2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın güzel anneler...

Haftasonum ağrı içinde geçti.Bi türlü geçmedi karın ağrım.Doktorumun verdiği ilaçları kullanmama rağmen pek bi değişiklik yok..Midemde karnıma yayılan bi ağrı var ya üşüttüm ya mikrop kaptım.
Allahım bebeğimi korusun inş.

bendede dün bir halsizlik ve göbeğimde batma vardı 2 haftadır geçmişti hiç birşeyim yoktu yarın gidicem doktora inşallah herşeyimiz normal çıkar

günaydın anneler ve minik bebeleri :49::emir_bebek:
c.tesi günü doktora gittik kan tahlili yapmadı bayramdan sonraki c.tesi gel hem kan testi yapalım hem ense ölçümü yapalım dedi
ultrasona girdim en son gördüğümüzde sadece kalp sesi vardı leke gibiydi,şimdi allahın bir mucizesi bu inanılmaz birşey
karnımda öylece yatıyordu sonra doktor karnımı ultrasonla hareket ettirdi birden elini ayağını oynatmaya başladı
eşim duvardaki ekrana yapışmış aaa yüzüyor,aa göbek atıyor diyor
hem gülüyorum hem gözümden yaşlar geliyor
ultrason resimlerini aldık yan profilden burnu ve çenesi aynı eşim sanki o yatıyor orada kuzum benim
demekki eşime çok aşkla bakmışım :17:
bizden haberler bunlar teyzeleri,doğum tarihi 07/03
haftasına göre maşallah iyiymiş....
allah tez zamanlarda bu mübarek günlerde isteyen tüm kadınlara anneliği tattırsın....

Kızlar aş ermem çok şiddetli şekilde devam ediyor.
Ve Çarşambadan beri kahverengi lekeleniyorum, sağ kasığımdada ağrılar hissediyorum.
Çok korkuyorum meleğime birşey olur diye. Yarın kontrole gideceğiz ama sizin fikrinizide çok merak ediyorum​

güzel anneler hepinize günaydın...haftasonu bakamadım yeni okuyabıldım hepsini sohbetler koyuymus yıne :) umarım herkes ıyıdır okudugum kadarıyla buyuk bı sıkıntı yok kımsede olmasında nazar degmesın bızlere bu mubarek gunlerde Allah yardımcımız olsun ...:49:

Ve Çarşambadan beri kahverengi lekeleniyorum, sağ kasığımdada ağrılar hissediyorum.
Çok korkuyorum meleğime birşey olur diye. Yarın kontrole gideceğiz ama sizin fikrinizide çok merak ediyorum​

dr u arayip bir sor istersen ihmal etme kac gundur lekeleniyormussun. Gecmis olsun.

aş ermenmi var? bu arada geçmiş olsun yüreğini ferah tut Allahın izniyle önemli birşey yoktur inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

Canım bu bendede oluyor.özellikle gündüzleri çarpıntım oluyor..Bene bayram sonrası gidicem o zaman sorucam bunu
ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimki onla ilğili olabilir

senin ekstra kullandığın ilaç falan varmı cnm?

yok canim ben hic ilac kullanmiyorum ,hatta doktorumun verdigi folik asidi bile kullanamiyorum cok fazla mide bulantim var su icsem onu bile cikartiyorum :5::5: .......

Canım bu bendede oluyor.özellikle gündüzleri çarpıntım oluyor..Bene bayram sonrası gidicem o zaman sorucam bunu
ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimki onla ilğili olabilir

senin ekstra kullandığın ilaç falan varmı cnm?

yok canim ben hic ilac kullanmiyorum ,hatta doktorumun verdigi folik asidi bile kullanamiyorum cok fazla mide bulantim var su icsem onu bile cikartiyorum :5::5: .......

birgül folik asidi ihmal etmemelisin bende vitamin midemi bulandırdığı için mecburen gece yatarken alıyorum

günaydin kizlar size bir sorum olacakkdi,bilgisi olana cvblarsa cok sevinirim

hani hep derlerya ,bir meyve yediginde bir yerini kasima anne karnindaki bebekde leke olur nereyi kasirsan orda iz kalir diye

sizce bu dogrumu yoksa bi batil inancmi

günaydın güzel annişkolar sabah kalktığımdan beri doğum ücretlerini araştırıyorum:))dün eltimin kuzeni memorial da 8000 tlye sezaryan doğum yapınca bir araştırayım dedim:)))ben istanbul esenlerde oturuyorum ve bağcılardaki; Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) ne gidiyorum 25 haziranda açıldı tertemiz sakin bir hastane kesinlikle tavsiye ederim ...çok kapsamlı bir hastane ama doğum ne kadardır diye düşünüyodum... fazlasıylada özel acıbademden de farkı yok eşimide korkutmak istemiyorum maddi acıdan:)))araştırdım netten ve bir bayan arkadaş doğum için burayı tercih etmiş koşuyolu medipole gidiyomuş normalde ve 2 hastanede farklı ücret vermiş ;

medipol hastanesi doğum fiyatları 2012

Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi doğum fiyatları
1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi 1.450 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi 2.350 lira

Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) doğum fiyatları

1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi operatör doktor 550 lira, doçent doktor 875 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi operatör doktor 1.250 lira, doçent doktor 1.875 lira
3.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için suda normal doğum paketi 1.500 lira

bu arada suda doğum, normal doğum ve sezeryan vs. tüm kadın doğum bölümü çalışanlarıda kadınmış
ve bir şey daha doç.dr suna özdemir i kendi dr undan memnun olmayanlar için önerebilirim eşim bile çok beğendi sadece 50 tl fark alıyor muayane için ama hastanedeki diğer kadın doğum dr ları almıyor

sabah sabah araştırmacı oldum :)))

offf su cınsıyet lerı bı ogrensekte rahatlasak neler neler goruorum bı turlu alamıorum neysekı son bır ay artık bır ay sonra ogrenır cicileri almaya baslarız :9:

günaydın güzel annişkolar sabah kalktığımdan beri doğum ücretlerini araştırıyorum:))dün eltimin kuzeni memorial da 8000 tlye sezaryan doğum yapınca bir araştırayım dedim:)))ben istanbul esenlerde oturuyorum ve bağcılardaki; Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) ne gidiyorum 25 haziranda açıldı tertemiz sakin bir hastane kesinlikle tavsiye ederim ...çok kapsamlı bir hastane ama doğum ne kadardır diye düşünüyodum... fazlasıylada özel acıbademden de farkı yok eşimide korkutmak istemiyorum maddi acıdan:)))araştırdım netten ve bir bayan arkadaş doğum için burayı tercih etmiş koşuyolu medipole gidiyomuş normalde ve 2 hastanede farklı ücret vermiş ;

medipol hastanesi doğum fiyatları 2012

Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi doğum fiyatları
1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi 1.450 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi 2.350 lira

Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) doğum fiyatları

1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi operatör doktor 550 lira, doçent doktor 875 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi operatör doktor 1.250 lira, doçent doktor 1.875 lira
3.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için suda normal doğum paketi 1.500 lira

bu arada suda doğum, normal doğum ve sezeryan vs. tüm kadın doğum bölümü çalışanlarıda kadınmış
ve bir şey daha doç.dr suna özdemir i kendi dr undan memnun olmayanlar için önerebilirim eşim bile çok beğendi sadece 50 tl fark alıyor muayane için ama hastanedeki diğer kadın doğum dr ları almıyor

sabah sabah araştırmacı oldum :)))

merhaba.. suna hanım dan baska bır dr a gittin mi canım orda? ben orayı arastırmıstım epey ama suna hanımdan baska bir dr hakkında bilgi bulamadım..ben memorial hizmete gidiyorum aslında memnunum ama ücretler biraz fazla..suda dogumun 1500 oldugunu duymak benı etkiledi şimdi, orayı düşünebilirim..hem op. dr. için muayene ücreti bile alınmıyordu degıl mi? bir de ikili test orda ne kadar sordun mu arkadasım..ben telefondan sordum ama burda dr yönlendirdikten sonra söyleyebbiliriz dedi..

günaydin kizlar size bir sorum olacakkdi,bilgisi olana cvblarsa cok sevinirim

hani hep derlerya ,bir meyve yediginde bir yerini kasima anne karnindaki bebekde leke olur nereyi kasirsan orda iz kalir diye

sizce bu dogrumu yoksa bi batil inancmi

hurafe ve gerçek diye ayrılsada okuduğum ve çevremde gözlemlediğim kadarıyla ciğer ve gülde leke kalıyor. diğer tüylü meyveler hurafe büyük ihtimal ... birinden saklı yediğin şey bebekte iz olarak çıkar derler her neysede yeni öğrendim zeytin leke yapıyormuş ben hamile kaldığımdan beri sürekli yiyorum ve nerelerime sürdüm bilmiyorum :(((((

canım demir ilacı için çok erken be gülüm...

bencede öyle ya benim doktorum daha bana sadece folik asit veriyo bi dahaki kontrole değiştiririz ilaçlarını dedi.

bir türlü yetişemiyorum hep geriden geliyorum :1:

gözün aydın canım maşallah.
Allah iyliğini versin emi ne sabırlısınız ya doktor söyleyim mi diyo yok diyosun ahh günleri bir de ben görsem :1:

o birisi ben oluyorum galiba yani şimdi erkek demek mi oluyor Allahımmmm eşimde kalcaların büyümeye genişlemeye başladın kız olacak galiba diyor hayırlısı inş.

valla aa yanlışlık olmuş demesinler sonra diye sabredicem bi 15 gün daha :)

Ayy oku oku öldüm ama neyse yetiştim size :)

Doktora gittim geldim. İçeri girer girmez ben size terapi için geldim, cok endişeliyim dedim. O da sağolsun rahatlattı beni. Düşük tehliken yok, bebek kıpır kıpır her şey yolunda vs dedi. Progestanı da bırakıyorum. 2 kilo vermişim. Sorun değil dedi, hiç zorlama kendini dedi. İlk 5 ay kilo almasan da olur dedi. 8 kiloya izin veriyor zaten. Malum tansiyonum var (kontrolde de ilaç kullanmama rağmen 17/10 çıktı :() ve şişmanım (80 kilo)

Geldim canım, çok sağol.

Sağol canım, iyi oluyor cidden sigorta. İşte her işin avantajı dezavantajı var...

:)) sagol canım.

Benim de 6. Gittiğim her iki doktor da şimdi demir ilacı verirsek ilk 3 ayın çok zor geçer, 3 aydan sonra demire başlayacaksın dedi.

Ben de bugün dayanamadım gittim :) Maşallah seninkine de...

Benimki 11+'larda çağırdı... 12. hafta içinde yani.

Ben kendiliğimden kusamıyorum, o yüzden öyle kazalar olmuyor, ama sen niye utandın arkadaşım ya, boşver...

Maşallah kız sana. Normalde kilo problemin yoksa çok dert etme. Ben de 2 kilo vermişim ama ben zaten çok şişman başladım hamileliğe. 10 kilo versem de bebek kendini besleyecek yer bulur, stok sağlam :)

Hehe, ben 2 kıvırcık kadarım :)

Ben bugün doktorla konusurken ağzımdan oğlum çıktı :) Takvimlere de hiç bakmadım. Ama niyeyse isteğim olmaz kesin kız olur diyorum.

Benim de öyle...

Maşallah...

Benim doktor da ilk 5 ayda 2 kilo fazlası ile yeter diyor.

Canım benim hep aynı görünürdü, bugün önde göründü. Oynamalar normalmiş. Benimki de çok itibar etmedi.

Benim doktorum 3. aydan sonra vereceğini söyledi. Ondan önce mideni çok rahatsız eder dedi.

Ay deme arkadaşım öyle ya... Kalbi bile yok ne demek. Vardır da sen daha görememişsindir, iyi düşün iyi olsun.

Benim de çok yakın bir arkadaşım var. Aynı ay gebe kalmaya karar verdik. O ilk ay tutturdu. Doğumunda hastanede beraber ağladık, o valla doğum sırasında hep aklımdaydın sana dua ettim dedi. Ben bebişin kokusunu içime çekip bana da kısmet olsun inşallah dedim. Şimdi bebek 2 aylık oldu, ben de 2 aylık :)

sağol tatlım

kızlar selamun aleyküm........:2::2:

bugün alışveriş merkezinde bayıldım:ssz:
kendimi çok kötü hissediyorum,ayıldığımda da aşırı bir mide bulantısı hissedip avm nin orta yerine istifra ettim
bu rezilliğim ne zman bitecek...
normal insan gibi yaşamayı özledim yha..
:43::43::43::43::43::43:

geçmiş olsun canım ya

YA PUFF :ssz: ARKADAŞLR BU SABAH PC BAŞINDA OTURUYORUM BRDEN TAM GÖBEĞİMİN ALT KISMI YANİ BEBEĞİN BULUNDUĞU YER ÖYLE BİR HIZLI ATTIY Kİ..BİRDEN SIÇRADIM NE OLUYOR DİYE..YANİ SANKİ KOCAMAN BİR BEBE TEKME ATMIŞ HİSSİYDİ..ÇOK KORKUYORUMM..BİŞİYMİ OLDUU 5 GÜN KALDI BEBEĞİMİ GÖRMEME AMA DELİRCEM YAAA :41:

allah allah 5 gün az kalmış ama sabredebilirsen iyi ama bidaha olursa hemen git derim

slm kızlar iyi geceler ben 7 haftalık hamileyim ve felaket mide şişkinliği yaşıyorum. Sizde de varmı internette araştırdım ama bişey bulamadım şu an deli gibi uykum var gün boyu pek bişey yiyemedim ama dünyayı yemişcesine midem şişkinlikten patlıycak sanki.... :43:

evet o haftalarda bendede çok oluyodu normalmiş ben doktora sormuştum

günaydın anneler ve minik bebeleri :49::emir_bebek:
c.tesi günü doktora gittik kan tahlili yapmadı bayramdan sonraki c.tesi gel hem kan testi yapalım hem ense ölçümü yapalım dedi
ultrasona girdim en son gördüğümüzde sadece kalp sesi vardı leke gibiydi,şimdi allahın bir mucizesi bu inanılmaz birşey
karnımda öylece yatıyordu sonra doktor karnımı ultrasonla hareket ettirdi birden elini ayağını oynatmaya başladı
eşim duvardaki ekrana yapışmış aaa yüzüyor,aa göbek atıyor diyor
hem gülüyorum hem gözümden yaşlar geliyor
ultrason resimlerini aldık yan profilden burnu ve çenesi aynı eşim sanki o yatıyor orada kuzum benim
demekki eşime çok aşkla bakmışım :17:
bizden haberler bunlar teyzeleri,doğum tarihi 07/03
haftasına göre maşallah iyiymiş....
allah tez zamanlarda bu mübarek günlerde isteyen tüm kadınlara anneliği tattırsın....

aynı gün bende doktora gittim ve aynı duyguları bende yaşadım arkadaşım
bizimkide çok hareketliymiş doktor öle dedi

aynı gün bende doktora gittim ve aynı duyguları bende yaşadım arkadaşım
bizimkide çok hareketliymiş doktor öle dedi[/QUOTE]

ne güzel bir duyguymuş,geçen hafta kendimi anne gibi hissedemiyorum demiştim,öyle profilden yüzünü gördüm ya dünyalar benim oldu....
allah sağlıkla dünyaya gelmeyi tam olarak annelik hissini tatmayı nasip etsin hepimizin kuzucuklarını korusun....

merhaba.. suna hanım dan baska bır dr a gittin mi canım orda? ben orayı arastırmıstım epey ama suna hanımdan baska bir dr hakkında bilgi bulamadım..ben memorial hizmete gidiyorum aslında memnunum ama ücretler biraz fazla..suda dogumun 1500 oldugunu duymak benı etkiledi şimdi, orayı düşünebilirim..hem op. dr. için muayene ücreti bile alınmıyordu degıl mi? bir de ikili test orda ne kadar sordun mu arkadasım..ben telefondan sordum ama burda dr yönlendirdikten sonra söyleyebbiliriz dedi..

suna hnma gittim canım doç.dr olduğu için tercihim bu yönde oldu evet opr.dr muayane ücreti almıyor ve ikili test üçlü test fiyatı da 70 tl ...

Back