2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hoşgeldin kuzuö nasılsın??

hoşbuldum canım sağlık yönünden daha iyiym çok şükür ama içim sıkılıyor nedensiz kötü kötü rüyalar görüyorum kaç gündür ister istemez etkileniyorum hayra çıkar inşallah

sen nasılsın canım yine yormuşsun kendini senin bebiş kız olursa hamarat olacak

iyi aksamlar. hosgeldiin

hoşbuldum canım nasılsın ?

Son düzenleme:

dimicanım valla oturunca hasta oluyorum yemin ederim hareketsizlikten başım ağrıyor halsizleşiyorum içim bulanıyor....kötü rüyalar hamilelikte musallat malesef...hani şey var ya yediğin hurmalar gelir kıçını tırmalaro hesap benimki gündüz yoruluyorum akşam ağrı çekiyorum..ama şükür.benim gündüz bulantım yok akşam bi başlıyor delirecem ya..

katiliyorum kayra cok yoruypsun kendiniii.

iyim canim umarim sen de iyisindir. ben bugun superim izinliyim ya ve evden hic cikmadim tembellik yaptim butun gun:118:. su an cok iyi hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:

ay sen çok yaşa e mi güldürdün beni hurmalar haa
akşamları bende de oluyor yemek yiyorum ama midem mahvoluyor neyseki az kaldı bikaç hafta daha böyle sonra geçecek inşallah Allah yardımcın olsun canım sen yine de çok yorma kendini boş oturunca bende sıkılıyorum bişeylerle uğraşayım diyorum ama o zamanda bel ağrım azıyor bacaklarıma vuruyor kötü oluyorum dinlene dinlene az az yapıyorum sende öyle yap birden yüklenme canım

Kızlar yarından itibaren kadir gecesi bu beş günün içinde gizli bir gece.salı günü denilsede aslında net değil bu son 5 gün.birbirimize dua edelim.müminin mümine ettiği dua kadar kabul olan dua yokmuş..

öncelikle rabbim isteyen her kadına anneliği her erkeğe babalığı tattırsın.rabbim kimsenin yuvasını sessiz,bebeksiz koymasın inşallah.
Tüm anne adayları sağlıkla yavrularına kavuşsun,bizleride o mutlu annelerden kılsın rabbim.
Ailelerimize sağlık evlatlarımıza uzun hayırlı ömür ahlak inanç versin.rabbim sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.
Veeeeeeeeeeeee.....

Hangi annenin yüreğinden hangi cinsiyet geçiyorsa rabbim onu versin....yeterki ol desin yaradan....bizde ol dediklerinden olalım inşallahhhhhhh....

katiliyorum kayra cok yoruypsun kendiniii.

iyim canim umarim sen de iyisindir. ben bugun superim izinliyim ya ve evden hic cikmadim tembellik yaptim butun gun:118:. su an cok iyi hissediyorum kendimi.

çok şükür canım ya iyi olmaya çabalıyorum aman bol bol dinlen önümüzdeki ayları iyi değerlendirelim sonrası malum uykusuz yorgun günler geceler olacak depolamak lazım

amin amin amin canım bol bol dua edeceğim hepimize
rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inşallah bebeklerimizi uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip eylesin rabbim evlat hasretiyle acısıyla sınmasın bizleri evlerimize huzur mutluluk sağlık nasip eylesin kötülüğü şerri belayı acıyı ölümü elemi dermansız derdi uzak etsin hayırlara vesile olsun inşallah..

cnm yanlis anlamazsan sirf cahilligimden ve merakimdan soruyorum caninin cektigi seyi yemeyince dusuk mu oluyor? Ben de her canimin cektigini illaki yemiyorum onemsemiyorum da ondan merak ettim yanlis anlama lutfen cvpini bekliyorum.

cnm yanlis anlamazsan sirf cahilligimden ve merakimdan soruyorum caninin cektigi seyi yemeyince dusuk mu oluyor? Ben de her canimin cektigini illaki yemiyorum onemsemiyorum da ondan merak ettim yanlis anlama lutfen cvpini bekliyorum.

yok gülüm sanmam mutlaka başka şeylerde vardır ama bunu çok duydum.estağfirullah ne cahilliği sadcee ben doğru bulmuyorum etik olarak.kayınvalidem anlatmıştı köyde kalırlarmış ve canı çok et istemiş o dönemde köyde kasap yokmuş kayınpederim izmir merkeze gitmiş et almaya kaynanamın kanaması başlamış kayınpederim geldiğinde eti çiğ çiğ yemiş ama bebek düşmüş.bizim topikte arkadaş açıklam olarak canım çok şeyler istiyor siz yazdıkça dün düşük yaptım dediği için yazdım.elbette canımızın her çektiğini yiyemeyiz ama sürekli yemek paylaşınca inan kötü oluyor ben geçen gün çok kötü oldum ve günlerce girmek istemedim topiğe.şimdi okudum arkadaşım yurt dışındayım salı gelir diyor bugün pazar.yazık değilmi??bu arada lafım sana değildi senden ilk kez duydum ama bunu alışkanlık haline getiren arakadaşlar var bence bu vebal.o gün neler yaşadığımı anlatamam....herkesin kendi vicdanına kalmış artık...

yemek konusunda hak veriyorum arkadasa.. ben telefonumdan okuyabılıyorum sadece aktif katılamıyorum ,yanlıs anlamayın ama çiğ köfte bahsi geçmiş epeyce, nasıl canım cektı anlatamam ve yalnızım dısarı cıkıp alacak halim de yok

aslında bir sey danısacaktım arkadaslar, cuma günü ikili test ıcın randevum var.. gittiğim hastanede ücretler yüksek olduğu için devlet hastenesinden randevu aldım ıkılı testı orda yaptırayım dıye. salı gününe alabildim yani 10+6 oluyorum sorun olur mu acaba..ve doktora direk ben ıkılı test yaptırmak ıcın geldım demem dogru olur mu..bilenler paylasırsa sevınırım

gülüm 10+6 çok erken be gülüm.12+ larda en iyi sonucu verir sanmam yapacaklarını yada ben bilmiyorum.gittiğinde direk söle.takip edildiğim hastane buraya yönlendirdi dersin işleri bu yapmak zorundalar....

Mesaj tekrarııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Bir mesajı 10 kez tıklarsan tekrar olur kullanıcııııııııı:))))))))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…