2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben nerdeyse 7-8 aydır düşünüyorum isim.
kızım olursa ZEYNEP oğlum olursa da ADEM BUĞRA düşünüyorum.
zenyep ismini peygamber efendimiz kötü manaya gelen kız isimleriyle değiştirir,zeynep ismini verirmiş ordan etkilendim.zeynep mücevher demek.
oğlana yeni karar verebildim :1: eşim babasının ismini(ADEM) de koymak istediği için ademe hersey yakısmıyor buğra ismini öceden düşünmüştüm kız burçin oğlan buğra diye ama kızınkini zeyneple değiştirdim
arkadaşlar sizce nasıl düşündüğüm isimler ?

ZEYNEP İSMİ ÇOK GÜZEL BENDE istedim ama bizde zeynep vat çok o yüzden eşim olmasın dedi haklıda
buğrada güzel tabi adlarıyla yaşasınlar

sen begendiysen tabiki guzel canim. benim yegenimin adida zeynep cok severim zeynep ismini
amaa bence oglun olursa ilerde sadece bugra ismini kullanir. ademi pek kullanmaz gibi geliyor:17::17:
ü

aynen katılıyorum

merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu:(((

meraklanma benimde öle olmuştu.doktor bebk büyüdüğü için dedi bana normal miş yani

ZEYNEP İSMİ ÇOK GÜZEL BENDE istedim ama bizde zeynep vat çok o yüzden eşim olmasın dedi haklıda

ü

aynen katılıyorum

meraklanma benimde öle olmuştu.doktor bebk büyüdüğü için dedi bana normal miş yani

insallah canim...

kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu:emir_bebek::49::16:

merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu:(((

korkma canım benimde drumum aynıydı yaklaşık 10 gün önce tüm belirtiler yok oldu kasık ağrısı falanda kalmadı korkup doktora gittim bebeğin çok iyi dedi normaldir yani yinede için rahat etmiyorsa git bir baksın dr için rahatlar en azından..

bende erkek olursa eren efe, kız olursa Gülce düşünüyorum :17: :17: eşim isim konusunu bana bıraktı:16: hoş kayınvaldem kendi ismini bekliyor ama çok bekler koymayacam onun adını :21: eşim senin kararın olucak diyor zaten 1 yıl önceden belliydi isimleri eee tedavi boyunca o kadar sıkıntıyı ben çektim isimde benim hakkım :37::9:

bende kayınvalidelerin bekleyişini anlamıyorum hiç oldu olacak bütün dogacak cocuklara sizin ailenin adını verelim ölmüş kalmıs kim varsa.deli oluyorum aslında eskilerin ismini koymaya.babannemde cok beklemiş benim ismimi kendininki koyulur diye ama annem istememiş.kardeşimin ismi de dedemin adı babamın babasının annem hala sevmez o ismi ama yapıcak bişey yok.Allahtanki şu iki isim cıktı da ordan yırtıyorum :52:

aynen katılıyorum

cok teşekkür ederim canım cok saol aslında bizde de var amcasının kızının adı eşimde bizde var baska isim bul dedi ama banane sizdekinden benim değil sonucta dedim :1: zaten almanyadalar yüzlerini gören de yok.

buğra koyacagım için burçini de düşünüyorum ama burçin dişi geyik demek kararsız kaldım o yüzden :1:

kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu:emir_bebek::49::16:

benim hiç olmadığından hiçte araştırmamıştım şimdiye kadar,ama nette öle yazıyosa öledir tatlım

Merhaba güzel anneller:) nasılsıniz bakalım bugün
Ne zamandır giremiyordum sayfalar dolmuş maşallah:)
Ben iyiyim çok şükür..ama her gün acaba bebeğimin kalbi atıyor mu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Çünkü sabahları bi kalkıyorum yüz üstü uyumusum ve göbeğimin ustundeyim:((
Böyle uyanan var mi?
Bu arada herkes bebeğine isim düşünmüş bulmuş. Ne güzel...ben hala bulamadım
Bulursam paylaşirim fikrimi:)

kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...

benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorum :14::14: daha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...

Merhaba güzel anneller:) nasılsıniz bakalım bugün
Ne zamandır giremiyordum sayfalar dolmuş maşallah:)
Ben iyiyim çok şükür..ama her gün acaba bebeğimin kalbi atıyor mu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Çünkü sabahları bi kalkıyorum yüz üstü uyumusum ve göbeğimin ustundeyim:((
Böyle uyanan var mi?
Bu arada herkes bebeğine isim düşünmüş bulmuş. Ne güzel...ben hala bulamadım
Bulursam paylaşirim fikrimi:)

canım ben her gece öyle uyuyorum, elimde değil kendimi yüzüstü dönmüş buluyorum. belli bir aydan sonra zaten istesekte yatamayacakmışız.. her gün kendimi düzeltmeye çalışıyorum umarım zararı olmamıştır.

Son düzenleme:
bende kayınvalidelerin bekleyişini anlamıyorum hiç oldu olacak bütün dogacak cocuklara sizin ailenin adını verelim ölmüş kalmıs kim varsa.deli oluyorum aslında eskilerin ismini koymaya.babannemde cok beklemiş benim ismimi kendininki koyulur diye ama annem istememiş.kardeşimin ismi de dedemin adı babamın babasının annem hala sevmez o ismi ama yapıcak bişey yok.Allahtanki şu iki isim cıktı da ordan yırtıyorum :52:

cok teşekkür ederim canım cok saol aslında bizde de var amcasının kızının adı eşimde bizde var baska isim bul dedi ama banane sizdekinden benim değil sonucta dedim :1: zaten almanyadalar yüzlerini gören de yok.

buğra koyacagım için burçini de düşünüyorum ama burçin dişi geyik demek kararsız kaldım o yüzden :1:

iki isim de güzel ama buğranın anlamı da erkek deve diye biliyorum

bende 9+2 iken doktora aglayarak gittim..kesinlikle bişey oldu diyorum, göğüslerimdeki hassasiyet azalmıstı, azalmak değil bitmişti diyeyim zaten hafif bulantım olmustu bı kac kez o da olmuyordu.. doktor güldü bana senin hormonlardan böyle oldun galiba dedi..usg den baktık maşallah kolunu bacagını oynatıyodu..demem o ki belirtiler zamanla azalıyor zaten cok telaş etme..yıne de kendını sakınlestıremıyorsan bir doktora görün, içini rahatlatır bebeği görmek :)

kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...

benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorum :14::14: daha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...

sıkma kendini nazlan hastayım de,midem bulanıyor başım dönüyor de ilgiyi kendine çek,eşin yemezmi böyle bir şeyi...gerçi benimki yemez hep tartışınca hastalığın çıkıyor der :41::41::47:

kıyamam üzüldüm :(

tabiki beğendim ben elif'im :1::1:
ama aklında olsun elifler hep sorunlu olur çok nazlı olur :1::1:

memnun oldum elifff
bursadan elif
deme kız öle sorunlu falan olmasın ya gerçi kız olup olmacağı malum :))

muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun...karın ağrısı genelde ona çıkıyor.adet sancıları gibiyse ya kendini yordun yada rahim genişlediği için ağrın var...bendede oldu ama adet olamadığım için olmuştu sanırım.geçmiş olsun bir doktorunu ara sor.korkuyorum ben karın ağrısından...

teşekkürler ilgilendiğin için bende idrardan şüphelendim sabahtan beri bol su içiyorum geçti gibi sağ salim kucağımıza alırız inş

Back