Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saçma oldu bu iş neden bizim sayfamızı kapattınız ki üstelik bi fikir danışabilirdiniz eğer isteseydik zaten burdan devam ederdik neden müdahale ediyosunuz ki herkes istediği başlıkta devam etsin
ağla tabi rahatlarsın ama aşırıya kaçmamak lazım ben durup duruken ağlıyom annem babam aklıma geliyo ya onlra bişi olursa ben ne yaparım diyom gözyaşladım sel oluyor
bende dünden beri mide ağrısı başladı sizdede oluyormu?
Kızlar el doplerini alankullanan varmı acaba?netten araştırıyorum.güzel birşeye benziyor
kızlar sanırım herkeste var aşırı duygusallık çökmüş bize... Benimde herşeye ağlayasım var.. Sabah işe gelirken hamile bir kadın gördüm öyle sevimliydiki eşide hızlı hızlı yürüyo dediki yavaş ol yürüyemiyorum anamm bana bir ağlama gelsin ah kıyamam diyee Ne olacak benim bu halim bilmem
bende dünden beri mide ağrısı başladı sizdede oluyormu?
çok saçma oldu bu iş neden bizim sayfamızı kapattınız ki üstelik bi fikir danışabilirdiniz eğer isteseydik zaten burdan devam ederdik neden müdahale ediyosunuz ki herkes istediği başlıkta devam etsin
arkadaşlar az önce topiğimizin kapatıldığını ve bu sayfaya yönlendirildiğimizi gördüm... yöneticilere durumu açıklayarak şikayette bulundum.. umarım bu durumla ilgilenirler...
sizde lütfen isteğinizi bildirin. aşağıda bize ulaşın bölümünden mesaj atabilirsiniz...
umarım topiiğimizi açarlar
yani saçma isteyen istediği yere yazar,biz oraya alışmıştık.
burdaki arkadaşlara sözümüz yok yanlış anlaşılma olmasın...
yazıyorum ecemcim...
evet maalesef... az önce kapatılmış.. buraya yönlendiriliyoruz...hıcbısı anlamadım kusura bakmayın arkadaslar sız baska bır topıkte yazıodunuzda kapatıldı burayamı yonlendırılıyorsunuz??
evet maalesef... az önce kapatılmış.. buraya yönlendiriliyoruz...
evet maalesef... az önce kapatılmış.. buraya yönlendiriliyoruz...
peki sizin topiğinizin başlığı neydi? neden bizim topiğe yönlendirmişler acaba? sizde mi mar annelerisiniz
evet arkadaşlar.. "mart 2013'te ilk kez anne olacaklar" topiğindeydik.sızde mart annelerımısınız topiğin adı neydı bızde yazalım ıstersenız o kadar paylasımınız olmustur orda cok sacma gercekten
Hanımlar topiğiniz kapatıldı diye buraya gelipte ahkam kesmenize gerek yok.. Kazen kendisi kapatmış konunuzu.. Kazenden rica edin tekrar açsın konunuzu.. açaçağnı sanmıyorum ama
ahkam kesmek??? hiç bayana yakışan bir kelime değil ama...Hanımlar topiğiniz kapatıldı diye buraya gelipte ahkam kesmenize gerek yok.. Kazen kendisi kapatmış konunuzu.. Kazenden rica edin tekrar açsın konunuzu.. açaçağnı sanmıyorum ama