Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meyve yiyebiliyor musun canim. hem agzindaki kotu tadi alir hem de biraz beslenirsin.
kahvalti yapamadim mide bulantisindan gecistirdim. Aclik daha da artiriyor bulantiyi bu yuzden meyve yedim o da cok az idare etti. Aldim cubuk krakeri yiyorum biraz iyi oldum bir de kolonya kokluyorum.
Bulantilar yuzunden dr randevumu one aldim ilac yazmasini istiycem bir sey yiyemiyorum., Dun aksam ac yattim resmen. Buna ragmen uyurken agzima su geliyor gibi oldu![]()
canım ben hep 2 li testi duyuyorum bence 2 li testi mutlaka yaptır ama 3 lü test nedir tam bilmiyorum sana da yanlıs bilgi vermeyim ama 3 lü test daha önemli olsaydı herkes 3 lü yaptırırdı heralde.bildiğim önce 2 li sonraki zamanda 4 lü yapılıyor.bilen arkadaslar daha acıklayıcı olurlar umarım.
canım benim ya Allah yardımcın olsun benim cok agır gecmedi senin zor anlasılan benim mide bulantı hissi oldugunda bile kötü oluyorum.naneli şeker filan iyi geliyormu bilmiyorum ama doktorun hap vermedi mi bulantı için ? ha bir de bi arkadas yazmıstı zencefildi sanırım küçük parcalar halinde hap gibi yumutormus cok iyi geliyor demişti dene istersen .
bu arada maşallah ziyaretcilerimizin sayısı baya bi fazla![]()
doktor hap verdi işe yaramadı verdiği hapda zencefil özlü idi işe yaramazsa içme demişti zaten içmiyorum bnede
en çok istediğim şey hamileliği kolay geçirmek ist4ediğimi yemek ti ama olmuyor malesef aktardan zencefil alayım en iyisi birde onu deneyim saol![]()
arkadaşlar bi sorum olacak bu sabah karın ağrısıyla uyandım o geçti şimdide sağ tarafımda ağrı var nefes alınca bıçak gibi saplanıyor bide oturunca şiddetleniyor sanki adet olcakmışım gibi bacaklarıma yayıldı.nedir sizce bu ufff
bende öyleeydim..tabi tatilde oldugum ıcın sureklı uyuyodum..ama bı kac gündür normale dönmüş gibi hissediyorum..
selamlar hanımlar![]()
![]()
selamlar hanımlar![]()
![]()
selam şekerlikler ve içlerindeki şekerler??nasılsınız bakalım bugün??
hastanede bir hemşire arkadaşım var sabah onunla kahve içtik...bu yıl aralıkta doğum yapacaklar dışında bebişler hep kızmış...kendisi kadın doğum hemşiresi.2012 yılı erkek yılı olacak dedi bende az önce topiklere şöyle bir göz attım hakikaten aralık annelerinde erkek patlaması olmuş hazirandada kız diğer aylarda kız bebişler önde gitmiş...ya arkadaşlar valla bizim topikten çok fazla kız çıkmayacak gibi doğuyor içime ama.annemin arkadaşı aramış onun kızıda hamile ve iki kuzeni hamile.şubatta doğuracaklar erkekmiş bebişi.çok ağlıyordu 2 oğlu vardı zaten kız diye kıvranıyordu allah aratmasın.siz duydunuz mu böyle birşeyler??ama bu topikte okuduğum kadarıyla kız bebek çok az gibi devamlı online olanlar için diyorum tabiii...
aynı gün bende doktora gittim ve aynı duyguları bende yaşadım arkadaşım
bizimkide çok hareketliymiş doktor öle dedi
hamişler siznde çok uykunuz varmı ? ben gün içinde gözümü açamıyorum çok zor çalışıyorum hep uykum var hep uykum var sizde benım gıbımısınız
hadi artuk mide bulantılarımız geçsin, 2li testlerimiz bitsin, cinsiyetleri öğrenelim hediye çekilişi yapmak istiyorum :))))
arkadaşlar bi sorum olacak bu sabah karın ağrısıyla uyandım o geçti şimdide sağ tarafımda ağrı var nefes alınca bıçak gibi saplanıyor bide oturunca şiddetleniyor sanki adet olcakmışım gibi bacaklarıma yayıldı.nedir sizce bu ufff
hastanede bir hemşire arkadaşım var sabah onunla kahve içtik...bu yıl aralıkta doğum yapacaklar dışında bebişler hep kızmış...kendisi kadın doğum hemşiresi.2012 yılı erkek yılı olacak dedi bende az önce topiklere şöyle bir göz attım hakikaten aralık annelerinde erkek patlaması olmuş hazirandada kız diğer aylarda kız bebişler önde gitmiş...ya arkadaşlar valla bizim topikten çok fazla kız çıkmayacak gibi doğuyor içime ama.annemin arkadaşı aramış onun kızıda hamile ve iki kuzeni hamile.şubatta doğuracaklar erkekmiş bebişi.çok ağlıyordu 2 oğlu vardı zaten kız diye kıvranıyordu allah aratmasın.siz duydunuz mu böyle birşeyler??ama bu topikte okuduğum kadarıyla kız bebek çok az gibi devamlı online olanlar için diyorum tabiii...
selam canim.. ya ben de kiz istiyorum ama icime erkek doguyor kii ben hislerime her zaman guvenmisimdir. babamiz da kiz istiyo nazli bi kizi olsunmus.
diyorum ben de oyle nazli bi kzin olursa seni parmaginda oynatir artik diye. cok zor be beklemek erkek olursa da uzulmem tabi canim. saglikli gelsin bebislerimiz....
hoşgeldin rose nasılsın ne var ne yok ?
aleyküm selam kuşum hoşgeldin....
selam canim.. ya ben de kiz istiyorum ama icime erkek doguyor kii ben hislerime her zaman guvenmisimdir. babamiz da kiz istiyo nazli bi kizi olsunmus.
diyorum ben de oyle nazli bi kzin olursa seni parmaginda oynatir artik diye. cok zor be beklemek erkek olursa da uzulmem tabi canim. saglikli gelsin bebislerimiz....