- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
ne demek rica ederimamin canım benim saol güzel duan için
benim bebişim daha yok canım sadece kesem war ağır gelişiyor bu bebek o yüzden haftasını bilmiyorummm![]()
![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek rica ederimamin canım benim saol güzel duan için
benim bebişim daha yok canım sadece kesem war ağır gelişiyor bu bebek o yüzden haftasını bilmiyorummm![]()
ne demek rica ederimo halde bebiş görününce tahminde bulunuruz bizde benim bebiş solda erkek yani vitamin fean kullanıyomusum gülüm gelişmesi için
ay allahhhhimmmmmmmmm. hala isteyim ve oluyorum uykusuzluktan. simdi masaya kafami koyup uyucam. ya calisamiyorujmda zaten bis eyi 3 defa hesapladim beynim uyustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:88:
ben ewde bunalıyorum iş yapasın gelmiyo sizinki daha zor Allah yardımcınız olsunn![]()
saolasın gülüşüm
Rabbim gönlüne göre wersin cnmmm
folik asit werdi ama doktor kullanmıyorum canım çükü o bana bulantı yapıyorrr cuma günü bebişi görürüz dedi doktor büyük ihtimalle oğlum da çok çabuk gelişti 13. haftaada herşeyi belliydi bu bebek ağır gelişiyor yerinden kalkamayan bişiy olur büyük ihtimall![]()
ay allahhhhimmmmmmmmm. hala isteyim ve oluyorum uykusuzluktan. simdi masaya kafami koyup uyucam. ya calisamiyorujmda zaten bis eyi 3 defa hesapladim beynim uyustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:88:
oku oku bitiremedim yaaa benimde elimde 5 tane ultrason resmi war 1i hariç hepsi sağda benimki ne acaba ama bu sağda olan bebiş değil kesesiidaha bebiş yokk Allah'ımm nolursun sağlıklı bir kızım olsunn
![]()
bende dönmemek için bacağımın arasına yastık koyuyorum. beni rahatlatıyor
ne demek rica ederimo halde bebiş görününce tahminde bulunuruz bizde benim bebiş solda erkek yani vitamin fean kullanıyomusum gülüm gelişmesi için
o neymis oyle bende merak ettim arastiricam simdi belki ben de alirim![]()
kızlarrrrrrr ne buldum bakın bakalım beğenecek misiniz ?
angel sounds el dopleri dinleyin & kaydedin, fiyat 69,99virüstl/ad., istanbul'dan satın alma imkanı
daha uygun fiyata bulan alan varsa yardımcı olsun ben almak istiyorum.9 ay boyunca sesini duymak müthiş olacak![]()
kızlar o baktığınız cihaz e bebek de satılıyor fiyatıda 50 tl bilginiz olsun![]()
canımmm lütfenn linki paylaşırmıısn göremedimm acilen speriş vermek istiyorummm
YA PUFFARKADAŞLR BU SABAH PC BAŞINDA OTURUYORUM BRDEN TAM GÖBEĞİMİN ALT KISMI YANİ BEBEĞİN BULUNDUĞU YER ÖYLE BİR HIZLI ATTIY Kİ..BİRDEN SIÇRADIM NE OLUYOR DİYE..YANİ SANKİ KOCAMAN BİR BEBE TEKME ATMIŞ HİSSİYDİ..ÇOK KORKUYORUMM..BİŞİYMİ OLDUU 5 GÜN KALDI BEBEĞİMİ GÖRMEME AMA DELİRCEM YAAA
![]()
hmm doktor bana bundan hiç bahsetmedi cnmm sadece kullan dedii ama dediğim gibi bulantı yapıyosaolasın gülüşümbena sorarsan folik asidi kullanmalısın çünkü bebeğin beyin gelişimi için çok önemli benim bebişin gelişimide gerideydi doktorum bana folik asit elevit ve omg3 verdi şükürler olsun tamanladı gelişimini şimdi gayetsağlıklıyız bende başımı kaldıramıyodum beynim dönüyodu gözüm kararıyodu ama sabrettim
![]()
canımmm sendemii göremedin bebişi benimki çok yawaş gelişiyooo o yüzden de sen neden göremedinkii inşallah en kısa zamanda görürsün canım benim güzel haberlerini bekliyorummmmerhaba canım seninle zamanımız aynı gibi, bende bebişimi göremedim henüz malesef inşallah en kısa zamanda bizde görürüz pıt pıtları
![]()
çok geçmiş olsun canım ya bpşwer rezilliği falan elindeki bişiy değil yeterki bebişle sana bişiy olmasınnnnkızlar selamun aleyküm........:2::2:
bugün alışveriş merkezinde bayıldım
kendimi çok kötü hissediyorum,ayıldığımda da aşırı bir mide bulantısı hissedip avm nin orta yerine istifra ettim
bu rezilliğim ne zman bitecek...
normal insan gibi yaşamayı özledim yha..
![]()
bişiy olmaz canım merak etmeeeYA PUFFARKADAŞLR BU SABAH PC BAŞINDA OTURUYORUM BRDEN TAM GÖBEĞİMİN ALT KISMI YANİ BEBEĞİN BULUNDUĞU YER ÖYLE BİR HIZLI ATTIY Kİ..BİRDEN SIÇRADIM NE OLUYOR DİYE..YANİ SANKİ KOCAMAN BİR BEBE TEKME ATMIŞ HİSSİYDİ..ÇOK KORKUYORUMM..BİŞİYMİ OLDUU 5 GÜN KALDI BEBEĞİMİ GÖRMEME AMA DELİRCEM YAAA
![]()