kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu
beğendinmi,yoksa sizdemi elif istiyosunuz tatlım?
Merhaba güzel anneller:) nasılsıniz bakalım bugün
Ne zamandır giremiyordum sayfalar dolmuş maşallah:)
Ben iyiyim çok şükür..ama her gün acaba bebeğimin kalbi atıyor mu diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Çünkü sabahları bi kalkıyorum yüz üstü uyumusum ve göbeğimin ustundeyim(
Böyle uyanan var mi?
Bu arada herkes bebeğine isim düşünmüş bulmuş. Ne güzel...ben hala bulamadım
Bulursam paylaşirim fikrimi:)
kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...
benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorumdaha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...
kızlarrrr nasılsınız bebişleriniz nasıl biz yani ben sürekli hıçkırıyorum ama çok netten araştırdığıma göre bebiş anmiyon sıvısını yutmaya alışırmış ama bilemediği için yutmayı sürekli hıçkırırmış bebişde hıçkırınca doğal olarak annede hıçkırırmış öyle mi kızlar bilgisi olan varmı ayyyy çok heycanlandım benim meleyim yutmayı mı öğreniyo hıçkırıyomu annesinin kuzusu
alerjiiii olmuşundur gülümben de hep hapsiriyorum bunun aciklamasini bilen var mi
Kızlar aş ermem çok şiddetli şekilde devam ediyor.
Ve Çarşambadan beri kahverengi lekeleniyorum, sağ kasığımdada ağrılar hissediyorum.
Çok korkuyorum meleğime birşey olur diye. Yarın kontrole gideceğiz ama sizin fikrinizide çok merak ediyorum
kızlarr sonunda selam verebildim sabahtan beri oku oku, birde muhaebbette güzelmiş bebek sağda mı solda mı diye olunca okumadan da geçemedim. umarım herkes iyidir. ben kötü bir haftasonu geçirdim. kayınvalide meselelerim devam etti, en onlara kızdığım için eşimde bana hep ters ve kötü davrandı çok anacıdır kendisi. 2 gün ful ağladım bu bebek nasıl olacak bilmem bu kadar stresle...
benim cildimde bir tane sivilce yokturç. yanağım sivilce doldu batık gibi, dün dudağımın kenarında da çıktı. hepsi stresten biliyorumdaha hala benim adıma bayramda dedelerine gitme planları yapıyolar buraya 2-3 saat falan otobüs yolculuyla gitmek istemiyorum zorunda da değilim. bayram haftası yine birbirmize gireceğiz belli.. bıktım artık...
iki isim de güzel ama buğranın anlamı da erkek deve diye biliyorum
kızlarrrr benim burnum kanıyo ilk kez hemde baya çok
evet ama iki haftadır kullanmadım bittide bir kutu normalmiymiş peki gülüm?benim her gün kanıyor...
kan sulandırıcı kullanıyormuydun tatlım?
evet ama iki haftadır kullanmadım bittide bir kutu normalmiymiş peki gülüm?
ben elif ismini cok begenirim.doğsun da adıyla yasasın inş.
ben hergün öyle uyanıyorum canım hep öyle yatardım hala soluma alışamadım zor olucak gibi.dün soluma yastık koydum ama uyandıgımda yastıgı filan atmısım yerekızz sende düşün bul.eltimin kardeşi bulamamıstı cocuk dogdu 1 ay isimsiz yasadı sonra buldular BEREN ben o duruma düşmeyim diye evlendikten sonra basladım isim düşünmeye
sude hoşgeldin canım benim.off ya bu erkeklerin uyuzlukları hiç bitmez sen bozma eşinle aranı.gerci onun o tavırları insanı deli ediyor ama. bende dün şey dedim.kurban bayramıyla arasında bişey yok aslında bu bayramda değilde kurban bayramında gitsek daha mantıklı olurdu dedim.neymiş efendim hiç bi bayramı es gecmemiş bu bayramı da gecmezmiş.falan filan. dedim cok zengin değiliz hiç durmadan yol parası verelim git gel en kötü 800 e mal oluyor az değil sonucta ama ona da bahane tam.bu dünya gelip gecici2 günlük dünyada ayrı kalmaya degmez filan.eee ben bu bayram aileme gidemiycem onu düşünmeden laf söylüyo.içten içe kırıldım demekki ben enayiymişim.3-5 kurus fazla gitsin benimkilere de gidelim demedim de bu bayram size diğer bayramda bize gidelim dedim ama anladım ki diğer bayramda otaya gideriz bizimkilre yine 1 gün anca ugrarız. gecen bayramda öyle yapmıstı.3 günlük izin diye gittik güya 1 gün onlarda bir gün bizim tarafta 1 gün de yolda gecer dedik.bir gün bizim tarafta kaldık geldik onların memlekete 1 gün oldu 10 gün sinir olmustum ve cok üzülmüştüm.bu sene de öyle olacak galiba.
Canım korkma bu haftalarda lekelenme olabiliyormuş.Doktorum söyledi hatta olursa korkma ara beni dedi,depot
mu ne bir iğne verip progestan desteğine başlıcakmış bu tip durumda.
snein aşermen devam ediyor şükür
o yüzden için ferah olsun
yarin haber et mutlaka
Anlayışlı olmaları gerekkir çok kızıyorum bu tip şeylere
sen gebesin çok özel bir durumun var
içinde bir canlı büyütüyosun
herkesin anlayışlı olması gerekiyor
canım cildin sivilcelenmiş ya belki kızın olcaktır:))
Ananın güzelliğini çalar derler kız bebek için.
bende güzelleştim erkek sanırım benim bebişde :))
yok ben hap kullanıyodum corasprin diye düşük tehlikem vardı kan sulandığındada bebek daha iyi beslenirmiş daha sağlam tutunurmuş doktorum bunu kullan dedi ama bitince bidaha al felan demedi bayram sonu kontrolüm var o zaman sorarım diye almadım bidaha:18:evet canım olabiliyormuş kanama endişelnme senn
peki neden 2 haftadır kullanmıyorsun..
doktor mu kesti iğneyi?
evet canım biz bayanlar tam bir enayiyiz. ben bütün bayram boyunca tek gittiğim insanım annem oluyor. sonra salak gibi hep onun akrabalarını kalan boş günlerde de onun arkadaşlarıyla geçiriyoruz. amcama bile gitmedim. demekki ben enayiyim gitmezsem bundan sonra görüşücez... dederinede daha şundan 10 gün önce gittik...
anlayış mı tam tersi oldu.... bi ortamda midem bulanırken herkes derdime düşüyorda onun umrunda değil. ben alıştım diyor. neyse burası hamilelik topiği ben abartmıyım anlatma olaylarını.
ayrıca da sivilcem çıktı ama çirkinleşmedim hala kendimi çok güzel hissediyorum bilemedim
yok ben hap kullanıyodum corasprin diye düşük tehlikem vardı kan sulandığındada bebek daha iyi beslenirmiş daha sağlam tutunurmuş doktorum bunu kullan dedi ama bitince bidaha al felan demedi bayram sonu kontrolüm var o zaman sorarım diye almadım bidaha:18:
Cnm ben vajinal ultrasonla baktirdigimda daha 5 haftalikti sadece kese gorunuyordu. Sen kac haftalikken vajinal baktirdin da bebek gorunuyor
evet canım biz bayanlar tam bir enayiyiz. ben bütün bayram boyunca tek gittiğim insanım annem oluyor. sonra salak gibi hep onun akrabalarını kalan boş günlerde de onun arkadaşlarıyla geçiriyoruz. amcama bile gitmedim. demekki ben enayiyim gitmezsem bundan sonra görüşücez... dederinede daha şundan 10 gün önce gittik...
anlayış mı tam tersi oldu.... bi ortamda midem bulanırken herkes derdime düşüyorda onun umrunda değil. ben alıştım diyor. neyse burası hamilelik topiği ben abartmıyım anlatma olaylarını.
ayrıca da sivilcem çıktı ama çirkinleşmedim hala kendimi çok güzel hissediyorum bilemedim
kızlarrrr benim burnum kanıyo ilk kez hemde baya çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?