herkes de öle diyo iki yengem iddalaştı biri gör bak kız olcak diyo öbürü görürsün erkek bunun ki diyo aklım karıştı iyice çatlıycam içime bi kız doğuyo bi erkek kağıda görede erkek sencede erkek muhammed geliyo deseneerkek mi acaba????allah seni deliiiiseninki erkek erkek.....
afedersin canım
resimde 6+1 dik vajinal ultrason
herkes de öle diyo iki yengem iddalaştı biri gör bak kız olcak diyo öbürü görürsün erkek bunun ki diyo aklım karıştı iyice çatlıycam içime bi kız doğuyo bi erkek kağıda görede erkek sencede erkek muhammed geliyo desene
hoşgeldinizzz seninle aynıyız gülüm bende 10+3üm bugünslmm bende bgün katıldım foruma 10+3 deyiz bugün görüştük bebeğimiz oda bende cok iyiyiz:)
çok erken gülüm dediğimize bakmak için.7.8.9.haftalardaki usg lere göre bakıyoruz....varmı elinde bu zamanlara ait usg??
yok canım ama bu cuma randevumuz var Allahın izniyle..
sağlıkla görmek nasip olursa eklerim inş fotomuzu
hmmmm baya küçükmüş o zaman beninde son elimdeki görüntü 7+3 ama bişi belli değildi ondan sormuştum çok merak ediyorum şimdi bişiye benzemiştir heralde belki bayram sonu cinsiyeti bile öğrenirizafedersin canım
resimde 6+1 dik vajinal ultrason
Kızlar ben çok sık giremiyorum ama sizi hep okuyorum.
İsimler konuşulmaya başlamış..Bizim de belli erkek olursa AYMAN, kız olursa ALYA olacak inş.
Erkek eşimin babasının adı ama kız da alternatifler var aslında VERA veya KAYLA da hoşuma gidiyo.ALYA, AYMAN a uygun diye ağır basıyo Allh nasip eder 2. olursa diye.
ALYA asil makam, gök, sema anlamında Arapça.
AYMAN ay gibi parlayan anlamında.
İnş sağlıkla alırız kucaklarımıza inş.Sabahtan beri LARGOPEN antibiyotiği araştırıyorum.İçim içimi kemirdi. Zeka geriliği bedensel engel birsürü şey okudum. Rabbim bu mübarek gecelerde acısın bizi evlatlarımızla sınamasın inş.
öyle tabi erkek kız olmuş önemli değil sağlıklı hayırlı bi evlat olsun akşam eklesem olurmu gülüm bilgisayarın ara kablosunu eşim dükkana götürmüştü istiyeyimde akşam getirsin ekliyeyim yorum yapılması çok hoşuma gidiyobugünlerdeki göbeğini eklsene bakayım.....ve son usg ni....ama erkek karnı gördüm eklediğin fotoda.ben erkek diyorum ama en iyisini mevlam bilir...
hmmmm baya küçükmüş o zaman beninde son elimdeki görüntü 7+3 ama bişi belli değildi ondan sormuştum çok merak ediyorum şimdi bişiye benzemiştir heralde belki bayram sonu cinsiyeti bile öğreniriz
hmmmm baya küçükmüş o zaman beninde son elimdeki görüntü 7+3 ama bişi belli değildi ondan sormuştum çok merak ediyorum şimdi bişiye benzemiştir heralde belki bayram sonu cinsiyeti bile öğreniriz
Kızlar ben çok sık giremiyorum ama sizi hep okuyorum.
İsimler konuşulmaya başlamış..Bizim de belli erkek olursa AYMAN, kız olursa ALYA olacak inş.
Erkek eşimin babasının adı ama kız da alternatifler var aslında VERA veya KAYLA da hoşuma gidiyo.ALYA, AYMAN a uygun diye ağır basıyo Allh nasip eder 2. olursa diye.
ALYA asil makam, gök, sema anlamında Arapça.
AYMAN ay gibi parlayan anlamında.
İnş sağlıkla alırız kucaklarımıza inş.Sabahtan beri LARGOPEN antibiyotiği araştırıyorum.İçim içimi kemirdi. Zeka geriliği bedensel engel birsürü şey okudum. Rabbim bu mübarek gecelerde acısın bizi evlatlarımızla sınamasın inş.
biri bana yardım etsin nolur hala çözemedim bu siteyi kurcaayıp duruom beğendim yazılara filan nasıl cevap vericem nasıl sohbet edicem ben:)
öyle tabi erkek kız olmuş önemli değil sağlıklı hayırlı bi evlat olsun akşam eklesem olurmu gülüm bilgisayarın ara kablosunu eşim dükkana götürmüştü istiyeyimde akşam getirsin ekliyeyim yorum yapılması çok hoşuma gidiyo
inşallah küçük insan olmuşlardırevet ufacıklar:)
bu kontrolde büyümüş olurlar inş sağlıkla..
ciddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...
çok ciddiyim gülüm hiç bir yeri belli değil doktorda göstermedi başı vücudu diye belli olsa gösterirdi çünkü doktorum iyidir dur akşam üstü üşenmezsem kabloyu alıp geleyim de ekliyim resimlericiddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...
ya canım çok taktın sen.bende kullandım largopen...iltihap için hemde iki kez...bebeğim gayet sağlıklı şükürler olsun bıdır bıdır bilgiçlik yapıyor.zehir ettin kaç gündür kendine allah aşkına ya...bi nefes al doktorun riske etmez....arkadaşımında kızı var alya dua ismi.bende çok severim.semaya edilen dua anlamına gelirmiş.o yavruda nasıl sessiz.....
kız olursa tanem erkek olursa çınar hamza inşallahh....babamıza sormaca yok..bu bana ait çünkü:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?