2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım benim doktorum hiç birşey soylemedi.kağıttada bişey yazmıyor.sen o sayıya takılma birşey olsa söylerdi doktor.140 ın üzerinde kalp atışlarında kız çocugu olurmuş diye duymuştum..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım ne mercimeği büyümüştü maşallah maşallahnasıl kalbi atıyor du annesi gebersin onael kol pek anlıyamadım ben göbek kordonu oluşmaya başlamış dedibende öleyim ne bulantı ne baş dönmesi sordum da böyle devam edersin inşaallah dedi kimisi 8.haftada başlıyor dedi

canım allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

iyi akşamlar güzel anneler ve bebişler..napıyosunuz bakalım?
ben dün 1,5 aydır ilk defa mutfağa girdim ve yemek yaptım,bide üstüne yedim
sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş,yemek yemem lazım..bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum,1 haftam var,ama belirtilerim normale dönmeye başladı.

ultrason kağıdının neresinde yazıyor.dr bana hızını söylememişti ama merak ettim şimdi

sana da iyi aksamlar
ben de senin gibiyim devamli cikolata yiyorum tatli yiyorum ama kilo kaybediyorum insallah hersey normaldir.

canısı hamilelikte kalp hem bebeğe hemde anneye kan pompaladığı için daha hızlı çarpar.telaş edilecek bişey yok.testlerini yaptırmıştın değilmi??kan testlerini...

çok sevindim kuzum yazaydın değerlerini yorumlardım sana ama sıkıntı yok dedilerse geçmiş olsun.darısı başımıza inşallahh...

ultrason kağıdının neresinde yazıyor.dr bana hızını söylememişti ama merak ettim şimdi

bende de yazmiyor ben de sormadim o zman. Ama ben de merak ediyorum gittigimde sorucam.

ULTRASON KAĞIDINDA KALP ATIŞLARI VAR ONU ALTINDA YAZIYOR FETAL HR 188 bpm YAZIYOR.. BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM 120-160 ARASI ATMASI LAZIMMIŞ.BENİMKİ ÇOK YÜZKSEK DEĞİL Mİ? ALLAHIM KORUSUN..YA KALDI 6 GÜN GÜNLER NASIL AĞIR GEÇİYOR BEBEĞİMİ ÇOK ÖZLEDİM ÇOK MERAK EDİYORUM YİNEE

bir sıkıntı olsa mutlaka doktorun sölerdi bence boşuna canını sıkıyorsun...netede çok fazla bakma...

canim lutfen yapma.kizimda nest ye giriyordum bazen 190 bile cikiyordu.lutfen takma kafana.surekli 188 doyunmuyordur kalbi.bir inib bi cikiyor.kizimda gormusdum.lutfen bu kadar derine gitmeyin kizlar abartmayalim.RABBIMIZE tevekulle emanet edelim.o cnlari veren o sahibi o bizden sadece dua dir.

bir sıkıntı olsa mutlaka doktorun sölerdi bence boşuna canını sıkıyorsun...netede çok fazla bakma...

haklısınız biraz pipirikliyim ben.. çok araştırıp çok incelemekte iyi değil aslında ama bile bile araştırmaya geçiyorum hep dua ediyorum rabbim sana emanetiz diye..ben ultrasona girdikten 4.gün başlıyorum bebeğimi merak etmeye hep görmek istiyorum..el doopleri varmış bebeğini merak ettiğinde kalp atışlarını duyuyormuşsn..netten sipariş ettim hala ses seda yok :26::26: gelse çok iyi olcak tam beni düşünüp icat etmişler

rabbim bebislerimizi korusun.bu arada el dopleri cok iyiymis

kayracım inşallahhh tabii önce sağlıklı olması önemli gerisi farketmez,ama bende kız bebekleri için olan kıyafetlere bakıyorum,daha cok dikkatimi çekiyor dün gece rüyamdada pembe bir ev gördüm içinde cinndy li arabalar vardı cocouklar için..eşimede daha gözlerimi açar açmaz kızımız olcak dedim şaşırdı önce inşallah dedi..

rabbim gönlündekini versin sağlıkla canısım..onda çok erkekte kızda....

kayracım amin..rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah... bende tatlı hiç yiyemyorum halbuki cok severdim..şimdi yiyorum yine ama 5 dk sonra cıkıyor bzimki sevmiyor..birde kahvee nasıl severdim,nasıl içerdimm mutlaka hergünn içerdim aksatmadan..şimdii aman allahım tahammül edemiyorum ekşi,tuzlu,acı yediklerim bunlar..ha bide tavuk etini eve sokmuyorumm

canısı hamilelikte kalp hem bebeğe hemde anneye kan pompaladığı için daha hızlı çarpar.telaş edilecek bişey yok.testlerini yaptırmıştın değilmi??kan testlerini...

canim burda doktor alman oldugu icin telde bile görusemiyoruz ,ben bir sikayetle gitsem bazen almanlara gore cok basit bir olay oluyor onlar bizim kadar kafaya takmiyorlar bence,ilk hamileligimde korkumdan bebege birsey olur diye ucaga bine bilirmiyim diye sordum ,hatta biraz dalga gecmisti neden binemeyeceksin diye :)

evt kan testlerini ilk gittigimde yaptilar hersey normaldi ,ama iste her an korku icindeyim ama bugun kan atisim cok kotuydu

ama yediklerinde erkek bebeğe işaret.tuzlu ve acı özellikle....rusa falan baktınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…