2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yemek konusunda hak veriyorum arkadasa.. ben telefonumdan okuyabılıyorum sadece aktif katılamıyorum ,yanlıs anlamayın ama çiğ köfte bahsi geçmiş epeyce, nasıl canım cektı anlatamam ve yalnızım dısarı cıkıp alacak halim de yok

aslında bir sey danısacaktım arkadaslar, cuma günü ikili test ıcın randevum var.. gittiğim hastanede ücretler yüksek olduğu için devlet hastenesinden randevu aldım ıkılı testı orda yaptırayım dıye. salı gününe alabildim yani 10+6 oluyorum sorun olur mu acaba..ve doktora direk ben ıkılı test yaptırmak ıcın geldım demem dogru olur mu..bilenler paylasırsa sevınırım

valla aynen haala ağzım sulu sulu oturuyorum kocamda çalışıyor geç gelir bizim buralardada öle bulamıyorum anca avm lerden alabiliyorum evde oturdum ismi geçince bile kötü oluyorum şuan :))) kızlar ben anneme gidiyorum allaha emanet olun öpüldünüz telden bağlanabilirsem girerim arada:38:

Son düzenleme:
valla aynen haala ağzım sulu sulu oturuyorum kocamda çalışıyor geç gelir bizim buralardada öle bulamıyorum anca avm lerden alabiliyorum evde oturdum ismi geçince bile kötü oluyorum şuan :))) kızlar ben anneme gidiyorum allaha emanet olun öpüldünüz telden bağlanabilirsem girerim arada:38:

ne zaman döneceksin??

gülüm 10+6 çok erken be gülüm.12+ larda en iyi sonucu verir sanmam yapacaklarını yada ben bilmiyorum.gittiğinde direk söle.takip edildiğim hastane buraya yönlendirdi dersin işleri bu yapmak zorundalar....

çok tesekkür ediyorum, kendi doktorumun verdiği tarihte de 11+2 oluyorum cok farketmez dıye düşündüm ama ilk bebek malum çok da anlamıyorum ki :)

çok tesekkür ediyorum, kendi doktorumun verdiği tarihte de 11+2 oluyorum cok farketmez dıye düşündüm ama ilk bebek malum çok da anlamıyorum ki :)

ah be gülüm doktorunun verdiği tarih ideal.bende tam o zaman yaptırmayı planlıyorum.sen bana bakma yinede bir danış ama benim iki gebeliğimdede bu tarihlerde yapıldı....hayırlısı bakalım..

kızlar yemek konusunda bi bakıma haklısınız ama şöylede bi durum var,illaki yemek konuşulacak.çünkü bizim tek derdimiz karnımızdakiler.ve illa aman şu bebeğe faydalı yiyin,aman şu faydasız yemeyin denecek,peki o zaman nolucak?kimsenin canı o zaman istemeyecek mi?herkes her istediğini her zaman alamaz.benimde oturduğum yerde en yakın market arabayla 15 dak.çiğköfte konusunu ben açtım ama orda benim söylemek istediğim yediğim halde yememiş gibi olduğumdu,normalde hiçbişey yiyemediğim halde onu nedense hiç doymadan yiyişimdi.ve bu benim çok garibime gitti,ama o an online olanlarda şevke geldi bu kadar basit.
bazı konularda tecrübeli olanlara,yaşanmışlığı olanlara saygı duyuyorum.ama burda kimse kimsenin çocuğu değil,kimse çocuğunu öğütler gibi yazmamalı.bence kimse burda kimsenin kötülüğünü düşünmez ve herkesde kendini karşısındakinin yerine koyar.çünkü hepimiz yaklaşık aynı duyguları yaşıyoruz,kimimizin zor günleri geçiyor kimimiz daha rahat.o yüzden güzel şeyler yazalım,boşverin gerginliği..bikaç ay sonra alışveriş telaşlarımız başlayacak.6,5-7 ay sonra mis kokulular olucak kucaklarımızda.ohh en güzeli bu :)

bende alan war alamayan war muhabbetine katılıyorum kızlarr da kırılmayın diye söylemiştim hamile canı çekerse günah olur derler bizde boşwerin bencede öperim hepinizi

arkadaşlar lütfen gerginlik yapmayalım siz böyle yapınca bende geriliyorum burda.üzmeyelim kırmayalım birbirimizi.yolumuz çok uzun lütfen.

Kızlar yarından itibaren kadir gecesi bu beş günün içinde gizli bir gece.salı günü denilsede aslında net değil bu son 5 gün.birbirimize dua edelim.müminin mümine ettiği dua kadar kabul olan dua yokmuş..

öncelikle rabbim isteyen her kadına anneliği her erkeğe babalığı tattırsın.rabbim kimsenin yuvasını sessiz,bebeksiz koymasın inşallah.
Tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsun,bizleride o mutlu annelerden kılsın rabbim.
Ailelerimize sağlık evlatlarımıza uzun hayırlı ömür ahlak inanç versin.rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.
Veeeeeeeeeeeee.....

Hangi annenin yüreğinden hangi cinsiyet geçiyorsa rabbim onu versin....yeterki ol desin yaradan....bizde ol dediklerinden olalım inşallahhhhhhh....
Amin canim dualrinda bizide unutma
amin amin amin canım bol bol dua edeceğim hepimize
rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah bebeklerimizi uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip eylesin rabbim evlat hasretiyle acısıyla sınmasın bizleri evlerimize huzur mutluluk sağlık nasip eylesin kötülüğü şerri belayı acıyı ölümü elemi dermansız derdi uzak etsin hayırlara vesile olsun inşallah..

Aminn arkadasim insALLAH

Kızlar nasılsınız? Kayracım hayırdır? Yemek muhabbeti üzerine biraz gerginlik olmuş.. Bir yandan haklısın,alan var alamayan var tabii..fakat bulunmayan birşey değilki sonuçta..bulamayanda evde rahatlıkla yapabilir bence..sonucta salça,yağ,acı ve bulgurdan oluşuyor..o yüzden gerginlik olmasına gerek yok bence..bugün alamayanda ertesi gün alsa bişiy olacağını sanmıyorum ayrıca..herneyse burda yemek konusu konusulması gayet normal bence..sonuçta tam aşerme dönemimizdeyiz:34:

gülüm nane limon iç birde kuru ekmek ye..bende tuzlu şeyler işe yarar ama..bir dene kıyamam ya...

mesela sende nane limon demişsin.. :))) hamile olan öyle bişiyki herşey isteyebiliyor benimde şimdi limon canım çekti napcaz???:9::9:evdede yok..markette dee :))) al burdan yakk.. Yani demek istediğim sen yardımcı olmak için söylüyosun arkadasa ama elinde olmadan baskasının canını çektiriyosun :56: :1:

ne zaman döneceksin??

döndüm bile:)canım anneme die çıktım kendimi hastanenin doğum bölümünde buldum :))eltimin kuzeni doğum yapmıştı ,maşallah ya ne kadar tatlı bir bebek ti öyle... ismide ali çağan... ismi gibi bahtı da açık olsun vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşaallah... doğum sezeryan olmuş aslında normal doğum istiyodu bugün alışveriş merkezinde gezerken suyu gelmiş bir anda boşalmış su resmen sancısıda olmamış dr da sancı verirsek 12 saat beklemek zorundasın, ama senin bekleme gibi bir lüksün yok demiş suyun kalmamış falan demiş hoop hemen doğuma..bebişde ağzını burnunu oynatıp oynatıp duruodu maşallah...valla kızlar bebek görmeyeli baya olmuş çok etkilendim...inşaallah bizim yavrularımızda sağlıklı bir şekilde doğarlar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Mide bulantım için bulduğum en etkili yol kızarmış ekmek :))
inanılmaz rahatlıyorum
Tavsiye ederim arkadaşlar.

kizlar ,bazen kalbim firlayacakmis gibi öyle cok hizli atiyorki cok kokrkuyorum neden böyle oluyordur sizce ,benimde kontrolum ayni 23 unde o zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum

Canım bu bendede oluyor.özellikle gündüzleri çarpıntım oluyor..Bene bayram sonrası gidicem o zaman sorucam bunu
ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimki onla ilğili olabilir

senin ekstra kullandığın ilaç falan varmı cnm?

merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bebeğini kaybeden arkadaşıma Allah sabırlar versin.Ben 2 kez kaybettim.Çok zor ama Allaha dua etmekten başka çare yok..2 kez kaybettiğim için bu hamileliğimde çok stresli geçiyor.En son pazartesi gittim doktora çok şükür herşey yolunda ama işte o tedirginliği üzerimden atamıyorum..Dualarını bekliyorum arkadaşlar.Rabbim tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...

Bende yeni gördüm ve çok üzüldüm,hayırlısı bu demek Allahım arzumun en kısa zamanda sağlıklı bebekle kucağını doldursun inşallah.
Canım bende 4 bebek kaybettim bu 5. bebeğim inşallah
bende çok endişeliyim her an tetikdeyim sevinemiyorum bile :)
Ama inanmak önemli sanırım içimi ferah tutmaya çalışıyorum
sende öyle yap lütfen
pozitif düşün
Ben bu sever çok inanıyorum sağlıkla kucaklarımıza alıcaz hepimiz inşallah cnm
sabaha karşı kabus gördüm
2 saatir ayakdayım uyuyamadım
çığlıkla uyandım
bol bol dua ettim içim ferahladı
Dua edin daralınca :))

Sağlıkla gelsin tümm bebişler

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i,kuyuların boğmadığı YUSUF'u,bıçağın kesmediği İSMAİL'i,koruyan RABBİM...Gül MUHAMMED aşkına sizleride korusun....:16:

Günaydın güzel anneler...

Haftasonum ağrı içinde geçti.Bi türlü geçmedi karın ağrım.Doktorumun verdiği ilaçları kullanmama rağmen pek bi değişiklik yok..Midemde karnıma yayılan bi ağrı var ya üşüttüm ya mikrop kaptım.
Allahım bebeğimi korusun inş.

Back