• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kayra bu takvimi bende merak ettim banada yapabilirmisin ,tabi yinede herseyin hayirlisini rabbim bilir

27.10.1982 esim
10.06.1987 ben

porselen birgül birde son satlarınızı verirmisiniz kuzular??

hah bu çok zor işte :((( çünkü benim adetlerim çok düzensizdi. 24 nisanda son adetim.. Ama düzensiz olduğum için nezaman hamile kaldığımı yumurtladığımı bilmiyorum.. Bilgisayara göre 17 mayıs çıkıyomuş doktorum öyle hesaplıyyoor:44:

hah bu çok zor işte :((( çünkü benim adetlerim çok düzensizdi. 24 nisanda son adetim.. Ama düzensiz olduğum için nezaman hamile kaldığımı yumurtladığımı bilmiyorum.. Bilgisayara göre 17 mayıs çıkıyomuş doktorum öyle hesaplıyyoor:44:

seninki tahmin ettiğim üzere kız çıkıyor kuzum:))))

Son düzenleme:
çokkk teşekkürederimm bu karışıklığımda hesaplayabldin :1: Hayırlısı inşallah :))) kızımı adı bile belli.( alara )hemde senelerdir istediğim isim :)) ama erkek olursa hiçç düşünmedim :44:

rabbime hep duamda derim kimin yüreği ne için çarpıyorsa rabbim onu versin...yeterki ol desin.......alara ismini bende çok severim ve bu isme sahip kızlar çok hassas çok güzel kibar oluyorlar.sağlıkla gelsin alara hanım...

rabbime hep duamda derim kimin yüreği ne için çarpıyorsa rabbim onu versin...yeterki ol desin.......alara ismini bende çok severim ve bu isme sahip kızlar çok hassas çok güzel kibar oluyorlar.sağlıkla gelsin alara hanım...

aminn canım cümlemizin inşallahh..rabbim meleklerini eksik etmesin etrafımızdan kalbimizden ne geçiyorsa onu versin inşallah.. Seninki ne çıkıyor rus takvimine göre hamza diyormuş senin ufaklık :1: öp onu benim için nerden bulmuş bu ismii :9::9:

çokkk teşekkürederimm bu karışıklığımda hesaplayabldin :1: Hayırlısı inşallah :))) kızımı adı bile belli.( alara )hemde senelerdir istediğim isim :)) ama erkek olursa hiçç düşünmedim :44:

BENDE alara ismini cok begeniyordum kizimdayken iki secenek vardi ya alara yada tuana olacak diye ,ama malesef kaynana hanim biraz baskin cikti dediginide yaptirdi onun adini koyduk ama hala aklima geldikce zoruma gider,cok tatli bi kizim var ALLAHim ona uzun ömür versin isme takilmiyorum artik

bende alara ismini cok begeniyordum kizimdayken iki secenek vardi ya alara yada tuana olacak diye ,ama malesef kaynana hanim biraz baskin cikti dediginide yaptirdi onun adini koyduk ama hala aklima geldikce zoruma gider,cok tatli bi kizim var allahim ona uzun ömür versin isme takilmiyorum artik

olsun canım zaten bu isimler doğmadan önce belliymiş .. Rabbim ona göre belirliyor yani o yüzden isimlere takılmamak gerekiyor bencede..ben mesela hep derya koycaklarmış adımı ki koymuşlar teysem bi gelmiş kızım olsun gökçe koyucam demiş ve nitekim o an değişmiş adım :)) nasip

aminn canım cümlemizin inşallahh..rabbim meleklerini eksik etmesin etrafımızdan kalbimizden ne geçiyorsa onu versin inşallah.. Seninki ne çıkıyor rus takvimine göre hamza diyormuş senin ufaklık :1: öp onu benim için nerden bulmuş bu ismii :9::9:

hahaha benim sıpamrüya görmüşkardeşi oluyormuş erkek onunla oynuyormuş adıda hamzaymış bi amca rüyasında öle seslenmiş..ama erkek olursa hamza yı ikinci isim olarak koyacağım yavruma malum oldu belki rabbim islamiyet yolundaki ilk şehidimizin adını koymamı istiyor.çınar hamza koyacağım nasip olursa.içimden erkek pek geçmiyor ama kısmet benim hislerim kendi adıma hiç tutmaz...başkalarına tutar ama kendime tutmaz..kızım olursada tanem koyacağım inşallah...

hahaha benim sıpamrüya görmüşkardeşi oluyormuş erkek onunla oynuyormuş adıda hamzaymış bi amca rüyasında öle seslenmiş..ama erkek olursa hamza yı ikinci isim olarak koyacağım yavruma malum oldu belki rabbim islamiyet yolundaki ilk şehidimizin adını koymamı istiyor.çınar hamza koyacağım nasip olursa.içimden erkek pek geçmiyor ama kısmet benim hislerim kendi adıma hiç tutmaz...başkalarına tutar ama kendime tutmaz..kızım olursada tanem koyacağım inşallah...

yesinler onuu allahım rüyalarıda çok bilmişçe :))) evet bir işaret olabilir canım hamza peygamber efendimizin amcasıydı yanlış hatırlamyorsam..herşeyde vardır bir hayır ..tanemm oof süperr isim :34: Bak şimdi benim aklım karıştı tanemmmm hımmmm :1::1:

Back