• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarrrr ultrason kağıdınızı elinize alın kesenin içinde bebek sağdaysa kız soldaysa erkek oluyomuş çok araştırdım yengenlerin kuzenlerimin ultrason resimlarinede baktım kk nında bi topiği var bu konuda %98 doğru çıkıyomuş ama yanlış bakıyomuşuz biz ultrason kağıdımızı elimize alıyoruz bebek solda demi onu doğru şekilde kasığımıza koyduğumuzda aslında bebiş sağda oluyomuş yani kağıt elimizdeyken beb,iş soldaysa gerçe yeri bebişin kesenin sağ tarafıymış benimde resimde solda kasığıma koyduğumda sağda yani kız çin ve rus takvimindede kız çıktı içimede kız doğuyo hadi hayırlısı bakalım:52:

peki ortada olursa ne oluyor biliyor musunuz ? benim bebeğim tam ortada aşağıda ve sırt üstü yatıyor ne olabilir cinsiyeti

karına koyma yok diye biliyorum yanlışmı biliyorum...seninkine bende erkek dedimmm:41::41::41::27::27:

karına koymuyorsun elindeyken bakıyorsun canım sola yatkınsa erkek sağa yatkınsa kız oluyormuş:34:
benimkini sen bildin zaten ben artık bakmıyorum cinsiyet tahminlerine dediğinden beri erkek hssetmeye başladım bende nedense:17: :1: hayırlısı bakalım sağlıklı olsun yeterki:38:
bu arada annem eski komşumuzla karşılaşmış beni sormuş annemde hamile demiş cinsiyeti belli mi demiş annemde yok değil ama kız olsun istiyor demiş benim için komşumuz da çok bekler o kızı onunki erkek olacak demiş :9: :9: :9:
beni kim görse hamile olduğumu duyan seninki erkek olacak diyor nerden anlıyorlar bilemedim :53::37:

merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
çok şükür bebişim maşşallah sağlıkla büyüyor
bayağı bi bebek gibi olmuş son gittiğimizden beri
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
görseniz nasıl ya şaka gibi resmen mucize
vee doktor cinsiyeti hakkında yorum yapıyımmı dedi
yok dedim yapma
bi dahakine saklayalım kendimizi ki iyce netleşsin
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına
ben 1 eylülde cinsiyetini öğrenicem büyük ihtimalle

Selam kizlar :16::16::16:

Hamilelik nasil gidiyor. Ben dün çarşıda fenalastim. Allah'tan annem yanimdaydi. Şimdilik evdeyim okullar açılınca hadi okula. E benim ogrencilerde cok yaramaz ne yapacagım bilmem.:31:

Bu arada kiloma cok dikkat ediyorum daha almadim 55 im ama gobek ve karin fırladı sanırım ikinci h.amilelik olduğu icin. İlkinde 20 kilo :37: alınca insan korkuyor. Hedefim ilk 5 ayi en fazla 2 kilo alarak bitirmek.

Bende bebeğimin cinsiyetini cok merak edin,orum ilki erkek cin takvimine göre erkek diyor ama hayirlisi Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin yeter.

Durun o topiği bulmaya çalışayım.....bakalım nasılmış die.ama bende karına koyulmayacak die biliyorum...

kızlar benimkine bir de siz bakın ne tarafta duruyor bence tam ortada $bebiş.jpg Alahımmmmm

merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
ve nasıl hareketli size anlatamam.ilk başta inanamadım doktora diyorum bu hareketmi ediyor bu kadar aman allahım mucize
yok dedim yapma
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına

ay ne güzel bende hafta içi gidicem kalp atışından beri görmedim hareket ediyordur benmki de o zaman ay ne güzeldir kıpır kıpır maşallah canım :38:
kız cinsiyeti sorsaydın ben merak ederdim söyle derdim :9: :37:

selam kızlar. bebeğimin 7 haftalık usg resminde sağda görünüyordu. dün öğrendim ki kızım olacakmış. bende tuttu. çok mutluyum çok

BUNU KIZI OLACAK BİRİ YAZMIŞ

Selam kizlar :16::16::16:

Hamilelik nasil gidiyor. Ben dün çarşıda fenalastim. Allah'tan annem yanimdaydi. Şimdilik evdeyim okullar açılınca hadi okula. E benim ogrencilerde cok yaramaz ne yapacagım bilmem.:31:

Bu arada kiloma cok dikkat ediyorum daha almadim 55 im ama gobek ve karin fırladı sanırım ikinci h.amilelik olduğu icin. İlkinde 20 kilo :37: alınca insan korkuyor. Hedefim ilk 5 ayi en fazla 2 kilo alarak bitirmek.

Bende bebeğimin cinsiyetini cok merak edin,orum ilki erkek cin takvimine göre erkek diyor ama hayirlisi Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin yeter.

geçmiş olsun dikkat et dinlenmeye çalış:34:
az kaldı valla okul açılınca ben ne yapacam bilmiyorum öğleciyim bu sene ve anasınıfı benimki küçük yaş grubu olacak 4-5 yaş ve sanırım sınıf sayım da 25-30 arası olacak yaaa :18::18:

tşk ederim tam ortada sağa sola kaymamış.ben çin ve rus takvimine bakmıştım erkek çıkmıştı.allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize

canım bu tahmin için en önemlisi 7-8-9 haftalardaki ultrason kağıdına bakmak gerekiyor onlarda doğru sonuç veriyor :34:

karına koyma yok diye biliyorum yanlışmı biliyorum...seninkine bende erkek dedimmm:41::41::41::27::27:
banada şöyle açıkladılar bir resimle örnekliyeyim Eki Görüntüle 486415 şimdi burda bebiş solda demi ama doktor sizi yatırıp tersten çektiği için resmi bebek sağdaysa aslında solda oluyo bu resmi bebek sola gelcek şekilde karnınıza koyunca yazılar ters oluyomuş doğru sonuç için ise düz olması gerekirmiş yani bu resimdeki bebek aslında solda değil sağdaymış bana öyle açıkladılar kızlan haftası fazla olanlar yani cinsiyeti öyrenme zamanı yakın olanlar bi baksınlarda cinsiyeti öğrenince hangi sistem doğru söylesinlerçok merak ediyorumkız mı erkekmi:emir_bebek::52:

merhaba kızlar
bu sabah doktora gittik
yok dedim yapma
çok mutluyum şuan kızlar
darısı hepimizin başına

çok güzel bi duygu dimi :9:
bende geçen hafta yaşamıştım,her gözümü kapatışımda o hali geliyor bebeğimin..Daha nelerini görücez :) ben en çok parmak emişini görecekmiyim diye merak ediyorum,bu hafta ona başladı çünkü.hatta çarşamba kontrolüm var,ikili testim var.

banada şöyle açıkladılar bir resimle örnekliyeyim Eki Görüntüle 486415 şimdi burda bebiş solda demi ama doktor sizi yatırıp tersten çektiği için resmi bebek sağdaysa aslında solda oluyo bu resmi bebek sola gelcek şekilde karnınıza koyunca yazılar ters oluyomuş doğru sonuç için ise düz olması gerekirmiş yani bu resimdeki bebek aslında solda değil sağdaymış bana öyle açıkladılar kızlan haftası fazla olanlar yani cinsiyeti öyrenme zamanı yakın olanlar bi baksınlarda cinsiyeti öğrenince hangi sistem doğru söylesinlerçok merak ediyorumkız mı erkekmi:emir_bebek::52:

yok o topiği buldum karına koyulmuyor canım karşıdan bakılıyor.....

bu konuyla ilgilenen yok mu bilgisi olan alan kullanan ??????

yawru sen nasıl bişeysin yaa 40 kilo ne demek kemiklerin sayılıyordur Allah bilir. boyun kac peki ?

canim el doppleri muhabbeti subat annelerinde cok yazilip ciziliyodu oraya bak bakalim bi.
ayrica evet zayifim ama yapi olarak hic bi zaman kemik gibi olmadim. oyle iskelet gibi cokuk olmadim yani. hayatimda ilkd efa kilo alicam. maksimum 45 olmusumdur bu donem is stresinden vs. cok kilo vermmistim

canlarim bos verin sagi solu, az kaldi ogreneicez cinsiyetleri. bende cok merak ediyorum ama ne desek bos.

Back