• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yesinler onuu allahım rüyalarıda çok bilmişçe :))) evet bir işaret olabilir canım hamza peygamber efendimizin amcasıydı yanlış hatırlamyorsam..herşeyde vardır bir hayır ..tanemm oof süperr isim :34: Bak şimdi benim aklım karıştı tanemmmm hımmmm :1::1:

allah bilir belkide onun içine doğdurdu...tanem i eşim söledi.birtanem olacak o benim o yüzden tanem koyacağım dedi benimde çok hoşuma gitti.düşünebilirsin kuzum....evet hz hamza peygamber efendimizin amcası ve islamiyet yolundaki ilk şehidimiz...hayırlısı kuzum...

kizlar bu arada bugun benim karnimda sol tarafimda atiyordu arada birde biraz segerme oldu acaba bunlar normalmi ,burda yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor ..

bende uzun zamandir yeni cikolata yedim :)

kizlar bu arada bugun benim karnimda sol tarafimda atiyordu arada birde biraz segerme oldu acaba bunlar normalmi ,burda yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor ..

afiyet olsun canım ..yarasın bebişine..bence normal benimde öyle çünkü arada oluyor seğirmeler ..neden kafan karıştı canım yazılarda ne var ki? Ben kaçırmışım?

valla bende nerdeyse iki haftadır seğipme var ufak hareket var çok şükür bi sıkıntım yok.korkma bebişindir o...

nezaman hissedicem yavrumu? çok arada seğirtiler oluyor..dün gece canlı müzikli biryere gittik eşimle yavrum orda çok seğirdi :)) dedim müziği sevecekk :)) gerçek hareketlerini 12.haftada hiisesedenler oluyomuş:44:

senin ilk hamileliğin zor canım ama eğer oysa süper...................

afiyet olsun canım ..yarasın bebişine..bence normal benimde öyle çünkü arada oluyor seğirmeler ..neden kafan karıştı canım yazılarda ne var ki? Ben kaçırmışım?

bosver canim sanada anlatsam seninde kafan karisacak
RABBime emanet yavrularimiz herseyi kafaya takarsak zor bir hamilelik gecirirz insALLAH hersey yolundadir dualarimizi eksik etmeyelim

Inşallahh herşey yolundadır..bebeğimi hissedene kadar ensdişeler hep olacak sanırım..ilk bebeğimi düşürdüm :(( çok çok kötü birşeydi allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın hem sağlık acısı,hem psikolojik..rabbime emantlerr ..:54:

Inşallahh herşey yolundadır..bebeğimi hissedene kadar ensdişeler hep olacak sanırım..ilk bebeğimi düşürdüm :(( çok çok kötü birşeydi allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın hem sağlık acısı,hem psikolojik..rabbime emantlerr ..:54:

parola neydi geçmişe bakmak yok önümüze bakacağız.......ben neler yaşadım bir bilsen:(((:14::14::14::14::14:

parola neydi geçmişe bakmak yok önümüze bakacağız.......ben neler yaşadım bir bilsen:(((:14::14::14::14::14:

herzaman önümüze bakmak gerekiyor..beni burda en cok teselli eden bir söz vardı düşük yaptıktan sonra..sorunlu bebekler düşermiş :5:buna dayanarak teselli buldum allahıma sığındım,sadece ondan istedim ve çok şükür ..anlatmak istersen dinlerim canım ..ama üzülme lütfen..:5::5:

herzaman önümüze bakmak gerekiyor..beni burda en cok teselli eden bir söz vardı düşük yaptıktan sonra..sorunlu bebekler düşermiş :5:buna dayanarak teselli buldum allahıma sığındım,sadece ondan istedim ve çok şükür ..anlatmak istersen dinlerim canım ..ama üzülme lütfen..:5::5:

yok kuzum sadece şunu bil cennette beni bekleyen küçük bir damadım var:14::14::25::25::43::43::43::43:

iyi geceler annislerrr. gece gece uzucu konulara girmeyin yaaaaa, her zaman dedigim gibi sadece pozitif pozitif pozitif. ben buna cok inaniyorummmm
kayra benim kiz mi olucak erkek mi bi baksana
02.08.1982 esim
26.11.1982 benim
sat 8 haziran

tesekuulerrrr:46:

:43::14: Canımm üzme kendini lütfen pek anlayamadım damadım ? Yani dilim varmıyor ama bebeğinimi kaybetin? Konuyu hem acmak istiyorum hem istemiyorum..açarsan belki rahatlarsın anlat istersen canım..

yok anlatırsam yine kötü olurum evet canım yavrumu kaybettim.yani demem oki seninkinden benimkinden çok daha büyük acılar var rabbime hamd olsun derdi veren mevlam sabrınıda veriyor.geçmişe takılırsak mutlu olamayız değilmi kuzum...

iyi geceler annislerrr. gece gece uzucu konulara girmeyin yaaaaa, her zaman dedigim gibi sadece pozitif pozitif pozitif. ben buna cok inaniyorummmm
kayra benim kiz mi olucak erkek mi bi baksana
02.08.1982 esim
26.11.1982 benim
sat 8 haziran

tesekuulerrrr:46:

erkek çıkıyor şekerimmmmmmmmmm

Evet canım konuyu kapatalım..kimsenin üzülmesini istemiyorum.. Benim buarada kuyruk sokumum çok kötü..yani ne kalkabiliyorum,ne oturabiliyoum..acıyla otururup,kalkıyorum..doktora çktım fastjel verdi ama süremiyorum zararı olur diye..napcam valla bilmiyorum..:44:

Back