canım ya bu geceyi atlatmam lazım bişey öneremezmsnz
gülüm nane limon iç birde kuru ekmek ye..bende tuzlu şeyler işe yarar ama..bir dene kıyamam ya...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bu geceyi atlatmam lazım bişey öneremezmsnz
iyi akşamlar hamişler
gülüm nane limon iç birde kuru ekmek ye..bende tuzlu şeyler işe yarar ama..bir dene kıyamam ya...
hoşgeldin kuzuö nasılsın??
iyi aksamlar. hosgeldiin
hoşbuldum canım sağlık yönünden daha iyiym çok şükür ama içim sıkılıyor nedensiz kötü kötü rüyalar görüyorum kaç gündür ister istemez etkileniyorum hayra çıkar inşallah
sen nasılsın canım yine yormuşsun kendini senin bebiş kız olursa hamarat olacak
tamam canım hemen deniyorum çok saol ya
hoşbuldum canım sağlık yönünden daha iyiym çok şükür ama içim sıkılıyor nedensiz kötü kötü rüyalar görüyorum kaç gündür ister istemez etkileniyorum hayra çıkar inşallah
sen nasılsın canım yine yormuşsun kendini senin bebiş kız olursa hamarat olacak
hoşbuldum canım nasılsın ?
dimicanım valla oturunca hasta oluyorum yemin ederim hareketsizlikten başım ağrıyor halsizleşiyorum içim bulanıyor....kötü rüyalar hamilelikte musallat malesef...hani şey var ya yediğin hurmalar gelir kıçını tırmalaro hesap benimki gündüz yoruluyorum akşam ağrı çekiyorum..ama şükür.benim gündüz bulantım yok akşam bi başlıyor delirecem ya..
katiliyorum kayra cok yoruypsun kendiniii.
iyim canim umarim sen de iyisindir. ben bugun superim izinliyim ya ve evden hic cikmadim tembellik yaptim butun gun:118:. su an cok iyi hissediyorum kendimi.
Kızlar yarından itibaren kadir gecesi bu beş günün içinde gizli bir gece.salı günü denilsede aslında net değil bu son 5 gün.birbirimize dua edelim.müminin mümine ettiği dua kadar kabul olan dua yokmuş..
öncelikle rabbim isteyen her kadına anneliği her erkeğe babalığı tattırsın.rabbim kimsenin yuvasını sessiz,bebeksiz koymasın inşallah.
Tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsun,bizleride o mutlu annelerden kılsın rabbim.
Ailelerimize sağlık evlatlarımıza uzun hayırlı ömür ahlak inanç versin.rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.
Veeeeeeeeeeeee.....
Hangi annenin yüreğinden hangi cinsiyet geçiyorsa rabbim onu versin....yeterki ol desin yaradan....bizde ol dediklerinden olalım inşallahhhhhhh....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lütfen topikte yiyecek isimleri paylaşmayalım...alan var alamayan var yapan var yapamayan var.ağustos annelerindeyken bir arkadaş sırf bu yüzden düşük yaptı..çok rica ediyorum.yediğiniz içtiğiniz sizde kalsın.geçende eşim nöbetteydi gece girdim yemek paylaşılmış ve çıkıp almam imkansız gece 11 falandı.çok zorda kalmıştım...lütfen arkadaşlar...ben doğru bulmuyorum.herkes hamile...kimse kırılmasın ama ben gerçekten buna üzülüyorum.bakın arkadaş yurt dışında ve istesem salı günü gelir diyor.yazık ama..öğlen şunu yedim akşam canım şunu istedi kalktım bunu yaptım bence hiç doğru değil....ben bu tarz paylaşım olsun istemiyorum karar size kalmış....
kızlar bana acil yardım edin mide bulantım çok yemek yiyemiyorum bayılacak gibiyim doktor ilaçtaa vermedi ne yapabilirim bilen varmı
cnm yanlis anlamazsan sirf cahilligimden ve merakimdan soruyorum caninin cektigi seyi yemeyince dusuk mu oluyor? Ben de her canimin cektigini illaki yemiyorum onemsemiyorum da ondan merak ettim yanlis anlama lutfen cvpini bekliyorum.
yemek konusunda hak veriyorum arkadasa.. Ben telefonumdan okuyabılıyorum sadece aktif katılamıyorum ,yanlıs anlamayın ama çiğ köfte bahsi geçmiş epeyce, nasıl canım cektı anlatamam ve yalnızım dısarı cıkıp alacak halim de yok
aslında bir sey danısacaktım arkadaslar, cuma günü ikili test ıcın randevum var.. Gittiğim hastanede ücretler yüksek olduğu için devlet hastenesinden randevu aldım ıkılı testı orda yaptırayım dıye. Salı gününe alabildim yani 10+6 oluyorum sorun olur mu acaba..ve doktora direk ben ıkılı test yaptırmak ıcın geldım demem dogru olur mu..bilenler paylasırsa sevınırım