2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kizlar.ben geldim.ama yine gidyorum.nasilsiniz bebisler nasilllar:KK16:kizlar benim icin dua edin cok kotuyum.butun gun kusuyorum.gunde 15 kere filan,su bile icemiyorum.hastaneye gitmem lazim.kizimi birakib gidemiyorum.yemeyini falan esim basedemez.ama sagolsun.yarin kaynanam geliyor.600 km.yol gelicek kadincigaz.artik bende hal yok.elimi kaldiramiyorum.enerfim bitmis durumda.kizimi rahatlikla emanet edeceyim insan gelecegine gore bende hastaneye gitmeye karar verdim.evde bayilim kalacam yoksa.opdum hepinizi bolca:KK54::KK54::KK54:

Bende aynı heyecanla bekliyorum.. Doktor hala aramadı .. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırıs... Zannetmem kötü bi sonuç olduğunu.. Test önemli başlı başına.. Oyüzden demişlerdir. Banada tlf da bilgi vermediler zaten. Dr bekliyorum aramasını..

kızlar ıkılı test sonucum cıkmıs ama telde solemıolar doktorumu arıcam o gıdıp alabılıo laboratuvardan sanırım oda odasında dııl telı cavp vermıo ayyyyy heycandan ölücem laboratuvardakı kıza maıl atın yada fax cekın dedım yok bu grafıklı onemlı gelıp almanız lasım dedı onemlı derken sonucunda bısımı cıktı onun ıcınmı onemlı dedı anlamadım offffff

Usg değerinde ense ölçüsü ne çıkmıştı biliyormusun birde yaşın kaç senin

kızlar ıkılı test sonucum1/690 dıger sonucta 1/2450 cıktı doktorum senın 690 cocugundan bırı down olabılır demek bu dedı kotu bı sonucmu dedım hyr dııl sınır degerlerın ustu ama tabı yınede 3'luyu yapıcas dedı normalde senın yaslarında 1/1200 lerde cıkması gerekır ama ensesını kalın olctugumuz ıcın bu degerlerde cıkmıstır dedı sonuclarını alan anneler bu ıkılı testı bılen anneler bu sonuc nasıl bır sonuctur lutfen yazın suan cok ıhtıyacım var

kızlar benim 2 li testimin sonuçları çıktı.dünde tatil olunca hemen gittim doktora.çok şükür bir problem yok.risk değerlerinin altında çıkmış herhangi korkulacak bişey yok dedi doktor.
darısı sizlerin başına

inş canım gözün aydın :nazar:

selam kizlar.ben geldim.ama yine gidyorum.nasilsiniz bebisler nasilllar:KK16:kizlar benim icin dua edin cok kotuyum.butun gun kusuyorum.gunde 15 kere filan,su bile icemiyorum.hastaneye gitmem lazim.kizimi birakib gidemiyorum.yemeyini falan esim basedemez.ama sagolsun.yarin kaynanam geliyor.600 km.yol gelicek kadincigaz.artik bende hal yok.elimi kaldiramiyorum.enerfim bitmis durumda.kizimi rahatlikla emanet edeceyim insan gelecegine gore bende hastaneye gitmeye karar verdim.evde bayilim kalacam yoksa.opdum hepinizi bolca:KK54::KK54::KK54:

geçmiş olsun canım kayınvaliden gelince güzelce dinlen inş herşey yoluna girer:KK50:

işten biraz kafamı kaldırdım size kaçtım :KK1:

gün bitsin diye saat sayıyorum ay sonlarını hiç sevmiyorum çok yorucu ve gergin geçiyor,
sudee geçmiş olsun benimde bugün mide ağrım var resmen ağrı sırtıma vuruyor ağrıdan canım birşey istemiyor keyifsizim....
bir ara yine kaçar gelirim hoşçakalın....:KK3:

porselen bebeg ve ozpolat göbek fotolarınıza bayıldım allah sizi ve bebeklerinizi nazardan saklasın...benim karnım hem aşağıda hem yanlara doğru genişledi biçimsiz bişey oldum ben :KK25:

Bildiğim kadarıyla 3 den yukarı olanlar riskli gruba giriyor.. Dr doğru söylemiş çok büyük bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende.. İstersen tekrar yaptırabilirsin aynı testi.. Yaşında gayet normal.. 30 yaş sonrası daha riskli bu durumlarda.. Bu arada bir müşterim yüzünden dr aramasını kaçırmışım. Geriye döndüğümde doğuma gittiğini ve ancak akşam öğrenebileceğimi söyledi sekreteri :KK43: oda hatırlarsa sonucu.. Hatırlamassa pzrt ye kaldım :KK43:

canım ense olcusu 2,3 yasımda 26

kızlar ıkılı test sonucum1/690 dıger sonucta 1/2450 cıktı doktorum senın 690 cocugundan bırı down olabılır demek bu dedı kotu bı sonucmu dedım hyr dııl sınır degerlerın ustu ama tabı yınede 3'luyu yapıcas dedı normalde senın yaslarında 1/1200 lerde cıkması gerekır ama ensesını kalın olctugumuz ıcın bu degerlerde cıkmıstır dedı sonuclarını alan anneler bu ıkılı testı bılen anneler bu sonuc nasıl bır sonuctur lutfen yazın suan cok ıhtıyacım var

canımm sonucun gayet iyi bence..doktorun neden öyle demiş acaba? Yani 690 da 1 değer bence çook düşük yani olasılığı yok ediyor gibi bence..takma kafana bencee baska doktora cık daha olmadıı :KK66:

Kızlarr günaydınn :KK16:bugün çook güzel rüya gördüm :)) meyve bahçesinde dolaştım hepsinden koparıp yedim..her ne hikmetse hepside toprakta yetişiyordu..sonra ayva satıyor anneannemi görüyorum kasada..aaa diyorumm bende ayva istiyordum diyorum oda bende sana getirdim bunları diyor alıyorum biraz yiyorum sonra yanaklarınaa sür diyor gamzeli oluyormuş bende sürdümm hayırlara vesile..ama çok canım istiyor şimdi :KK53:

Kızlarr günaydınn :KK16:bugün çook güzel rüya gördüm :)) meyve bahçesinde dolaştım hepsinden koparıp yedim..her ne hikmetse hepside toprakta yetişiyordu..sonra ayva satıyor anneannemi görüyorum kasada..aaa diyorumm bende ayva istiyordum diyorum oda bende sana getirdim bunları diyor alıyorum biraz yiyorum sonra yanaklarınaa sür diyor gamzeli oluyormuş bende sürdümm hayırlara vesile..ama çok canım istiyor şimdi :KK53:

hayır olsun inş canım :KK34:

Bildiğim kadarıyla 3 den yukarı olanlar riskli gruba giriyor.. Dr doğru söylemiş çok büyük bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende.. İstersen tekrar yaptırabilirsin aynı testi.. Yaşında gayet normal.. 30 yaş sonrası daha riskli bu durumlarda.. Bu arada bir müşterim yüzünden dr aramasını kaçırmışım. Geriye döndüğümde doğuma gittiğini ve ancak akşam öğrenebileceğimi söyledi sekreteri :KK43: oda hatırlarsa sonucu.. Hatırlamassa pzrt ye kaldım :KK43:

saol canım ıcım bıraz rahat ever 1/300 lerde olan degerler rısklıymıs enseden dolayı 700 lerde cıktı sonuc sanırım ama ensede rısklı olcumun altında kalıo rısk lı degıl yanı ne bılım ınsan her seyden bısı buluo bu aralar dahada hassas oldum sanırım sende bır an once ıgren ıns haberdar et cnm

Aynen öyle.. İnsan tozdan nem kapıyor.. Söz konusu bebek olunca.. İnşallah hayırlı haberler alırıs hep birlikte.. Bu arada doğum zamanlarımız aynı sanırım :)

saol canım ıcım bıraz rahat ever 1/300 lerde olan degerler rısklıymıs enseden dolayı 700 lerde cıktı sonuc sanırım ama ensede rısklı olcumun altında kalıo rısk lı degıl yanı ne bılım ınsan her seyden bısı buluo bu aralar dahada hassas oldum sanırım sende bır an once ıgren ıns haberdar et cnm

Aranıza yeni katıldım.. 2013 Mart annesi olucam kısmetse :) Bir sorum olucak. 2'li testlerini yaptıranlar var mı acaba.. usg sonucum bende ama kan tahlilim 2 saat sonra çıkacakmış ... Meraktan da çatlıyorum. :) Sonuçlarınız nasıl acaba .Umarım herkesin hayırlı sonuçları çıkmıştır. Teşekkürler şimdiden...

Ben yaptırdım canım çok şükür beniz güzel çıktı sonuçlarım.rikssiz

kızlar ıkılı test sonucum cıkmıs ama telde solemıolar doktorumu arıcam o gıdıp alabılıo laboratuvardan sanırım oda odasında dııl telı cavp vermıo ayyyyy heycandan ölücem laboratuvardakı kıza maıl atın yada fax cekın dedım yok bu grafıklı onemlı gelıp almanız lasım dedı onemlı derken sonucunda bısımı cıktı onun ıcınmı onemlı dedı anlamadım offffff

yok yok meraklanma banda öle dedi ilk sonuçlar çıktımı diye aradığımda telde söyleyemeyiz.bunlar grafik gelip almanız lazım meraklanma

Kızlar merhaba;
ben de 2 mart 2013 'te meleklerimi bekliyorum inşallah...
Benimkiler ikiz olacak,ilk trimester usg miz çok güzel çıktı.Hiç bir problem olmadığını söyledi doktor,ikiz oldukları için de ikili test yapmadı.Daha sonra üçlü ya da dörtlü test yapacakmışız...
Çok heyecanla bekliyoruz,ikiz hiç beklemediğimiz bişeydi bize sürpriz oldu.Genetik olarak ikiz olmuş,doğal yollardan.
Allah'ım herkese nasip etsin bu duyguyu ve çocuklarımızı kucağımıza almayı:-))

tebrikler canım ne kadar şanslısın.bende çok istedim ,ilk bebeğim ,ikiz olsun diye maşallah allah korusun sizleri

benim yapıldı sonuçlarımı aldım ama hiç bilmiyorum değerlerini galiba 1/2000 den aşağımı olmalı?

hayırlara çıkarsın rabbim.çok güzel görmüşsün ama ne güzel

ufff amaaaan ya, bosuna mi geriyouruz kendimizi bu ikili test icin bilmiyorum.
ben de sinirden catlicam 2 gundur, benim bildigim 1/300 alti degerler riskli muhtemelen doktor emin olmak istiyor sadece.
bosver tedbirli olsun daha iyi canim benim ki gibi bi tarafindan sonuc sallayip isi riske atmiyo.

ahhh ahh bende ayvayı çok severim hele bi çıksın hergün yicemm :KK56::KK56:

kızlar bu arada doktor bana enfeksiyon kaptığım için ilaç vermedi kendliğinden geçmesini bekleyelim dedi. çünkü hamilelikte bütün ilaçlarda yan etkisi oluyormuş.. hatta benim kullandığım mide bulantısı hapı için bile bunlar zorda kalınmasa asla kullnılmaması gereken ilaçlar değil dedi...

ufff amaaaan ya, bosuna mi geriyouruz kendimizi bu ikili test icin bilmiyorum.
ben de sinirden catlicam 2 gundur, benim bildigim 1/300 alti degerler riskli muhtemelen doktor emin olmak istiyor sadece.
bosver tedbirli olsun daha iyi canim benim ki gibi bi tarafindan sonuc sallayip isi riske atmiyo.

kesinlikle boşuna geriliyosunuz. herşey olacağına varır. ben yaptırmasamda olur diye bile düşünüorum, gerçi yaptıracağım ama allah kimseyi evladıyla sınamasın...

o yüzden takılmayın çokkk kafaya takmayın...:KK19:

X