2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
erkek mi acaba????allah seni deliiiiseninki erkek erkek.....
herkes de öle diyo iki yengem iddalaştı biri gör bak kız olcak diyo öbürü görürsün erkek bunun ki diyo aklım karıştı iyice çatlıycam içime bi kız doğuyo bi erkek kağıda görede erkek sencede erkek muhammed geliyo desene

bugünlerdeki göbeğini eklsene bakayım.....ve son usg ni....ama erkek karnı gördüm eklediğin fotoda.ben erkek diyorum ama en iyisini mevlam bilir...

Kızlar ben çok sık giremiyorum ama sizi hep okuyorum.

İsimler konuşulmaya başlamış..Bizim de belli erkek olursa AYMAN, kız olursa ALYA olacak inş.
Erkek eşimin babasının adı ama kız da alternatifler var aslında VERA veya KAYLA da hoşuma gidiyo.ALYA, AYMAN a uygun diye ağır basıyo Allh nasip eder 2. olursa diye.

ALYA asil makam, gök, sema anlamında Arapça.
AYMAN ay gibi parlayan anlamında.

İnş sağlıkla alırız kucaklarımıza inş.Sabahtan beri LARGOPEN antibiyotiği araştırıyorum.İçim içimi kemirdi. Zeka geriliği bedensel engel birsürü şey okudum. Rabbim bu mübarek gecelerde acısın bizi evlatlarımızla sınamasın inş.

afedersin canım

resimde 6+1 dik vajinal ultrason
hmmmm baya küçükmüş o zaman beninde son elimdeki görüntü 7+3 ama bişi belli değildi ondan sormuştum çok merak ediyorum şimdi bişiye benzemiştir heralde belki bayram sonu cinsiyeti bile öğreniriz

biri bana yardım etsin nolur hala çözemedim bu siteyi kurcaayıp duruom beğendim yazılara filan nasıl cevap vericem nasıl sohbet edicem ben:)

ya canım çok taktın sen.bende kullandım largopen...iltihap için hemde iki kez...bebeğim gayet sağlıklı şükürler olsun bıdır bıdır bilgiçlik yapıyor.zehir ettin kaç gündür kendine allah aşkına ya...bi nefes al doktorun riske etmez....arkadaşımında kızı var alya dua ismi.bende çok severim.semaya edilen dua anlamına gelirmiş.o yavruda nasıl sessiz.....
kız olursa tanem erkek olursa çınar hamza inşallahh....babamıza sormaca yok..bu bana ait çünkü:)))))))))))))

bugünlerdeki göbeğini eklsene bakayım.....ve son usg ni....ama erkek karnı gördüm eklediğin fotoda.ben erkek diyorum ama en iyisini mevlam bilir...
öyle tabi erkek kız olmuş önemli değil sağlıklı hayırlı bi evlat olsun akşam eklesem olurmu gülüm bilgisayarın ara kablosunu eşim dükkana götürmüştü istiyeyimde akşam getirsin ekliyeyim yorum yapılması çok hoşuma gidiyo

hmmmm baya küçükmüş o zaman beninde son elimdeki görüntü 7+3 ama bişi belli değildi ondan sormuştum çok merak ediyorum şimdi bişiye benzemiştir heralde belki bayram sonu cinsiyeti bile öğreniriz

ciddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...

o antibiyotik ne ise yariyor ki

biri bana yardım etsin nolur hala çözemedim bu siteyi kurcaayıp duruom beğendim yazılara filan nasıl cevap vericem nasıl sohbet edicem ben:)

canım alt tarafta alıntı ile cevapla var beğendiğin yada cevap vermek istediğin kişilerin iletilerinde onu tıkla kopyler altına cevabını yaz cevaplayı tıkla bu kadar:)))

olur tabii canısı niye olmasın..

ciddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...
çok ciddiyim gülüm hiç bir yeri belli değil doktorda göstermedi başı vücudu diye belli olsa gösterirdi çünkü doktorum iyidir dur akşam üstü üşenmezsem kabloyu alıp geleyim de ekliyim resimleri

Karacım senin eski yazılarını da gördüm karıştırırken:)) Gerçekten 3 gündür zehir oldu herşey..
Ben hiç midem bulanmıyor hiç hissetmiyorum bi sorun derken nazar değdirdim kendime..Hala bebeğin varlığını hissetmiyorum.Dokotra gidince anlıyorum hamile olduğumu.
İlk bebek diye bu endişem belki.Birde etrafımda anomalili bebek çok oldu ondan korkularım arttı.
Ama sen rahattlattın yine beni..Tatile çıkacağız bayram ertesi dönüşte 2 li testle göreceğim bebeğimi.Aklım hep onda olacak.

Alya dua güzel gerçekten.Annemin adı hayrunnisa ben 2. isim nisa düşünüyorum Alya Nisa, Oğlumuz olursa da Ömer Ayman olacak. ama tek isim kullanılıyor tabi.
Ayman ı pek istemiyorum aslında hatta eşimle kavga ettik küstü bile bana .Babasının adı ama babasıda annesine çok çektirmiş ve biraz kötü huyları varmış diye soğumuştum.Vefat emiş Allh rahmet eylesin ama koymayalım dedim.İnat etti küstü ben de mecbur kabul ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…