sen begendiysen tabiki guzel canim. benim yegenimin adida zeynep cok severim zeynep ismini
amaa bence oglun olursa ilerde sadece bugra ismini kullanir. ademi pek kullanmaz gibi geliyor
2013 yılı erkek dedi ama seninki kız üzülmeeeee canımmmmmmmmmmmmmmm
ahahahah cok guldum yaaa gece. herkes bana baktiiiii
zaten isten nasil kaytariyorum sormayinnnnn. habire burdayim baksaniza.
ay kayra bi bana demedin cinsiyeti yahu :)
kizzzzz yat iste daha ne istiyosun. sen gel ise ben gideyim yatayim. uykum akiyo yineee
mrb hanımlar nasılsınız.evde olmak ve boş boş yatmak inanılmaz sıkıcı.heran bebeğim acaba nasıl kalbi atıyomu? diye düşüncelerde olmak...
merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu((
merhaba arkadaslar moralim cok bozuk..mide bulantilarim ve kusmalatim bugun itibariyle gecti..bebegime bisey mi oldu((
Merhaba arkadaşım,
günümüz aynı. Doktora cmt günü gittim sırf bu yüzden. Bebek kıpraşıp duruyordu. Haftan ilerliyor azalması normal dedi. Sen de hemen endişelenme. 1-2 gün daha izle bakalım. Benim de bazı gün olmuyor, bazı gün de mahvediyor.
Merhaba arkadaşım,
günümüz aynı. Doktora cmt günü gittim sırf bu yüzden. Bebek kıpraşıp duruyordu. Haftan ilerliyor azalması normal dedi. Sen de hemen endişelenme. 1-2 gün daha izle bakalım. Benim de bazı gün olmuyor, bazı gün de mahvediyor.
aynen cnm ben de senin gibiydim. Bir hamile olayim herseyden yiycem diyordum. Bir de hamilelikten once rejim yapiyordum yani dusun nasil yemek arzuladigimi. Ama kismet boyleymis. Bulanti icin verilen haplar zararli midir ki
aynen cnm ben de senin gibiydim. Bir hamile olayim herseyden yiycem diyordum. Bir de hamilelikten once rejim yapiyordum yani dusun nasil yemek arzuladigimi. Ama kismet boyleymis. Bulanti icin verilen haplar zararli midir ki
cnm telaşlanma hemen geçmesi normaldir diye düşünüyorum.çünkü benimde hiç bir belirtim kalmadı.aslında sana diyorum ama bende bundan dolayı yarın başka hastaneye naaktırmak için gideceğim.cumada kendi dr kontrolum var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?