2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yaaa ben bişi dicem size kafam zaten karışıktı iice karıştı ben bugün gittim doktora sat'a göre bebek 10+3 günlük usg ye göre 9+3 ve ben hiç bişesini net göremiorum kese içinde bebek var ama bi kafasını secebiliorum ne el ne ayak ne göz bişe görmedim ben:(

Ben de seçemiyorum. Doktor anlatınca surası gözü, surası eli kolu deyince anca o zaman. Dert etme, ultrasondan ultrasona göre bile değişir. Her şey yolundadır, olmasa söylerdi doktorun zaten.

hee aynen ben de hic secemiyorum. oyle bakiyorum. ben usg resimlerinde bile bebek nerde goremiyorum. benim durum daha vahimmmm:1:
benim de onde cikiyo canim ultrasonda sorun etme sonradan yakaliyolarmis sati..

Ben de seçemiyorum. Doktor anlatınca surası gözü, surası eli kolu deyince anca o zaman. Dert etme, ultrasondan ultrasona göre bile değişir. Her şey yolundadır, olmasa söylerdi doktorun zaten.

doktorla ilgili sıkıntım yok zaten söylüo herşey normal die ama ben evham yapıorum göremedim hiç bişisini bi sürü para veriorum en iyi hastaneye gidiorum cihazları bböyle olmamalı verdğim paraya dğmeli die düşünüorum ne bileyim kafam karıştı cok:( antalyalı kimse yok mu forum da hangi doktora gidiolar ki???

yaaa ben bişi dicem size kafam zaten karışıktı iice karıştı ben bugün gittim doktora sat'a göre bebek 10+3 günlük usg ye göre 9+3 ve ben hiç bişesini net göremiorum kese içinde bebek var ama bi kafasını secebiliorum ne el ne ayak ne göz bişe görmedim ben:(

canim kesin gec dollenmedir.hic takma.ultrasondaki goruntuleri bizde anlamiyoruzki doktor soyluyor..hayirlisiyla kucagina alacaksin ins...

:1::52:hahahaaaaaaa kayrayı kızmı erkek mi derken çıldırtcaz şimdi:62::111::52:

he sormaaa.azıcık daha büyüsün bebeler bakarız paşamı prensesmi.....nur bi gitsin öğrensin arkası gelir....

Cnm çok iyisin Rabbim Senin de gönlüne göre versin.Ben berat gecesi bebeğim için dua etmiştim inş hamileyimdir.Hamile ise berat gecesi ibadeti 100 rekat namaz kılacam diye ..Tabi kılamadım 100 rekat bi seferde,Rabbim şimdi beni cezalandırıyor mu diye düşünüyorum.Mübarek kadir gecesi telafi edeceğim inş.

Bu arada kumanda hızına bakıcam eve gidince ama sanki 2 gündür pıtpıt atıyo karnım hissediyo gibiyim.Gerçi karnımda yok ki kumandayı koyayım:)))

sakın öle düşünme.rabbim küsmez kulunu bu sebepten ötürü cezalandırmaz...sakın....bebeğin seninle sadece sen etrafına bakarak çok etkileniyor kendinde bişeyler arıyorsun aslında tek sorunun bu.rahat ol aklına öle şeylerde getirme....yine rabbime sığın emanet onun...

Ayyyyy erkek mi diyosun yani sen de :)))

Canım ben şişman olduğumdan göbek yanıltısı olabilir :) Neresi bebek neresi göbek belli değil :)

şişmanlıkla bebişin ne ilgisi var geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......o kendni belli eder.bende şişmenım ama bebiş burdayım heyyyyy diyorrr:9::9::9::9:

Cnm çok iyisin Rabbim Senin de gönlüne göre versin.Ben berat gecesi bebeğim için dua etmiştim inş hamileyimdir.Hamile ise berat gecesi ibadeti 100 rekat namaz kılacam diye ..Tabi kılamadım 100 rekat bi seferde,Rabbim şimdi beni cezalandırıyor mu diye düşünüyorum.Mübarek kadir gecesi telafi edeceğim inş.

Bu arada kumanda hızına bakıcam eve gidince ama sanki 2 gündür pıtpıt atıyo karnım hissediyo gibiyim.Gerçi karnımda yok ki kumandayı koyayım:)))
bebegin kaalp atisini bu yontemle gorebiliyor muyuz yani.

canlar net gitti o yüzden koptum birden:1:

canım yha net görememekle birlikte şekline göre erkek diyorum ben:55::16:
diyordum ki 6 haftalık olduğunu okudum geri aldım sözümü:9::9::9::9::9::9:

aminnnnnnnn:emir_bebek: ayyyy inşallah gösterir bende ultrason resminde sağdaysa kız soldaysa erkek olayına takmış durumdayım:52: hem sen bu konuyuda aydınlatmış olursunda bende erkekmi kızmı birazcık yorum yaparım kendime içinden kız ultrason resminden erkek geçiyo hihihiiiiiiiiiii:1:
:9::9::9::9:
ALLAH iyiliğini versin emiiiiiiiii:1:
benimki tam ortada teyzesi napcaz peki......

Hadi bakalım hayırlısı :) Kalbimden geçeni söyledin. Ya ben böyle erkek istiyorum falan diyorum ama sonra da acaba günah mı işliyorum falan diyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

hayır canım benim neden öyle olsun ki.
evlat nimettir.sen bu nimetten istiyorsun ne var bunda:34::16:

nur selam;

sanırım sendede pıhtilaşma problemi var İlk bebeğindede bu iğneleri kullanmışmıydın ve doğuma kadar kullandınmı?
evet canım bu problem var fakat kızımda ortaya çıkmadı...
neden diye sorduğumda da ilk bebekte vücut kendini yenebilyormuş..
sonrasında 2 kaybım oldu..
şimdide kırkım çıkana kadar kullanmak durumundayım...
sende de mi var yoksa canımmm:31:
aman ya RABBİM canımmmm gelmiş...
hoşgeldinn bitanemmm:54::54::54:

doktorla ilgili sıkıntım yok zaten söylüo herşey normal die ama ben evham yapıorum göremedim hiç bişisini bi sürü para veriorum en iyi hastaneye gidiorum cihazları bböyle olmamalı verdğim paraya dğmeli die düşünüorum ne bileyim kafam karıştı cok:( antalyalı kimse yok mu forum da hangi doktora gidiolar ki???
ben antalya kumlucadanım gülüm ama var 1 arkadaşımız antalyadan

Selam kızlar :3: Nasılsınız? Bu sabah sol kasığıma bir sancı girdi :52:ölüyorum sandım çok korktum ama bereket bişiy yok..allahım korusun hepimizi..şafak 3 :40: :15:

maşallah maşllahhhh..rahat bir nefes al artık..,
..

cok sukur...ama bu hamilelik hep tedirginlik icinde gececek biliyorum..daha oncr 2 kez kaybettigim icin cok korkuyorum..insallah rabbimbunu saglikla kucagima alnayi nasip eder..ikili test uclu test ayrintili ultrason kalbi atiyormy sagliklimi diye dusunmektrn kafsyi yemezsem iyidir...mubarek gunlerde dualardimizi eksik etmeyelim..

cok sukur...ama bu hamilelik hep tedirginlik icinde gececek biliyorum..daha oncr 2 kez kaybettigim icin cok korkuyorum..insallah rabbimbunu saglikla kucagima alnayi nasip eder..ikili test uclu test ayrintili ultrason kalbi atiyormy sagliklimi diye dusunmektrn kafsyi yemezsem iyidir...mubarek gunlerde dualardimizi eksik etmeyelim..

geçmişi boşver canım önüne bak...sevdiklerim hep dualarımdadır merak etme sen.....

hoşbuldum nurummmmmmmmmmm...kız ne ortası iyi bak seninki sola yakın duruyorr.....

canım yha hangi usg de ki o?:44:
bana baksana kendi usg mi sana soruyorum:9::9::9:
bak benim bebişim solda karnımda.
dr ultrason aletini karnımda sola koyuyor,uyanıklık yapıp dikkat ettim:27::27::27::27::9::9::9::9::9::9:
buna göre de mi erkek???????*

canlar net gitti o yüzden koptum birden:1:

canım yha net görememekle birlikte şekline göre erkek diyorum ben:55::16:
diyordum ki 6 haftalık olduğunu okudum geri aldım sözümü:9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9:
ALLAH iyiliğini versin emiiiiiiiii:1:
benimki tam ortada teyzesi napcaz peki......

hayır canım benim neden öyle olsun ki.
evlat nimettir.sen bu nimetten istiyorsun ne var bunda:34::16:

evet canım bu problem var fakat kızımda ortaya çıkmadı...
neden diye sorduğumda da ilk bebekte vücut kendini yenebilyormuş..
sonrasında 2 kaybım oldu..
şimdide kırkım çıkana kadar kullanmak durumundayım...
sende de mi var yoksa canımmm:31:

aman ya RABBİM canımmmm gelmiş...
hoşgeldinn bitanemmm:54::54::54:
bende igne kullaniyorum canim.gobekten.ama heryerim mosmor ve deri altinda sislikler var beze gibi sendede oldu mu

KIZLAR BİRDE DOĞUMU NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZ? BANA EN ÇOK EPUDURAL NORMAL UYUYOR GİBİ GELDİ..NORMAL DOĞUMDAN ÇOK KORKUYORUM..SEZERYANDAN DA.. GERÇİ O GÜN VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE HANGİSİ HAYIRLIYSA,O OLSUN BİZİM İÇİN..AMA İNSAN YİNE DE DÜŞÜNÜYOR..:emir_bebek::emir_bebek:

canım yha hangi usg de ki o?:44:
bana baksana kendi usg mi sana soruyorum:9::9::9:
bak benim bebişim solda karnımda.
dr ultrason aletini karnımda sola koyuyor,uyanıklık yapıp dikkat ettim:27::27::27::27::9::9::9::9::9::9:
buna göre de mi erkek???????*

7.haftandaki usg ne bak solda.benimde solda aleti hep sola koyuyor.:9::9::9::9:sen ne doğurursan ben ondan doğuracam çok kıskanıyorum seniii:32::32::32::27::27::27::27:

Back