2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sen begendiysen tabiki guzel canim. benim yegenimin adida zeynep cok severim zeynep ismini
amaa bence oglun olursa ilerde sadece bugra ismini kullanir. ademi pek kullanmaz gibi geliyor:17::17:

zaten adem ismini eşimi kırmamak adına koyuyorum yoksa zaten kullanılacak olan bugra :52:

aslında koymıycaktım ben sevmem öyle bi önceki devirin isimlerini koymayı ama baktım etrafımdaki cok zengin insanlar bile oğullarına baba ismiyle beraber 2. ismi veriyorlar dedim bari eşim kırılmasın nasılsa söylenmeyecek :1:

bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama 2 isim koyunca 2 sinide söylemek gerekirmiş.sizin bilginiz var mı bu konuda ?

merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu:(((

mrb hanımlar nasılsınız.evde olmak ve boş boş yatmak inanılmaz sıkıcı.heran bebeğim acaba nasıl kalbi atıyomu? diye düşüncelerde olmak...

Ben de sürekli bunları düşündüğüm için haftasonu dayanamadım doktora gittim. Bana burayı okumayı yasakladı :) Boşuna endişeleniyormuşum.

bizimde kız olursa mira, erkek olursa kayınpederımın ısmı ali olucak devamında bır ısım bnde ıstıorum ali baran ıstıorum ama ona tam karar wermedık henuz :109:

merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu:(((

cnm telaşlanma hemen geçmesi normaldir diye düşünüyorum.çünkü benimde hiç bir belirtim kalmadı.aslında sana diyorum ama bende bundan dolayı yarın başka hastaneye naaktırmak için gideceğim.cumada kendi dr kontrolum var:):1:

Merhaba arkadaşım,
günümüz aynı. Doktora cmt günü gittim sırf bu yüzden. Bebek kıpraşıp duruyordu. Haftan ilerliyor azalması normal dedi. Sen de hemen endişelenme. 1-2 gün daha izle bakalım. Benim de bazı gün olmuyor, bazı gün de mahvediyor.

Selam kizlaaar

Bende bebeğimin cinsiyetini cok merak ediyorum. Allah nasip ederse kız olursa ziynet Ece erkek olursa Mehmet Ege olacak. Tabi ilk bebeğimin isminde İsmail efe .:emir_bebek::nazar:

bende erkek olursa eren efe, kız olursa Gülce düşünüyorum :17: :17: eşim isim konusunu bana bıraktı:16: hoş kayınvaldem kendi ismini bekliyor ama çok bekler koymayacam onun adını :21: eşim senin kararın olucak diyor zaten 1 yıl önceden belliydi isimleri eee tedavi boyunca o kadar sıkıntıyı ben çektim isimde benim hakkım :37::9:

usg yada göbüş koyda bakayım canımmm......

8+1'deki vaginal ultrason görüntüsü :) -becerebildiysem...

$8+1.jpg

Merhaba arkadaşım,
günümüz aynı. Doktora cmt günü gittim sırf bu yüzden. Bebek kıpraşıp duruyordu. Haftan ilerliyor azalması normal dedi. Sen de hemen endişelenme. 1-2 gün daha izle bakalım. Benim de bazı gün olmuyor, bazı gün de mahvediyor.

evet canim gunlerimiz ayni.ya ne bileyim daha oncede bu haftalarda 2kez bebegimin kalbi durdu oyuzden cok endiseliyim.birde tedaviyle oldu..oyuzdencok endiseleniyorum..baska doktorada gitmeye korkuyorum..gecen hafta 9+1de iyiydi bebegim.birdahaki randevum ikili test icin ayin sonunda.ne yapcambilmiyorum.lutfen dualarinizi esirgemeyin

Merhaba arkadaşım,

evet canim gunlerimiz ayni.ya ne bileyim daha oncede bu haftalarda 2kez bebegimin kalbi durdu oyuzden cok endiseliyim.birde tedaviyle oldu..oyuzdencok endiseleniyorum..baska doktorada gitmeye korkuyorum..gecen hafta 9+1de iyiydi bebegim.birdahaki randevum ikili test icin ayin sonunda.ne yapcambilmiyorum.lutfen dualarinizi esirgemeyin

aynen cnm ben de senin gibiydim. Bir hamile olayim herseyden yiycem diyordum. Bir de hamilelikten once rejim yapiyordum yani dusun nasil yemek arzuladigimi. Ama kismet boyleymis. Bulanti icin verilen haplar zararli midir ki

yani olabilir çünkü hamilelikte pek ilaç tavsiye edilmiyor doktor da işe yaramazsa bırak dediğine göre var birşey :34:

aynen cnm ben de senin gibiydim. Bir hamile olayim herseyden yiycem diyordum. Bir de hamilelikten once rejim yapiyordum yani dusun nasil yemek arzuladigimi. Ama kismet boyleymis. Bulanti icin verilen haplar zararli midir ki

yani olabilir çünkü hamilelikte pek ilaç tavsiye edilmiyor doktor da işe yaramazsa bırak dediğine göre var birşey :34:

cnm telaşlanma hemen geçmesi normaldir diye düşünüyorum.çünkü benimde hiç bir belirtim kalmadı.aslında sana diyorum ama bende bundan dolayı yarın başka hastaneye naaktırmak için gideceğim.cumada kendi dr kontrolum var:):1:

benim kontrolume daha cok var bayramdan 1hafta sonra catlarim heralde o zamana kadar:(((

Back