Ayy oku oku öldüm ama neyse yetiştim size :)
Doktora gittim geldim. İçeri girer girmez ben size terapi için geldim, cok endişeliyim dedim. O da sağolsun rahatlattı beni. Düşük tehliken yok, bebek kıpır kıpır her şey yolunda vs dedi. Progestanı da bırakıyorum. 2 kilo vermişim. Sorun değil dedi, hiç zorlama kendini dedi. İlk 5 ay kilo almasan da olur dedi. 8 kiloya izin veriyor zaten. Malum tansiyonum var (kontrolde de ilaç kullanmama rağmen 17/10 çıktı
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
) ve şişmanım (80 kilo)
hayırlı haberlerle gel canım
Geldim canım, çok sağol.
hadi güzel haberlerle gel canım inş.
ne güzel iş yerin varmıs ohh bizimkilerde yapsalar ama nerdeee
Sağol canım, iyi oluyor cidden sigorta. İşte her işin avantajı dezavantajı var...
bizede yakın sayılır.
ya bende katkı maddeli şeyleri yemiyorum ama bu aralar herşeyi yiyemediğim için canımın istediklerini azda olsa tüketmeye çalışıyorum nefsimi köreltmek amaç. geçende yedim valla cipsimi normalde benimde midem bulanıyor ama cips hiç bişi yapmadı yalana yalana yedim:26:
afiyet olsun
hasret gider bakalım bebişinle
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
:)) sagol canım.
[SUP][/SUP]
hoşgeldin canım.ben iyyim
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sen nasılsın ?
benim kan tahlillerinde ferritin 5,9 cıktı düşük ama doktor bişey vermedi bana.özellikle belirtmelimiyim aceba vermesi için.
normal bi insanda 12 - 300 (300 dü sanırım olması gerekirken bende 5,9 cıkmıstı baktı hersey norml dedi
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
)
Benim de 6. Gittiğim her iki doktor da şimdi demir ilacı verirsek ilk 3 ayın çok zor geçer, 3 aydan sonra demire başlayacaksın dedi.
slm kızlar,
bende kaç gündür meraktan çatlamak üzereyim doktor randevum bayramdan sonra çünkü... dayanamadım kalktım başka bir doktora bebişi göremeye gittim Allahıma şükürler olsun herşey yolunda birproblem yok
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Nazar yeni doktor ilaçlarımı değiştirmek istedi diğer doktoruma sormadan böyle birşey yapmayacağımı söyledim bozuldu yapcak bişi yok çünkü kendi doktorumu 2008 den beri tanıyorum ve çok güveniyorum....
Ben de bugün dayanamadım gittim :) Maşallah seninkine de...
Benimki 11+'larda çağırdı... 12. hafta içinde yani.
herkese selamlar kızlar.gününüz güzel olsun inşallah.bende dr tahlillerimi gösterdim çok iyi çok sağlıklısın maşallah dedi.bir tane vitamin hapı ve mide bulantısı ve kusma için ilaç verdi.bakalım o hapı denicem inşallah iyi gelir.bu arada yanımda sürekli poşet taşıyorum mide bulantısı için.dün akşam dışarı çıkmıştık poşetimi unutmuşum :) ve ben sokağa çıkardım ama çok utandım Allahım çok kötüydü yaa arkama bile bakmadan gittim.sizlerde öyle durum varsa poşet taşıyın çantanıza zor oluyor çünkü
Ben kendiliğimden kusamıyorum, o yüzden öyle kazalar olmuyor, ama sen niye utandın arkadaşım ya, boşver...
ayyyhhh ne olacak benim bu halim 2,5 kilo almışım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((
Maşallah kız sana. Normalde kilo problemin yoksa çok dert etme. Ben de 2 kilo vermişim ama ben zaten çok şişman başladım hamileliğe. 10 kilo versem de bebek kendini besleyecek yer bulur, stok sağlam :)
ehehe ben de ben deeee. ama ben 40 kilo ile hamile kaldigim icin seviniyorum birazcik.
Hehe, ben 2 kıvırcık kadarım :)
kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım
Ben bugün doktorla konusurken ağzımdan oğlum çıktı :) Takvimlere de hiç bakmadım. Ama niyeyse isteğim olmaz kesin kız olur diyorum.
peki ortada olursa ne oluyor biliyor musunuz ? benim bebeğim tam ortada aşağıda ve sırt üstü yatıyor ne olabilir cinsiyeti
Benim de öyle...
merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
çok şükür bebişim maşşallah sağlıkla büyüyor
bayağı bi bebek gibi olmuş son gittiğimizden beri
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
görseniz nasıl ya şaka gibi resmen mucize
vee doktor cinsiyeti hakkında yorum yapıyımmı dedi
yok dedim yapma
bi dahakine saklayalım kendimizi ki iyce netleşsin
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına
ben 1 eylülde cinsiyetini öğrenicem büyük ihtimalle
Maşallah...
Selam kizlar
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Hamilelik nasil gidiyor. Ben dün çarşıda fenalastim. Allah'tan annem yanimdaydi. Şimdilik evdeyim okullar açılınca hadi okula. E benim ogrencilerde cok yaramaz ne yapacagım bilmem.
Bu arada kiloma cok dikkat ediyorum daha almadim 55 im ama gobek ve karin fırladı sanırım ikinci h.amilelik olduğu icin. İlkinde 20 kilo
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
alınca insan korkuyor. Hedefim ilk 5 ayi en fazla 2 kilo alarak bitirmek.
Bende bebeğimin cinsiyetini cok merak edin,orum ilki erkek cin takvimine göre erkek diyor ama hayirlisi Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin yeter.
Benim doktor da ilk 5 ayda 2 kilo fazlası ile yeter diyor.
kizlaaaar bi sey sorucam.
benim sata gore su an ben 9+1 haftaligim ama ultrasonda 9+6 cikti.
doktor salak bi seydi cevap vermedi, neden oyle onde gorunuyo????
Canım benim hep aynı görünürdü, bugün önde göründü. Oynamalar normalmiş. Benimki de çok itibar etmedi.
kızlar ya bişey sorucam,daha önce sordum ama..demir ilacı kullanan var mı?
Benim doktorum 3. aydan sonra vereceğini söyledi. Ondan önce mideni çok rahatsız eder dedi.
dışkı demirden dolayı koyu renkli oluyo. daha önce demir hapı kullanıştım ve kabızlık yapar. ayrıca 3. aydan itibaren demir ilacına başlandığını söyledi sağlık ocağındaki hemşire..
ayrıca doğum izni 8 ay olamaz. o kadar zaman asla vermezler. ama 6 ay toplam olur. belki doğumdan önce 2 aydan başlar. öyle olursa zaten her türlü ağustosda izin bitiyo. 1.dönem karneyi verip izne ayrılmayı düşünüyorum. ama benim doğum belki nisana bile kayabilir. 3 gün önce 6+5 çıktı ultrasonda ... daha bebeğimin kalbi bile yok...
Ay deme arkadaşım öyle ya... Kalbi bile yok ne demek. Vardır da sen daha görememişsindir, iyi düşün iyi olsun.
amin cnm amin hepimize :) o doğurduktan 15 gün sonra ben hamile kalmışım,çok gönülden istedim herhalde
Benim de çok yakın bir arkadaşım var. Aynı ay gebe kalmaya karar verdik. O ilk ay tutturdu. Doğumunda hastanede beraber ağladık, o valla doğum sırasında hep aklımdaydın sana dua ettim dedi. Ben bebişin kokusunu içime çekip bana da kısmet olsun inşallah dedim. Şimdi bebek 2 aylık oldu, ben de 2 aylık :)