Ayy oku oku öldüm ama neyse yetiştim size :)
Doktora gittim geldim. İçeri girer girmez ben size terapi için geldim, cok endişeliyim dedim. O da sağolsun rahatlattı beni. Düşük tehliken yok, bebek kıpır kıpır her şey yolunda vs dedi. Progestanı da bırakıyorum. 2 kilo vermişim. Sorun değil dedi, hiç zorlama kendini dedi. İlk 5 ay kilo almasan da olur dedi. 8 kiloya izin veriyor zaten. Malum tansiyonum var (kontrolde de ilaç kullanmama rağmen 17/10 çıktı
) ve şişmanım (80 kilo)
Geldim canım, çok sağol.
Sağol canım, iyi oluyor cidden sigorta. İşte her işin avantajı dezavantajı var...
:)) sagol canım.
Benim de 6. Gittiğim her iki doktor da şimdi demir ilacı verirsek ilk 3 ayın çok zor geçer, 3 aydan sonra demire başlayacaksın dedi.
Ben de bugün dayanamadım gittim :) Maşallah seninkine de...
Benimki 11+'larda çağırdı... 12. hafta içinde yani.
Ben kendiliğimden kusamıyorum, o yüzden öyle kazalar olmuyor, ama sen niye utandın arkadaşım ya, boşver...
Maşallah kız sana. Normalde kilo problemin yoksa çok dert etme. Ben de 2 kilo vermişim ama ben zaten çok şişman başladım hamileliğe. 10 kilo versem de bebek kendini besleyecek yer bulur, stok sağlam :)
Hehe, ben 2 kıvırcık kadarım :)
Ben bugün doktorla konusurken ağzımdan oğlum çıktı :) Takvimlere de hiç bakmadım. Ama niyeyse isteğim olmaz kesin kız olur diyorum.
Benim de öyle...
Maşallah...
Benim doktor da ilk 5 ayda 2 kilo fazlası ile yeter diyor.
Canım benim hep aynı görünürdü, bugün önde göründü. Oynamalar normalmiş. Benimki de çok itibar etmedi.
Benim doktorum 3. aydan sonra vereceğini söyledi. Ondan önce mideni çok rahatsız eder dedi.
Ay deme arkadaşım öyle ya... Kalbi bile yok ne demek. Vardır da sen daha görememişsindir, iyi düşün iyi olsun.
Benim de çok yakın bir arkadaşım var. Aynı ay gebe kalmaya karar verdik. O ilk ay tutturdu. Doğumunda hastanede beraber ağladık, o valla doğum sırasında hep aklımdaydın sana dua ettim dedi. Ben bebişin kokusunu içime çekip bana da kısmet olsun inşallah dedim. Şimdi bebek 2 aylık oldu, ben de 2 aylık :)