2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sadece düşük tehlikesi için verdiyse bilemem tatlım:44:

benim kan pıhtılaşması sorunum varya,iğne vuryorum...
öyle bişey zannettimde,
benim dr bitmeden yazıor hemmeennn..
bebğimin yaşaması önce RABBİM sonra vesilesiyle bu vurunduğum iğnelere bağlı.....
ama sana yazmadıysa korkma:34:

ALLAHIM KORUSUN SİZLERİ gülüm ihmal etme sen kullan bana öyle biey demedi olsa kan tahlillerinde çukardı sanırım düşük tehlikem vardı sürekli kanaöam oluyodu onun için kullan dedi bana şükür iyiyim şimdi zaten birsürü ilacım var bittiğide iyi oldu:3:

ALLAHIM KORUSUN SİZLERİ gülüm ihmal etme sen kullan bana öyle biey demedi olsa kan tahlillerinde çukardı sanırım düşük tehlikem vardı sürekli kanaöam oluyodu onun için kullan dedi bana şükür iyiyim şimdi zaten birsürü ilacım var bittiğide iyi oldu:3:

sağol canımın içi..
RABBİM hepimizi yavrularını korusun inşallahhhh:nazar::nazar::nazar:

sen diğer ilaçlarını ihmal etme sana tedbir amaçlı verdiği belli.

önümüzdeki perşembe dr randevum var..

ilk cinsiyet haberi benden gelebiliiiiiiir:52::52::52::52::32::32::21::21:

sağol canımın içi..

aminnnnnnnn:emir_bebek: ayyyy inşallah gösterir bende ultrason resminde sağdaysa kız soldaysa erkek olayına takmış durumdayım:52: hem sen bu konuyuda aydınlatmış olursunda bende erkekmi kızmı birazcık yorum yaparım kendime içinden kız ultrason resminden erkek geçiyo hihihiiiiiiiiiii:1:

sağol canımın içi..

nur selam;

sanırım sendede pıhtilaşma problemi var İlk bebeğindede bu iğneleri kullanmışmıydın ve doğuma kadar kullandınmı?

arkadaslar dayanamadim ve doktora gittim..mide bulantim azaldi cok tedirgin oldum dedim.artik azalir normal dedi ve cok sukur bebegimi gordum

arkadaslar dayanamadim ve doktora gittim..mide bulantim azaldi cok tedirgin oldum dedim.artik azalir normal dedi ve cok sukur bebegimi gordum

maşallah maşllahhhh..rahat bir nefes al artık..,

slmm bende bgün katıldım foruma 10+3 deyiz bugün görüştük bebeğimiz oda bende cok iyiyiz:):nazar:

hoşgeldin canım hayırlı olsun..

Back