2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
amin canım benim saol güzel duan için :16::16:
benim bebişim daha yok canım sadece kesem war ağır gelişiyor bu bebek o yüzden haftasını bilmiyorummm :50::50:
ne demek rica ederim:42: o halde bebiş görününce tahminde bulunuruz bizde benim bebiş solda erkek yani vitamin fean kullanıyomusum gülüm gelişmesi için

ay allahhhhimmmmmmmmm. hala isteyim ve oluyorum uykusuzluktan. simdi masaya kafami koyup uyucam. ya calisamiyorujmda zaten bis eyi 3 defa hesapladim beynim uyustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::37::88:

ne demek rica ederim:42: o halde bebiş görününce tahminde bulunuruz bizde benim bebiş solda erkek yani vitamin fean kullanıyomusum gülüm gelişmesi için

Rabbim gönlüne göre wersin cnmmm :55::55::55:
folik asit werdi ama doktor kullanmıyorum canım çükü o bana bulantı yapıyorrr cuma günü bebişi görürüz dedi doktor büyük ihtimalle oğlum da çok çabuk gelişti 13. haftaada herşeyi belliydi bu bebek ağır gelişiyor yerinden kalkamayan bişiy olur büyük ihtimall :9::9::9:

ay allahhhhimmmmmmmmm. hala isteyim ve oluyorum uykusuzluktan. simdi masaya kafami koyup uyucam. ya calisamiyorujmda zaten bis eyi 3 defa hesapladim beynim uyustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:27::37::88:

ben ewde bunalıyorum iş yapasın gelmiyo sizinki daha zor Allah yardımcınız olsunn:50:

Rabbim gönlüne göre wersin cnmmm :55::55::55:
folik asit werdi ama doktor kullanmıyorum canım çükü o bana bulantı yapıyorrr cuma günü bebişi görürüz dedi doktor büyük ihtimalle oğlum da çok çabuk gelişti 13. haftaada herşeyi belliydi bu bebek ağır gelişiyor yerinden kalkamayan bişiy olur büyük ihtimall :9::9::9:
saolasın gülüşüm:16:bena sorarsan folik asidi kullanmalısın çünkü bebeğin beyin gelişimi için çok önemli benim bebişin gelişimide gerideydi doktorum bana folik asit elevit ve omg3 verdi şükürler olsun tamanladı gelişimini şimdi gayetsağlıklıyız bende başımı kaldıramıyodum beynim dönüyodu gözüm kararıyodu ama sabrettim:53:

Tebrik ediyorum arkadaslar. Ben mı çok tembelim acaba:s bıraktım ben ısı gücü. Çalışmayacağım bu sene..

oku oku bitiremedim yaaa benimde elimde 5 tane ultrason resmi war 1i hariç hepsi sağda benimki ne acaba ama bu sağda olan bebiş değil kesesii :9::9::9::9: daha bebiş yokk Allah'ımm nolursun sağlıklı bir kızım olsunn :12::12::12::12:

merhaba canım seninle zamanımız aynı gibi, bende bebişimi göremedim henüz malesef inşallah en kısa zamanda bizde görürüz pıt pıtları
:46:

kızlar selamun aleyküm........:2::2:

bugün alışveriş merkezinde bayıldım:ssz:
kendimi çok kötü hissediyorum,ayıldığımda da aşırı bir mide bulantısı hissedip avm nin orta yerine istifra ettim
bu rezilliğim ne zman bitecek...
normal insan gibi yaşamayı özledim yha..
:43::43::43::43::43::43:

bende dönmemek için bacağımın arasına yastık koyuyorum. beni rahatlatıyor

ben de bu şekilde yatıyorum çok rahat oluyor

bebişin solda olduğunu nerden anlıyorsun canım :26:

Son düzenleme:
geceyimben, canım seninde gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün.

nurşeynur; geçmiş olsun. buna şükür demekten başka çaremiz yok sanırım şekerim bir tarafına birşey olmadı dimi? diğer olanları salla gitsin yaaa?

o neymis oyle bende merak ettim arastiricam simdi belki ben de alirim :23:

kızlarrrrrrr ne buldum bakın bakalım beğenecek misiniz ?
angel sounds el dopleri dinleyin & kaydedin, fiyat 69,99virüstl/ad., istanbul'dan satın alma imkanı

daha uygun fiyata bulan alan varsa yardımcı olsun ben almak istiyorum.9 ay boyunca sesini duymak müthiş olacak :16:

işte tamda ben bunu sipariş ettiydim :))):1:ama malesef bişiy geldiği yok :44: Hemde defalarca sipariş vermeme karşıı:19:

YA PUFF :ssz: ARKADAŞLR BU SABAH PC BAŞINDA OTURUYORUM BRDEN TAM GÖBEĞİMİN ALT KISMI YANİ BEBEĞİN BULUNDUĞU YER ÖYLE BİR HIZLI ATTIY Kİ..BİRDEN SIÇRADIM NE OLUYOR DİYE..YANİ SANKİ KOCAMAN BİR BEBE TEKME ATMIŞ HİSSİYDİ..ÇOK KORKUYORUMM..BİŞİYMİ OLDUU 5 GÜN KALDI BEBEĞİMİ GÖRMEME AMA DELİRCEM YAAA :41:

kızlar merhaba nasılsınız ayy ben bugün hep uyudum başım ağrıyor dermanım bile yok yani yazmaya o derece:14:

YA PUFF :ssz: ARKADAŞLR BU SABAH PC BAŞINDA OTURUYORUM BRDEN TAM GÖBEĞİMİN ALT KISMI YANİ BEBEĞİN BULUNDUĞU YER ÖYLE BİR HIZLI ATTIY Kİ..BİRDEN SIÇRADIM NE OLUYOR DİYE..YANİ SANKİ KOCAMAN BİR BEBE TEKME ATMIŞ HİSSİYDİ..ÇOK KORKUYORUMM..BİŞİYMİ OLDUU 5 GÜN KALDI BEBEĞİMİ GÖRMEME AMA DELİRCEM YAAA :41:

bende de olmustu o merak etme bisey olmamistir

saolasın gülüşüm:16:bena sorarsan folik asidi kullanmalısın çünkü bebeğin beyin gelişimi için çok önemli benim bebişin gelişimide gerideydi doktorum bana folik asit elevit ve omg3 verdi şükürler olsun tamanladı gelişimini şimdi gayetsağlıklıyız bende başımı kaldıramıyodum beynim dönüyodu gözüm kararıyodu ama sabrettim:53:
hmm doktor bana bundan hiç bahsetmedi cnmm sadece kullan dedii ama dediğim gibi bulantı yapıyo:(
merhaba canım seninle zamanımız aynı gibi, bende bebişimi göremedim henüz malesef inşallah en kısa zamanda bizde görürüz pıt pıtları
:46:
canımmm sendemii göremedin bebişi benimki çok yawaş gelişiyooo o yüzden de sen neden göremedinkii inşallah en kısa zamanda görürsün canım benim güzel haberlerini bekliyorummm:16:
kızlar selamun aleyküm........:2::2:

bugün alışveriş merkezinde bayıldım:ssz:
kendimi çok kötü hissediyorum,ayıldığımda da aşırı bir mide bulantısı hissedip avm nin orta yerine istifra ettim
bu rezilliğim ne zman bitecek...
normal insan gibi yaşamayı özledim yha..
:43::43::43::43::43::43:
çok geçmiş olsun canım ya bpşwer rezilliği falan elindeki bişiy değil yeterki bebişle sana bişiy olmasınnnn
bişiy olmaz canım merak etmeee

Back