2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar bi sorum olacak bu sabah karın ağrısıyla uyandım o geçti şimdide sağ tarafımda ağrı var nefes alınca bıçak gibi saplanıyor bide oturunca şiddetleniyor sanki adet olcakmışım gibi bacaklarıma yayıldı.nedir sizce bu ufff

kahvalti yapamadim mide bulantisindan gecistirdim. Aclik daha da artiriyor bulantiyi bu yuzden meyve yedim o da cok az idare etti. Aldim cubuk krakeri yiyorum biraz iyi oldum bir de kolonya kokluyorum.
Bulantilar yuzunden dr randevumu one aldim ilac yazmasini istiycem bir sey yiyemiyorum., Dun aksam ac yattim resmen. Buna ragmen uyurken agzima su geliyor gibi oldu :43:

yok canım ya ilaç da fayda etmedi bana kolonya bende kokluyoum krakerden de bıktım açıkcası napcaz biz bakalım ya hayırlısı ile atlatsk şu ayları :51:

canım ben hep 2 li testi duyuyorum bence 2 li testi mutlaka yaptır ama 3 lü test nedir tam bilmiyorum sana da yanlıs bilgi vermeyim ama 3 lü test daha önemli olsaydı herkes 3 lü yaptırırdı heralde.bildiğim önce 2 li sonraki zamanda 4 lü yapılıyor.bilen arkadaslar daha acıklayıcı olurlar umarım.

canım benim ya Allah yardımcın olsun benim cok agır gecmedi senin zor anlasılan benim mide bulantı hissi oldugunda bile kötü oluyorum.naneli şeker filan iyi geliyormu bilmiyorum ama doktorun hap vermedi mi bulantı için ? ha bir de bi arkadas yazmıstı zencefildi sanırım küçük parcalar halinde hap gibi yumutormus cok iyi geliyor demişti dene istersen .

bu arada maşallah ziyaretcilerimizin sayısı baya bi fazla :1:

doktor hap verdi işe yaramadı verdiği hapda zencefil özlü idi işe yaramazsa içme demişti zaten içmiyorum bnede :50:

en çok istediğim şey hamileliği kolay geçirmek ist4ediğimi yemek ti ama olmuyor malesef aktardan zencefil alayım en iyisi birde onu deneyim saol:54:

doktor hap verdi işe yaramadı verdiği hapda zencefil özlü idi işe yaramazsa içme demişti zaten içmiyorum bnede :50:

en çok istediğim şey hamileliği kolay geçirmek ist4ediğimi yemek ti ama olmuyor malesef aktardan zencefil alayım en iyisi birde onu deneyim saol:54:

aynen cnm ben de senin gibiydim. Bir hamile olayim herseyden yiycem diyordum. Bir de hamilelikten once rejim yapiyordum yani dusun nasil yemek arzuladigimi. Ama kismet boyleymis. Bulanti icin verilen haplar zararli midir ki

arkadaşlar bi sorum olacak bu sabah karın ağrısıyla uyandım o geçti şimdide sağ tarafımda ağrı var nefes alınca bıçak gibi saplanıyor bide oturunca şiddetleniyor sanki adet olcakmışım gibi bacaklarıma yayıldı.nedir sizce bu ufff

canım o konuda bilgim yok ama hemen doktorunu ara sor ihmal etme sakın Allah korusun yanii

selam şekerlikler ve içlerindeki şekerler??nasılsınız bakalım bugün??

hastanede bir hemşire arkadaşım var sabah onunla kahve içtik...bu yıl aralıkta doğum yapacaklar dışında bebişler hep kızmış...kendisi kadın doğum hemşiresi.2012 yılı erkek yılı olacak dedi bende az önce topiklere şöyle bir göz attım hakikaten aralık annelerinde erkek patlaması olmuş hazirandada kız diğer aylarda kız bebişler önde gitmiş...ya arkadaşlar valla bizim topikten çok fazla kız çıkmayacak gibi doğuyor içime ama.annemin arkadaşı aramış onun kızıda hamile ve iki kuzeni hamile.şubatta doğuracaklar erkekmiş bebişi.çok ağlıyordu 2 oğlu vardı zaten kız diye kıvranıyordu allah aratmasın.siz duydunuz mu böyle birşeyler??ama bu topikte okuduğum kadarıyla kız bebek çok az gibi devamlı online olanlar için diyorum tabiii...

muhtemelen idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun...karın ağrısı genelde ona çıkıyor.adet sancıları gibiyse ya kendini yordun yada rahim genişlediği için ağrın var...bendede oldu ama adet olamadığım için olmuştu sanırım.geçmiş olsun bir doktorunu ara sor.korkuyorum ben karın ağrısından...

oo herkes burda ama ben yemek yapmalıyım akşama misafirlerim war arada bakarım öpüyoruz sizleri çokk

hastanede bir hemşire arkadaşım var sabah onunla kahve içtik...bu yıl aralıkta doğum yapacaklar dışında bebişler hep kızmış...kendisi kadın doğum hemşiresi.2012 yılı erkek yılı olacak dedi bende az önce topiklere şöyle bir göz attım hakikaten aralık annelerinde erkek patlaması olmuş hazirandada kız diğer aylarda kız bebişler önde gitmiş...ya arkadaşlar valla bizim topikten çok fazla kız çıkmayacak gibi doğuyor içime ama.annemin arkadaşı aramış onun kızıda hamile ve iki kuzeni hamile.şubatta doğuracaklar erkekmiş bebişi.çok ağlıyordu 2 oğlu vardı zaten kız diye kıvranıyordu allah aratmasın.siz duydunuz mu böyle birşeyler??ama bu topikte okuduğum kadarıyla kız bebek çok az gibi devamlı online olanlar için diyorum tabiii...

hoşgeldin kayra ne güzel haberle geldin :1:
evet bende duymustum bunu hatta tv de bi burc yorumcusuymuydu öyle bi kadından işte.
2012 erkek yılı olacak dogan cocukların cogu erkek olacak demişti o zamanda aklımdan gecirmiştim bu sene bebişim olsa erkek olur mu aceba diye. ben ilkim erkek olsa iyi olur diyorum da Allah hangisi hayırlıysa onu versin inş. ama içimde erkek cocuk isteği var nedense kız cocukları da cok tatlı oluyor aslında ama :17:

aynı gün bende doktora gittim ve aynı duyguları bende yaşadım arkadaşım
bizimkide çok hareketliymiş doktor öle dedi

ne güzel bir duyguymuş,geçen hafta kendimi anne gibi hissedemiyorum demiştim,öyle profilden yüzünü gördüm ya dünyalar benim oldu....
allah sağlıkla dünyaya gelmeyi tam olarak annelik hissini tatmayı nasip etsin hepimizin kuzucuklarını korusun....[/QUOTE]

evet gerçekten öyleydi arkadaşım.bide içimizde kıpırdadıklarını hissedince kimbilir nasıl olucaz düşünsene ,çokk heycanlıııı :))

hamişler siznde çok uykunuz varmı ? ben gün içinde gözümü açamıyorum çok zor çalışıyorum hep uykum var hep uykum var sizde benım gıbımısınız

hemde nasıllll

hadi artuk mide bulantılarımız geçsin, 2li testlerimiz bitsin, cinsiyetleri öğrenelim hediye çekilişi yapmak istiyorum :))))

inş canım ben büyük ihtimalle 1 eylüldeki kontrolümde öğrenicem darısı hepimizin başına sağlıklı bebeklerimze inş

bence doktora git canım ne olur ne olmaz

kayra benim ultrason resmimie baktımm.solda kese.ne diyosun???

selam canim.. ya ben de kiz istiyorum ama icime erkek doguyor kii ben hislerime her zaman guvenmisimdir. babamiz da kiz istiyo nazli bi kizi olsunmus.:1:
diyorum ben de oyle nazli bi kzin olursa seni parmaginda oynatir artik diye. cok zor be beklemek erkek olursa da uzulmem tabi canim. saglikli gelsin bebislerimiz....

Son düzenleme:

canım benim arkadaşım da aralık ayında doğum yapacak onunki de erkek.o da diyordu aralıkda doğum yapacakların çoğu erkekmiş.hayırlısı tabi de.bana da bizim topikte çoğu erkek geliyor bende öyle hissediyorum.çoğu kişinin belirtileri aş ermeleri falan aynı yani

selam canim.. ya ben de kiz istiyorum ama icime erkek doguyor kii ben hislerime her zaman guvenmisimdir. babamiz da kiz istiyo nazli bi kizi olsunmus.:1:
diyorum ben de oyle nazli bi kzin olursa seni parmaginda oynatir artik diye. cok zor be beklemek erkek olursa da uzulmem tabi canim. saglikli gelsin bebislerimiz....

benim içimede erkek doğuyor
ama tabiki benim içinde hiçç farketmez eliayağı düzgün olsun eksiksiz kusursuz olsun yeter
ama kızlarıda böle cici bici giydirmek çok güzel oluyo dimi yaa

hoşgeldin rose nasılsın ne var ne yok ?

hoşbuldum canım iyiyim çok şükür bugün rahat kabussuz uyudum sen nasılsın bebiş nasıl bakalım :38:

aleyküm selam kuşum hoşgeldin....

hoşbuldum canım benim nasılsın ne var ne yok dün misafirlerin vardı bir sorun yoktur inşallah iyisindir :38:
bu arada ben anlamadım 2012 de hamile kalanların ki mi erkek yoksa 2012 de doğuranlarınki mi :44: :1:

hahaha cok seker ya. benim eşimde kız istiyor gerci sağlıklı olsun da farketmez ama kız olursa daha tatlı olur diyor bende hayır erkek diyorum bizde tersiz yani erkekler genelde kız istiyorlar nedense :1:

Back