Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onceki resimlerde daha solda bunda boyle yarinda yukliycem yarin da gidiyorum dr aekleyebilmisimdir ins
Karacım senin eski yazılarını da gördüm karıştırırken:)) Gerçekten 3 gündür zehir oldu herşey..
Ben hiç midem bulanmıyor hiç hissetmiyorum bi sorun derken nazar değdirdim kendime..Hala bebeğin varlığını hissetmiyorum.Dokotra gidince anlıyorum hamile olduğumu.
İlk bebek diye bu endişem belki.Birde etrafımda anomalili bebek çok oldu ondan korkularım arttı.
Ama sen rahattlattın yine beni..Tatile çıkacağız bayram ertesi dönüşte 2 li testle göreceğim bebeğimi.Aklım hep onda olacak.
Alya dua güzel gerçekten.Annemin adı hayrunnisa ben 2. isim nisa düşünüyorum Alya Nisa, Oğlumuz olursa da Ömer Ayman olacak. ama tek isim kullanılıyor tabi.
Ayman ı pek istemiyorum aslında hatta eşimle kavga ettik küstü bile bana .Babasının adı ama babasıda annesine çok çektirmiş ve biraz kötü huyları varmış diye soğumuştum.Vefat emiş Allh rahmet eylesin ama koymayalım dedim.İnat etti küstü ben de mecbur kabul ettim.
selamun aleyküm güzel anneler ve mınnak böcükler
sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor öyle yaa maşşallahhh
üçer beşer atlayarak okudum inanın
geceeeee
tatlım bence bebişin erkek![]()
kaç haftalık gülüm burada??
kaç haftalık gülüm burada??
eğer baktıklarımız doğruysa tezler yani erkekcumada ekle bakalım:))))
ciddimisin.ben 7+2 de gittiğimde kafası kolları göz ve ağız boşlukları hep belliydi.usg dede baya canlı görmüştüm.ekleseydin ya bakıp yorumlasaydım...
kuzum ben senin ne usg gördüm nede karnını....görsem inan bişeyler sölerdim canımsın...
yarin eklerim yarin gidicem dr a bulantilar nedeniyle dayanamadim one aldim
yaaa ben bişi dicem size kafam zaten karışıktı iice karıştı ben bugün gittim doktora sat'a göre bebek 10+3 günlük usg ye göre 9+3 ve ben hiç bişesini net göremiorum kese içinde bebek var ama bi kafasını secebiliorum ne el ne ayak ne göz bişe görmedim ben![]()
ya canım çok taktın sen.bende kullandım largopen...iltihap için hemde iki kez...bebeğim gayet sağlıklı şükürler olsun bıdır bıdır bilgiçlik yapıyor.zehir ettin kaç gündür kendine allah aşkına ya...bi nefes al doktorun riske etmez....arkadaşımında kızı var alya dua ismi.bende çok severim.semaya edilen dua anlamına gelirmiş.o yavruda nasıl sessiz.....
kız olursa tanem erkek olursa çınar hamza inşallahh....babamıza sormaca yok..bu bana ait çünkü:)))))))))))))
o antibiyotik ne ise yariyor ki
yaaa ben bişi dicem size kafam zaten karışıktı iice karıştı ben bugün gittim doktora sat'a göre bebek 10+3 günlük usg ye göre 9+3 ve ben hiç bişesini net göremiorum kese içinde bebek var ama bi kafasını secebiliorum ne el ne ayak ne göz bişe görmedim ben![]()
Kayracım ben koyana kadar sen çıkmışsın, ondan görememişsindir :)
KAyracım antibiyotik bitene kadar kullandın mı ?
Bu arada Tanem ve Çınar çok güzel isimler bence de..
Antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu için verdi doktor cnm.Aynı zamanda farnajit te oldum .kış gelmeden takıldık hastalıklara şimdiden ..İnş bi zararı olmaz diye dua ediyorum işte.
yaf herkesinkimi erkekkkbir arada göbişlerinizi koyun bakalım....gözlere falan bak kıyamam ben maşallah....
kuzum herkesin vücudu hamileliğe aynı reaksiyonları göstermezki neden aklına kötü şeyler getiriyorsun.etrafındakiler öle diye senin bebeğinde neden olsunki???daha çok minik be gülüm ne varlığı allah aşkına...üstelik ilk bebeğin.dişim içinde idrar yolları içinde kullandım largopeni..tsakılma sen prokpektüse..keyfini çıkar.sırtüstü uzan karnının üzerine kumanda koy kalbi nerde atıyorsa hızına bak anlarsın bebeişini.canımsın üzülme bak bu hafta kadir gecesi haftası.rabbim seni merhametiyle sınasın evladınla değil.sadece dua....
yaf herkesinkimi erkekkkbir arada göbişlerinizi koyun bakalım....gözlere falan bak kıyamam ben maşallah....