2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bende yasa çıkarsa ikinci donem gelmem diye düşündüm . Bakalım hayirlisi süre cok uzun sanki olmaz gibime geliyor .

Ya canım insallah şansına iyi sinif gelir. Branşın ne canım. Bende 6 aylık süreyi toplamda oncesi ve sonrasi verirler diye düşündüm çünkü özel sektörde faydalanacak. İnsallah tabi dogum sonrasi 6 ay olur ama. Yaz tatilinden 2 ay yiyeceğiz ona üzülüyorum . Haberim olsa daha erken hamile kaldırdım.:49:

ya şimdi önce ve sonrası toplam 6 ay olmayacakmı zaten doğum sonrası 3 öncesi 3 ay oluyor 4 ay doğum sonrası yetiyor dönemi kapatıyor seminer dahil önce de 2 ay kala ayrılırsın boşa gitmez hemde rahat edersin tabi dediğim gibi olabiliyorsa sordum olur dediler :34:

bende yasa çıkarsa ikinci donem gelmem diye düşündüm . Bakalım hayirlisi süre cok uzun sanki olmaz gibime geliyor .

Ya canım insallah şansına iyi sinif gelir. Branşın ne canım. Bende 6 aylık süreyi toplamda oncesi ve sonrasi verirler diye düşündüm çünkü özel sektörde faydalanacak. Insallah tabi dogum sonrasi 6 ay olur ama. Yaz tatilinden 2 ay yiyeceğiz ona üzülüyorum . Haberim olsa daha erken hamile kaldırdım.:49:

aslında branşım türkçe ama iki yıldır gönüllü zihinsel engellilerdeyim.bu yıl yapabilirmiyim bilmiyorum.valla ben ikinci dönem gitmicem yasa gelsede gelmesede diğer yılın ilk sömestiri ne olur bilemem.ya ev aldık birde biz krediyle.o yüzden ücretsiz ayrılma lüksüm olamıyor...ama 6 ay gelecek ben inanıyorum..

ben şimdi çıkıyorum kızlar pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın dostça kalın

sohbetiniz bol olsun şekerler ben çıkıyorum dinleneyim ağrılarım başladı yine uzanayım biraz akşamda yemeğe davetliyim yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi :54::54:

ya şimdi önce ve sonrası toplam 6 ay olmayacakmı zaten doğum sonrası 3 öncesi 3 ay oluyor 4 ay doğum sonrası yetiyor dönemi kapatıyor seminer dahil önce de 2 ay kala ayrılırsın boşa gitmez hemde rahat edersin tabi dediğim gibi olabiliyorsa sordum olur dediler :34:

Tatlim dogum sonrasi 6 ay deniliyor e bide dogum oncesi 2 ay toplam 8 ay. Ben böyle anladım canım. Ben zaten yasa çıkmazsa doguma 3 hafta kala çalışmak istiyorum çünkü sonraya 5 hafta atabilirim. Açıkcası bu yasayı merakla bekliyorum:51:

canım demir ilacı için çok erken be gülüm...

benim değerler sınırdaydı sorun yok dedi doktorum vermedi decavit içiyorum 9.haftamdan beri sadece

ya benim değerler çok iyi diye sdc folik asit alıyodum,geçen hafta kontrolde kocam çok söylendi bişey yemiyo diye ondan mı ne doktor elevit verdi bi de demir+folik asit+b12 karışık bi ilaç verdi.ben gece yatarken alıyorum demirli olanını ama ayıptır söylemesi dışkı simsiyah çıkıyo,elevitten mi demirden mi anlamadım.internette de pek bişi bulamadım.çarşamba doktora gidicem ona sorucam ama dedim belki vardır tecrübeli..

ya benim değerler çok iyi diye sdc folik asit alıyodum,geçen hafta kontrolde kocam çok söylendi bişey yemiyo diye ondan mı ne doktor elevit verdi bi de demir+folik asit+b12 karışık bi ilaç verdi.ben gece yatarken alıyorum demirli olanını ama ayıptır söylemesi dışkı simsiyah çıkıyo,elevitten mi demirden mi anlamadım.internette de pek bişi bulamadım.çarşamba doktora gidicem ona sorucam ama dedim belki vardır tecrübeli..

dışkı demirden dolayı koyu renkli oluyo. daha önce demir hapı kullanıştım ve kabızlık yapar. ayrıca 3. aydan itibaren demir ilacına başlandığını söyledi sağlık ocağındaki hemşire..

ayrıca doğum izni 8 ay olamaz. o kadar zaman asla vermezler. ama 6 ay toplam olur. belki doğumdan önce 2 aydan başlar. öyle olursa zaten her türlü ağustosda izin bitiyo. 1.dönem karneyi verip izne ayrılmayı düşünüyorum. ama benim doğum belki nisana bile kayabilir. 3 gün önce 6+5 çıktı ultrasonda ... daha bebeğimin kalbi bile yok...

Son düzenleme:

demirden o canım...bebeğimede demir vermişlerdi sizinkilerede verecekler doktorun ilk uyarısı kakası siyah çıkar sakın korkma demirden diye.bende kırılan tüplerden kullanmıştım ilkinde meyve suyuna falan katıp içiyordum ama ölümdü içmek..korkma o demir ilacından simsiyah olması..

aslında branşım türkçe ama iki yıldır gönüllü zihinsel engellilerdeyim.bu yıl yapabilirmiyim bilmiyorum.valla ben ikinci dönem gitmicem yasa gelsede gelmesede diğer yılın ilk sömestiri ne olur bilemem.ya ev aldık birde biz krediyle.o yüzden ücretsiz ayrılma lüksüm olamıyor...ama 6 ay gelecek ben inanıyorum..

Ay canım benim zihinsel engellilerin cok zor olduğu söyleniyor . Tabi ekdersi cokmus ama.allah sabır versin bazen ekdersi cok ve kolay tayin hakkı var diye zihinsel engellilere mı geçsem acaba diyorum.:52: bizde ev aldık canım gecen sene benimde ücretsiz izne ayrılma lüksüm yok. Çünkü maaşım komple ekdersle birlikte krediye gidiyor. Allah kredi ödeyenlere kolaylık versin.

ay canım benim zihinsel engellilerin cok zor olduğu söyleniyor . Tabi ekdersi cokmus ama.allah sabır versin bazen ekdersi cok ve kolay tayin hakkı var diye zihinsel engellilere mı geçsem acaba diyorum.:52: Bizde ev aldık canım gecen sene benimde ücretsiz izne ayrılma lüksüm yok. çünkü maaşım komple ekdersle birlikte krediye gidiyor. Allah kredi ödeyenlere kolaylık versin.

canım malesef ben ek dersi için değil depo olduğum için yapıyorum.eşim asker ve kadrom salak bi okulda ölesine depo durumundayım.bebeğim küçük kilometremiz var diye uzağa gitmedim yakınlardada ana sınıfı yada zihinsel engelliler vardı ana sınıfını yapamam diye aldım.aslında zor değil keyiflide ama işte engelli çocuklar ne yaptığını pek bilmiyorlar saldırı çok oluyor ondan çekiniyorum bakalım bu yıl ne olacak..

benimde 7+5 iken 8+1 çıktı ultrasondaki değişiyor gelişimi önden gidiyordur canım ondan sen satını baz al o sürekli değişirmiş gelişimi bir önde bazende geride gelebilirmiş kafana tkma onu :16:

iyi beslenmişsin bebişin önden gitmeye başlamış....sorun olmaz merak etme.1 hafta geriden gelirdi oğlum hep sonra yakaladı satını..merak eedilecek bişey yokk...

tesekkurler canlarimm. rahatliyorum o zaman ben:118::124:

dışkı demirden dolayı koyu renkli oluyo. daha önce demir hapı kullanıştım ve kabızlık yapar. ayrıca 3. aydan itibaren demir ilacına başlandığını söyledi sağlık ocağındaki hemşire..

ayrıca doğum izni 8 ay olamaz. o kadar zaman asla vermezler. ama 6 ay toplam olur. belki doğumdan önce 2 aydan başlar. öyle olursa zaten her türlü ağustosda izin bitiyo. 1.dönem karneyi verip izne ayrılmayı düşünüyorum. ama benim doğum belki nisana bile kayabilir. 3 gün önce 6+5 çıktı ultrasonda ... daha bebeğimin kalbi bile yok...

demirden o canım...bebeğimede demir vermişlerdi sizinkilerede verecekler doktorun ilk uyarısı kakası siyah çıkar sakın korkma demirden diye.bende kırılan tüplerden kullanmıştım ilkinde meyve suyuna falan katıp içiyordum ama ölümdü içmek..korkma o demir ilacından simsiyah olması..

teşekkür ederim kızlar..

Bende öyle düşünüyorum ama belli olmaz en azından millet rapor alMa derdi ile uğraşmaz .bakalım merakla bekliyorum.

Benimde satta karışıklık var ara kanma geçirdim 1 hafta kadar. Simdi bebek ara kanama tarihi ile uyumlu yoksa daha büyük olacak ve Şubat ortası dogum gözüküyor . Ama ara kanma tarihi ile olunca 4 Mart falan oluyor sezeryan olacağı icin.tabi buradaki doktora güvenmiyorum istanbula gideyim muayene oldugum doktora giderim artık.

bir türlü yetişemiyorum hep geriden geliyorum :1:

merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
çok şükür bebişim maşşallah sağlıkla büyüyor
bayağı bi bebek gibi olmuş son gittiğimizden beri
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
görseniz nasıl ya şaka gibi resmen mucize
vee doktor cinsiyeti hakkında yorum yapıyımmı dedi
yok dedim yapma
bi dahakine saklayalım kendimizi ki iyce netleşsin
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına
ben 1 eylülde cinsiyetini öğrenicem büyük ihtimalle

gözün aydın canım maşallah.
Allah iyliğini versin emi ne sabırlısınız ya doktor söyleyim mi diyo yok diyosun ahh günleri bir de ben görsem :1:

rose senin resminde sola yakın duruyor bence

o birisi ben oluyorum galiba yani şimdi erkek demek mi oluyor Allahımmmm eşimde kalcaların büyümeye genişlemeye başladın kız olacak galiba diyor hayırlısı inş.

canım malesef ben ek dersi için değil depo olduğum için yapıyorum.eşim asker ve kadrom salak bi okulda ölesine depo durumundayım.bebeğim küçük kilometremiz var diye uzağa gitmedim yakınlardada ana sınıfı yada zihinsel engelliler vardı ana sınıfını yapamam diye aldım.aslında zor değil keyiflide ama işte engelli çocuklar ne yaptığını pek bilmiyorlar saldırı çok oluyor ondan çekiniyorum bakalım bu yıl ne olacak..

Yaaa ama simdi tüm norm fazlası öğretmenleri boş okullara atayacaklar tabi önce seçme hakkı olacak diye biliyorum. Asker eşi olmak zor dımı canım arkadaslarım öyle olduğunu söylüyor sik tayin ve eşini göremediğin icin. Benim esim ogretmen bu konuda ikimizde rahatsız canım.allah size kolaylık versin. Belki canım ikinci bebisin uguruyla geliyordur kısmetine hayırlı seyler olur insallah.

Back