2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu:emir_bebek::49::16:

ben de hep hapsiriyorum bunun aciklamasini bilen var mi

memnun oldum elifff
bursadan elif
deme kız öle sorunlu falan olmasın ya gerçi kız olup olmacağı malum :))[/QUOTE]

kendimden biliyorum kimsenin başına gelmeyecek şeyler benim başıma gelir,bir arkadaşım var o da elif o da benim gibi :1::1:
isim mi ağır geliyor nedir :31:

beğendinmi,yoksa sizdemi elif istiyosunuz tatlım?

ben elif ismini cok begenirim.doğsun da adıyla yasasın inş.

Merhaba güzel anneller:) nasılsıniz bakalım bugün
Ne zamandır giremiyordum sayfalar dolmuş maşallah:)
Ben iyiyim çok şükür..ama her gün acaba bebeğimin kalbi atıyor mu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Çünkü sabahları bi kalkıyorum yüz üstü uyumusum ve göbeğimin ustundeyim:((
Böyle uyanan var mi?
Bu arada herkes bebeğine isim düşünmüş bulmuş. Ne güzel...ben hala bulamadım
Bulursam paylaşirim fikrimi:)

ben hergün öyle uyanıyorum canım hep öyle yatardım hala soluma alışamadım zor olucak gibi.dün soluma yastık koydum ama uyandıgımda yastıgı filan atmısım yere :1: kızz sende düşün bul.eltimin kardeşi bulamamıstı cocuk dogdu 1 ay isimsiz yasadı sonra buldular BEREN :1: ben o duruma düşmeyim diye evlendikten sonra basladım isim düşünmeye :52:

kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...

benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorum :14::14: daha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...

sude hoşgeldin canım benim.off ya bu erkeklerin uyuzlukları hiç bitmez sen bozma eşinle aranı.gerci onun o tavırları insanı deli ediyor ama. bende dün şey dedim.kurban bayramıyla arasında bişey yok aslında bu bayramda değilde kurban bayramında gitsek daha mantıklı olurdu dedim.neymiş efendim hiç bi bayramı es gecmemiş bu bayramı da gecmezmiş.falan filan. dedim cok zengin değiliz hiç durmadan yol parası verelim git gel en kötü 800 e mal oluyor az değil sonucta ama ona da bahane tam.bu dünya gelip gecici2 günlük dünyada ayrı kalmaya degmez filan.eee ben bu bayram aileme gidemiycem onu düşünmeden laf söylüyo.içten içe kırıldım demekki ben enayiymişim.3-5 kurus fazla gitsin benimkilere de gidelim demedim de bu bayram size diğer bayramda bize gidelim dedim ama anladım ki diğer bayramda otaya gideriz bizimkilre yine 1 gün anca ugrarız. gecen bayramda öyle yapmıstı.3 günlük izin diye gittik güya 1 gün onlarda bir gün bizim tarafta 1 gün de yolda gecer dedik.bir gün bizim tarafta kaldık geldik onların memlekete 1 gün oldu 10 gün sinir olmustum ve cok üzülmüştüm.bu sene de öyle olacak galiba.

kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu:emir_bebek::49::16:

ben de hep hapsiriyorum bunun aciklamasini bilen var mi

Kızlar aş ermem çok şiddetli şekilde devam ediyor.
Ve Çarşambadan beri kahverengi lekeleniyorum, sağ kasığımdada ağrılar hissediyorum.
Çok korkuyorum meleğime birşey olur diye. Yarın kontrole gideceğiz ama sizin fikrinizide çok merak ediyorum​

Canım korkma bu haftalarda lekelenme olabiliyormuş.Doktorum söyledi hatta olursa korkma ara beni dedi,depot
mu ne bir iğne verip progestan desteğine başlıcakmış bu tip durumda.
snein aşermen devam ediyor şükür
o yüzden için ferah olsun
yarin haber et mutlaka

kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...

benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorum :14::14: daha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...

Anlayışlı olmaları gerekkir çok kızıyorum bu tip şeylere
sen gebesin çok özel bir durumun var
içinde bir canlı büyütüyosun
herkesin anlayışlı olması gerekiyor
canım cildin sivilcelenmiş ya belki kızın olcaktır:))
Ananın güzelliğini çalar derler kız bebek için.
bende güzelleştim erkek sanırım benim bebişde :))

iki isim de güzel ama buğranın anlamı da erkek deve diye biliyorum

doğru canım buğra da erkek deve demek :52: burçini de koyarsam dişi geyik hayvanlara mı özendin diycekler sonra ama adem de koycaz ya peygamber ismi ondan kuratıyorumdur inş. :1:

selamun aleyküm güzel anneler ve mınnak böcükler:16::16:

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor öyle yaa maşşallahhh:nazar:
üçer beşer atlayarak okudum inanın :1::1:

geceeeee
tatlım bence bebişin erkek:55:

bu arada benim bugünki hamileleik günlüğümü okuyun bi hele...:1::1:

sağ gözünüz mü parlak sol gözünüz mü???????:9:

ben elif ismini cok begenirim.doğsun da adıyla yasasın inş.

ben hergün öyle uyanıyorum canım hep öyle yatardım hala soluma alışamadım zor olucak gibi.dün soluma yastık koydum ama uyandıgımda yastıgı filan atmısım yere :1: kızz sende düşün bul.eltimin kardeşi bulamamıstı cocuk dogdu 1 ay isimsiz yasadı sonra buldular BEREN :1: ben o duruma düşmeyim diye evlendikten sonra basladım isim düşünmeye :52:

sude hoşgeldin canım benim.off ya bu erkeklerin uyuzlukları hiç bitmez sen bozma eşinle aranı.gerci onun o tavırları insanı deli ediyor ama. bende dün şey dedim.kurban bayramıyla arasında bişey yok aslında bu bayramda değilde kurban bayramında gitsek daha mantıklı olurdu dedim.neymiş efendim hiç bi bayramı es gecmemiş bu bayramı da gecmezmiş.falan filan. dedim cok zengin değiliz hiç durmadan yol parası verelim git gel en kötü 800 e mal oluyor az değil sonucta ama ona da bahane tam.bu dünya gelip gecici2 günlük dünyada ayrı kalmaya degmez filan.eee ben bu bayram aileme gidemiycem onu düşünmeden laf söylüyo.içten içe kırıldım demekki ben enayiymişim.3-5 kurus fazla gitsin benimkilere de gidelim demedim de bu bayram size diğer bayramda bize gidelim dedim ama anladım ki diğer bayramda otaya gideriz bizimkilre yine 1 gün anca ugrarız. gecen bayramda öyle yapmıstı.3 günlük izin diye gittik güya 1 gün onlarda bir gün bizim tarafta 1 gün de yolda gecer dedik.bir gün bizim tarafta kaldık geldik onların memlekete 1 gün oldu 10 gün sinir olmustum ve cok üzülmüştüm.bu sene de öyle olacak galiba.

evet canım biz bayanlar tam bir enayiyiz. ben bütün bayram boyunca tek gittiğim insanım annem oluyor. sonra salak gibi hep onun akrabalarını kalan boş günlerde de onun arkadaşlarıyla geçiriyoruz. amcama bile gitmedim. demekki ben enayiyim gitmezsem bundan sonra görüşücez... dederinede daha şundan 10 gün önce gittik...

Canım korkma bu haftalarda lekelenme olabiliyormuş.Doktorum söyledi hatta olursa korkma ara beni dedi,depot
mu ne bir iğne verip progestan desteğine başlıcakmış bu tip durumda.
snein aşermen devam ediyor şükür
o yüzden için ferah olsun
yarin haber et mutlaka

Anlayışlı olmaları gerekkir çok kızıyorum bu tip şeylere
sen gebesin çok özel bir durumun var
içinde bir canlı büyütüyosun
herkesin anlayışlı olması gerekiyor
canım cildin sivilcelenmiş ya belki kızın olcaktır:))
Ananın güzelliğini çalar derler kız bebek için.
bende güzelleştim erkek sanırım benim bebişde :))

anlayış mı tam tersi oldu.... bi ortamda midem bulanırken herkes derdime düşüyorda onun umrunda değil. ben alıştım diyor. neyse burası hamilelik topiği ben abartmıyım anlatma olaylarını.

ayrıca da sivilcem çıktı ama çirkinleşmedim hala kendimi çok güzel hissediyorum bilemedim :33::33::36::36:

evet canım olabiliyormuş kanama endişelnme senn:34::34:

peki neden 2 haftadır kullanmıyorsun..
doktor mu kesti iğneyi?
yok ben hap kullanıyodum corasprin diye düşük tehlikem vardı kan sulandığındada bebek daha iyi beslenirmiş daha sağlam tutunurmuş doktorum bunu kullan dedi ama bitince bidaha al felan demedi bayram sonu kontrolüm var o zaman sorarım diye almadım bidaha:18:

evet canım biz bayanlar tam bir enayiyiz. ben bütün bayram boyunca tek gittiğim insanım annem oluyor. sonra salak gibi hep onun akrabalarını kalan boş günlerde de onun arkadaşlarıyla geçiriyoruz. amcama bile gitmedim. demekki ben enayiyim gitmezsem bundan sonra görüşücez... dederinede daha şundan 10 gün önce gittik...

anlayış mı tam tersi oldu.... bi ortamda midem bulanırken herkes derdime düşüyorda onun umrunda değil. ben alıştım diyor. neyse burası hamilelik topiği ben abartmıyım anlatma olaylarını.

ayrıca da sivilcem çıktı ama çirkinleşmedim hala kendimi çok güzel hissediyorum bilemedim :33::33::36::36:

sen takma o su kafalıları....:19:
seni el üstünde tutacakları zamanda yaptıklarına bak.
senin yazdıklaırını okuyuca varya cinlerim tepeme çıkıyor inan....:47:
tövbe estağfirullah Ya Rabbiiii:19::19:

yok ben hap kullanıyodum corasprin diye düşük tehlikem vardı kan sulandığındada bebek daha iyi beslenirmiş daha sağlam tutunurmuş doktorum bunu kullan dedi ama bitince bidaha al felan demedi bayram sonu kontrolüm var o zaman sorarım diye almadım bidaha:18:

sadece düşük tehlikesi için verdiyse bilemem tatlım:44:

benim kan pıhtılaşması sorunum varya,iğne vuryorum...
öyle bişey zannettimde,
benim dr bitmeden yazıor hemmeennn..
bebğimin yaşaması önce RABBİM sonra vesilesiyle bu vurunduğum iğnelere bağlı.....
ama sana yazmadıysa korkma:34:

ayy canim ya al karsina sakin sakin konus bi sen esinle ya.
boyle stres yapip durma sana da yazik bebegine de. herkse de
sorunlar var canim bu7 kaynana gorumce sorunlari. bazi erkekler
cok hassa oluyo inatlastikca beterlesiyo. biraz taktik degistir bakalim.
ailesi hakkinda hic bi sey soyleme, zamanla anlar belki. ya burdan konusmasi kolay tabi de isin icine girince
baska olur bilirim. gucunuz kaybetme guzelim saglam dur.
aman benim ed sivilcem doldu ama ben de guzelim hala eheueheueheue:49:

Back