tatlıyla hiç aram yok,ahh ahh eskiden ne çikolatalar yerdim..
kızlar vicdanımı sızlatmayın![]()
yok canım dün gece de istemişti canım .. ama unutmuşum şimdi girip bakınca debreşti isteğim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlıyla hiç aram yok,ahh ahh eskiden ne çikolatalar yerdim..
kızlar vicdanımı sızlatmayın![]()
iste bakalım şimdiden afiyet olsun .. ne güzel ya canınız bişeyler çekiyo ve eşinizden istiyosunuz
bne daha hiçbişey istemedim iştahsızlık varr..
canım ilk ne istiycek merak ediyorum :))
kizlaaar yaaaaa, burda cig kofte yoooook, yani var da ozel siparis uzerine yapiliyo bugun siparis veremem kapali anca pazartesi veririm o da sali gelir. uff ki ne offffff. ulkemi ozledim ben ya. simdi bi kosar alir gelirdimmmm![]()
hee ben mi???? o kadar becerikli degilim ki beennnnahcanım kıyamam..kendin evde yapabilirisn canım netten bak hem kolay malzemeleride..ben bikeresinde yapmıştım gerçi pek tutmamıştı ama![]()
hahah toptan aynı cinsiyet doğurcaz hehalde :))) hepimiz acı aşerdi bu akşam :)) erkekmi kızmı oluyo acı olunca?
üzerine birde limon sıkıcaksın az bişi nar ekşisi![]()
kızlarr aranızda sigara kullanan var mı? çok merak ediyorumm![]()
sen kulaniyomusun yoksa. ben kullaniyodum maalesef ama bebisi ogrendigim an biraktim ve bir nefes bile almadim sonra. en buyuk zevkimdi kahve sigara simdi ikisini de sadece hayal ediyorum. bazen cok canim istiyo ama vicdan azabi cekerim icersem
evet canımutanarak evett kullanıyorum..ben cok zorladım kendimi ve günde 3-4 tane içiyorum..anca bukadar azaltabildim..oda içime cekmemeye gayret gösteriyorum.ama en yakın zamanda bırakıcam tamamen çünkü içtiğim için,az bile olsaa vicdanım cok rahatsız.. doktorlar bukadarına müsadee ediyolar gerçii
![]()
canim sen bilirsin tabi yanlis anlama ama doktor musaade ediyor diyip avutma kendini bebisini dusun. ben 10 yildir gunde 1 paket iciyordum. ben biraktiysam herkes birakir. dusunsene kucucuk bi sey o. sana zarari ne kadar ki dusun ona olan zararini. lutfen elinden geleni yap ve birak ilk 2-3 gun zor benim sigara aklima geldiginde hemen bebisde aklima geliyor. bak benim kuzneim hamileligi boyunca sigara icit bebegi erken dogdu ve gelisim geriligi var. belki sigaradan degil am belki ondan. lutfeeeeennnnnnnnnn icmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben kaçtım eşim geldi...şükürrrkendinize iyi bakın öpüldünüz...
kızlar bana acil yardım edin mide bulantım çok yemek yiyemiyorum bayılacak gibiyim doktor ilaçtaa vermedi ne yapabilirim bilen varmı
doktorunu ara durumunu anlat ilaç önerir mutlaka...yada acile gidip durumunu anlat...geçmiş olsun...