ben elif ismini cok begenirim.doğsun da adıyla yasasın inş.
ben hergün öyle uyanıyorum canım hep öyle yatardım hala soluma alışamadım zor olucak gibi.dün soluma yastık koydum ama uyandıgımda yastıgı filan atmısım yere
kızz sende düşün bul.eltimin kardeşi bulamamıstı cocuk dogdu 1 ay isimsiz yasadı sonra buldular BEREN
ben o duruma düşmeyim diye evlendikten sonra basladım isim düşünmeye
sude hoşgeldin canım benim.off ya bu erkeklerin uyuzlukları hiç bitmez sen bozma eşinle aranı.gerci onun o tavırları insanı deli ediyor ama. bende dün şey dedim.kurban bayramıyla arasında bişey yok aslında bu bayramda değilde kurban bayramında gitsek daha mantıklı olurdu dedim.neymiş efendim hiç bi bayramı es gecmemiş bu bayramı da gecmezmiş.falan filan. dedim cok zengin değiliz hiç durmadan yol parası verelim git gel en kötü 800 e mal oluyor az değil sonucta ama ona da bahane tam.bu dünya gelip gecici2 günlük dünyada ayrı kalmaya degmez filan.eee ben bu bayram aileme gidemiycem onu düşünmeden laf söylüyo.içten içe kırıldım demekki ben enayiymişim.3-5 kurus fazla gitsin benimkilere de gidelim demedim de bu bayram size diğer bayramda bize gidelim dedim ama anladım ki diğer bayramda otaya gideriz bizimkilre yine 1 gün anca ugrarız. gecen bayramda öyle yapmıstı.3 günlük izin diye gittik güya 1 gün onlarda bir gün bizim tarafta 1 gün de yolda gecer dedik.bir gün bizim tarafta kaldık geldik onların memlekete 1 gün oldu 10 gün sinir olmustum ve cok üzülmüştüm.bu sene de öyle olacak galiba.