızı şaşırdık.3 çocuk düşündüğüm için farketmiyor ama bilmek iyi olurdu.şimdi ta eylüln 22 sine kaldı.ya kızıma yoldaş yada kardeş...bu arada ilkim sezeryan olduğu için doğumumu 03/03/2013 istedim.zaten bebeğim bir hafta önden gidiyor olabilir dedi:)))etrafımda herkes erkek diyor birtek yaşlı bir teyze hariç...okuyunca içinize ilk ne doğuyor???
valla bana da erkek doğdu tatlım nedendir bilmem :) ben de yarın söyler beki diye umutluyum biraz ama işte hep değişme ihtimali var 4 ay dolana kadar güven olmuyor ki :)
Dr a cinsiyet tahmini sordum tahminde bulunmadi ben tahminde bulunurken nerden görüyorsun dedi. 2 hafta sonra tahmin edebilirim dedi.
sen ne tahm,n ettin:)))))))))
tünaydın kızlarr. nasılsınız görüşmeyeli. porselen bebek üzüldüm canım eşin biraz kötü davranmış ama süründürmen epeyce işe yaramış gibi. canını sıkma sakın. bak iki canlıyız ve sakin bi hamilelik geçirmeliyiz. daha önce de yazmıştım en önemli kişi bu dünyadaki kişinin kendisi olmalı. sen de kendini en azından bi süre öyle gör ve üzülme. yoluna girecektir her şey.
kızlar hamile pantolonu buldum bi internet alışveriş sitesinde reklamında patlamış mısır ve incileri havalara fırlatıyordu kadın oyuncu. işte o sitede alt taraflara doğru bi marka var sadece hamile giyimi satıyor. elbiseler falan var ama önümüz kış ben de pantolonları inceledim. fiyatı da uygun geldi bana. aldım iki tane pantolon gelsin bakalım giyebilecek miyim. haberiniz olsun istedim. marka vermek serbest mi bilemediğimden anlattım size siteyi:)
uyuz oldum adama.12 haftalıkken uyandıramadı zıplattı durdu.en son açısı kıza benziyor dedi.bugünde erkeğe benziyor dedi.ayar oldum.benim bulantılarım hala devam ediyor ya çok enteresan.kızımda hiç olmadı ve baş ağrısı..banada ilk dediği olur gibi geliyor.kız dedi ya çok alıştım ondanmıdır nedir????inşallah söyler canımda korkun şüphen biter:)))hayırlısı olsun tabiii
a.s hoşgeldin canım bizlerde iyiyiz şükür topik olarak netleşen 4 kızımız 10 da oğlmuz var