yemek konusunda hak veriyorum arkadasa.. ben telefonumdan okuyabılıyorum sadece aktif katılamıyorum ,yanlıs anlamayın ama çiğ köfte bahsi geçmiş epeyce, nasıl canım cektı anlatamam ve yalnızım dısarı cıkıp alacak halim de yok
aslında bir sey danısacaktım arkadaslar, cuma günü ikili test ıcın randevum var.. gittiğim hastanede ücretler yüksek olduğu için devlet hastenesinden randevu aldım ıkılı testı orda yaptırayım dıye. salı gününe alabildim yani 10+6 oluyorum sorun olur mu acaba..ve doktora direk ben ıkılı test yaptırmak ıcın geldım demem dogru olur mu..bilenler paylasırsa sevınırım
valla aynen haala ağzım sulu sulu oturuyorum kocamda çalışıyor geç gelir bizim buralardada öle bulamıyorum anca avm lerden alabiliyorum evde oturdum ismi geçince bile kötü oluyorum şuan :))) kızlar ben anneme gidiyorum allaha emanet olun öpüldünüz telden bağlanabilirsem girerim arada
gülüm 10+6 çok erken be gülüm.12+ larda en iyi sonucu verir sanmam yapacaklarını yada ben bilmiyorum.gittiğinde direk söle.takip edildiğim hastane buraya yönlendirdi dersin işleri bu yapmak zorundalar....
çok tesekkür ediyorum, kendi doktorumun verdiği tarihte de 11+2 oluyorum cok farketmez dıye düşündüm ama ilk bebek malum çok da anlamıyorum ki :)
Amin canim dualrinda bizide unutmaKızlar yarından itibaren kadir gecesi bu beş günün içinde gizli bir gece.salı günü denilsede aslında net değil bu son 5 gün.birbirimize dua edelim.müminin mümine ettiği dua kadar kabul olan dua yokmuş..
öncelikle rabbim isteyen her kadına anneliği her erkeğe babalığı tattırsın.rabbim kimsenin yuvasını sessiz,bebeksiz koymasın inşallah.
Tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsun,bizleride o mutlu annelerden kılsın rabbim.
Ailelerimize sağlık evlatlarımıza uzun hayırlı ömür ahlak inanç versin.rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.
Veeeeeeeeeeeee.....
Hangi annenin yüreğinden hangi cinsiyet geçiyorsa rabbim onu versin....yeterki ol desin yaradan....bizde ol dediklerinden olalım inşallahhhhhhh....
amin amin amin canım bol bol dua edeceğim hepimize
rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah bebeklerimizi uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip eylesin rabbim evlat hasretiyle acısıyla sınmasın bizleri evlerimize huzur mutluluk sağlık nasip eylesin kötülüğü şerri belayı acıyı ölümü elemi dermansız derdi uzak etsin hayırlara vesile olsun inşallah..
gülüm nane limon iç birde kuru ekmek ye..bende tuzlu şeyler işe yarar ama..bir dene kıyamam ya...
ne zaman döneceksin??
Mide bulantım için bulduğum en etkili yol kızarmış ekmek :))
inanılmaz rahatlıyorum
Tavsiye ederim arkadaşlar.
kizlar ,bazen kalbim firlayacakmis gibi öyle cok hizli atiyorki cok kokrkuyorum neden böyle oluyordur sizce ,benimde kontrolum ayni 23 unde o zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bebeğini kaybeden arkadaşıma Allah sabırlar versin.Ben 2 kez kaybettim.Çok zor ama Allaha dua etmekten başka çare yok..2 kez kaybettiğim için bu hamileliğimde çok stresli geçiyor.En son pazartesi gittim doktora çok şükür herşey yolunda ama işte o tedirginliği üzerimden atamıyorum..Dualarını bekliyorum arkadaşlar.Rabbim tüm anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...
günaydın kızlar naber?
günaydın kızlar naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?