• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yarın sabah ben gidicem doktora 2 li test için aklıma geldikçe heyecanlanıyorum,bu haftalarda bebeği eli ayağı hareketi olarak görebilecekmiyiz acaba??en son 3 hafta önce gittiğimizde yalnızca kalp sesi vardı birde ekranda leke gibiydi 3 haftada büyümüş müdür?? hareketini kendisini görebilir miyiz acaba :44:

evet ya ben de onu dusundum. belki dis etlerim veya drnin dedgi gibi bogazim tahris oldu kiiii ben buna inanmak istiyoruummmmm.:1:
endoskopiii aman amannn:))))

bu arada sana da cok gecmis olsun. iste pinpirikliyiz rahat olsan bi dert, pinpiriklensen ayri..

tşk ediyorum cnım.eğer dişlerini fırçalarken kanıyorsa kusarkende diş etlerinden geliyordur kanama.sıkma canını moralini de bozma.

ozpolat kullanıcısından alıntı
kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdi babamızda gördü tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşumçok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi[/B]

sorun olmamasına çok sevindim....inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alıp koklarsın :emir_bebek::emir_bebek:

Hastaneye gittim geldim sonuç göstermek için.

Dr buğün sonuç bakmıyormuş yanındaki hemşire sonuçlarıma baktı ve sonuçlarımda anormal bişey yokmuş çok şükür:46:

Ay gözün aydın. Darısı 3lü teste ve diğerlerine :)

kizlarr selam herkese. gecmisi cok fazla okuyamadim ama bebegini kaybeden arkadasimiz icin
cok uzuldum zaten kendisini dedigi gibi bel ki de boyle olmasi gerekiyordu. en kisa zamanda gebeliginin tekrarlamasi dilegiyle.
ben dun berbat bir gece gecirdim belki hatirlarsiniz mide problemlerimden bahsetmistim,
dun bir kusamaya basladim ama kanli kusmaya. o kadar cok korktum ki hemen acile gittik.
once bebege baktilar sukur ki bebegim gumbur gumburdu:nazar:
ardindan benim belirtilerin ulser de olablecegi ya da bogazim zarar gordugu icin yirtilma ve kanama olabilecegi. kanam koyu renk degildi baya acik bi renkteydi.
doktor koyu olsaydi kesin mide derdim ama su an bi sey diyemem dedi.
seklindeydi. endoskopi yapicaz dediler. kiyameti kopardim:1: ben daha once yaptirdim ama diazem ile yarin uyutularak yaptim ve
bir daha allah gostermesin demsitim. simdi ise hic bir sey kullanamam ve hem benim hem de bebgim icin riskli. doktor ilac verdi oylesine bugun daha iyiyim. ama tekrara jkanam olursa mecburuz dedi. yedik serumlari geldik yani. neyse serum iyidir guc verir diyorum artik, insallah bir dha olmaz
baska bir arkadas daha vardi su an hatirlayamiyorum kanli kusma problemi yasayn. tedavi oldu mu acaba burdaysa yazabilir mi?????
Geçmiş olsun. Ne kötüdür tahmin ediyorum. Çok mu öğürüp kustun acaba? belki de boğazındaki bir tahriş yüzündedir?

kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdi:1::1::1: babamızda gördü :9::9::9:tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi :nazar::nazar::nazar:1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşum:9::9::9:çok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi:38::38::38:

Maşallah maşallah...

slm kızlar bugün anidem mide bulantım ve kusmam kesildi bir de sağ kasığımda batmalar oluyordu.bende çok korkttum bebeğe bişey oldu zannettim hemen dr gittik korkudan öldüm ama bir titreme aldı beni.neyse dr bebeği gösteriyor çok iyi falan diyor güm güm kalbi atıyor ben hala kalbi atıyor yaşıyor demi dedim.Allahım bir daha bu korkuyu yaşatmasın.bebek çok iyi durumdaymış tam 8+1 miş.1 ay sonra gel dedi.tahlil falan yaptırdım sonuçlarımı da yarın alıcam.yolculuk içinde gidebilirsin dedi düşük tehlikesi yok dedi.eğer kanama lekelenme falan olursa yolculuğu önermiyormuş.dr değiştirdim bu dr dan çok memnun kaldım erkek doktorlar daha güleryüzlü :)

Benim ki kadın, ama ben de gülen yüzünden memnunum... bebeğine de maşallah...

yarın sabah ben gidicem doktora 2 li test için aklıma geldikçe heyecanlanıyorum,bu haftalarda bebeği eli ayağı hareketi olarak görebilecekmiyiz acaba??en son 3 hafta önce gittiğimizde yalnızca kalp sesi vardı birde ekranda leke gibiydi 3 haftada büyümüş müdür?? hareketini kendisini görebilir miyiz acaba :44:

2 li test için erken değilmi daha ?

canim sen 10 haftalik degil misin? ikili test icin erken degil mi daha???

bir de duyduguma gore gitmeden once cikolata yiyince bebek cok hareketli oluyormus
ve daha iyi gorunuyormus....:49:

erkek doktor konusuna kesınlıkle katılıorum arkadasım bn bı kadın dogumcuya kadın doktora gttımde daha hamıle kamadan sen sezeryandan baska dogum yapamassın bıle demıstı bana blkıde bana ole denk geldı ama kadın dogumcu kadın doktor bır daha asla !!!bebişinde ıyıymıs cok sukur :46:

ilk haftalar kadın dr gittim yüzü hiç gülmüyordu yok boş gebelik yok kese bozuk diyordu hep canımı sıkıyordu bende burda fazla seçenek olmadığı için erkek dr gittim çok memnun kaldım çok ilgilendi güler yüzlüydü.herşey iyi neden canını sıkıyorsun dedi.Allah raı olsun valla burdaki arkadaşlarda çok destek oldular bana dr değiştir dediler bende onları dinledim değiştirdim.herkese çok tşk ediyorum iyi ki varlar

kızlar nasılsınız bugün dra gittim ve bebeşimin kalp atışını dinledik guluk guluk die bir sesdi:1::1::1: babamızda gördü :9::9::9:tahlil sonuçlarım normal hiç bir sıkıntı yok dedi :nazar::nazar::nazar:1 ay sonra bende 2li test için gidicem kilomdanda 500 gr gitmiş 45,5 olmuşum:9::9::9:çok sıcak pc başında fazla duramıyorum öpüyorum sizi:38::38::38:

hadi gözün aydınn, senle tarihlerimiz aynı bende haftaya gidicem neler gördün ekranda bebeğimiz mercimek halinden biraz daha büyümüş mü? el kol gibi bişi var mıydı ?

aynı bende senin gibi meraktayım 6. haftada gittim kalp atışlarını duydum 9. haftada çağırdı. ne göreceim çok merak ediyorum. haftaya gidicem geçmedi günler. bu arada bulantım ve baş dönmem azaldı umarım iyiyimdir :27:

arkadaşlar bebeğin kalp atış sayısı usg resminde nerde yazıyor bilgisi olan söyleyebilir mi acaba.ben dr sormayı unuttum da

Geçen hafta cumartesi bir dakika aralıklarla çivi batar gibi ağrılarım oldu ve o gün devam etti. Bir haftadan beri evham yaptım kendime. de dr.a gitmeme de daha 2 hafta olduğu için kendi kendime kalp atışı dursa Allah korusun nerden haberim olucak diye.Şimdi birde arkadaşın başına geleni okuyunca iyice evham yapar oldum.Acaba Pazartesi günü kontrole gitsemmi bilemedim.En azından bayramı içim rahat geçirirdim:44:

kayra42 canim nerelerdesin? yoklugun cok belli oluyor bu sitde sadece bu sitede senn sorularimiza cvb veriyorsun ,umarim biran evvel gelirde yine yardimci olursun

selamlar kizlar.nasilsiniz.:3::3:bebislerini goren kizlar surmeli,ozpolat,baska varmi acaba:44::1::1:tebrik edrim kizlar masallah.RABBIM sonuna kadar guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah.darisi diger bekleyenkizlara ve bana:16::16:ismni unutdum qaliba kusarken kan gelmis.canim cok gecmis olsun.bende hamileyken olmusdu.bogazim tahris oldugu icin kanamisdi.insallah cabucak gecer canim:16::16:

kizlar ,bazen kalbim firlayacakmis gibi öyle cok hizli atiyorki cok kokrkuyorum neden böyle oluyordur sizce ,benimde kontrolum ayni 23 unde o zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum

selam canim.nolduki niye boyle hissediyorsun kendini.sakin ol guzelim.kontrole 2 hafta var diyemi.:44::44:

Geçen hafta cumartesi bir dakika aralıklarla çivi batar gibi ağrılarım oldu ve o gün devam etti. Bir haftadan beri evham yaptım kendime. de dr.a gitmeme de daha 2 hafta olduğu için kendi kendime kalp atışı dursa Allah korusun nerden haberim olucak diye.Şimdi birde arkadaşın başına geleni okuyunca iyice evham yapar oldum.Acaba Pazartesi günü kontrole gitsemmi bilemedim.En azından bayramı içim rahat geçirirdim:44:

o söylediklerin bende oluyor ara sıra ama bence normal şeyler ya. bir keresinde karnıma bıçak saplanır gibi bi ağrı girmişti hemen lavobaya koştum dedim ya kan geldi bir şey oldu ama yoktu birşey sonradanda çıkmamıştı. çok ta kendinizi dinlemeyin derim ben tedbir bizden takdir allahtan...

selam kızlar
sabah gecmişi okudum bir sürü de alıntı yapmıstım ama sitede bi sorun olmus bi türlü gönderemedim.
kopyalamıstım ama o da gitmiş.neyse artık

arzu mu canım büyük gecmiş olsun seni cok güçlü,takatli gördüm maşallah.Allah sabrını versin inş. en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlara kavusursun.dualarım seninle olacak Rabbim yardımcın olsun Allaha emanet ol en kısa zamanda güzel haberini alırız inş. çok öptüm

kizlar ,bazen kalbim firlayacakmis gibi öyle cok hizli atiyorki cok kokrkuyorum neden böyle oluyordur sizce ,benimde kontrolum ayni 23 unde o zamana kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum

canim tas atmissin kimse cvp vermiyo diye:))))
ya ben okudum ama yazacak bi sey bulamadim ki ya hic bi bilgim yok.
bi sey olmaz desen bi risk, olur desn bi risk.
doktorunu ara danis canim niye supheyle duruyosun ki......

bende bugün öyle korku yaşadım.hemen dr gittim ama hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.sende korkma giçbir şey yoktur.arada öyle şeyler olabilirmiş.eğer içinin rahat etmesini istiyorsan bence git en azından rahatlarsın.

bir de duyduguma gore gitmeden once cikolata yiyince bebek cok hareketli oluyormus
ve daha iyi gorunuyormus....

yarın 11.hafta doluyor bayramdan sonraki hafta ense ölçümüne bakacak....ikili testte zaten 11-14 haftalar arası yapılıyor o yüzden adı 2 li testmiş :1: bende 2 li bişey bakacaklar sanıyordum :1::1:

ve daha iyi gorunuyormus....

yarın 11.hafta doluyor bayramdan sonraki hafta ense ölçümüne bakacak....ikili testte zaten 11-14 haftalar arası yapılıyor o yüzden adı 2 li testmiş :1: bende 2 li bişey bakacaklar sanıyordum :1::1:

ben gene anlamadim 2 linin anlamini kiiiiiiii:9::9:

hu huuuu nerdesin kızzz niye yazmıyosunn, burdasın görüyorum okuduğunu :15: nasılsın canım

canımcım sabahtan öğlene kadar gecmişi okudum hızlı okurum diye bir selam da vermedim hemen dönerim diye ama baya uzun sürdü bir de işlerin arasında.neyse hepsini okudum bi sürü alıntı yaptım ettim baktım sitede sorun olusmus.baya ugrastım ama yok gönderemedim.az önce ancak girebildim.

mrb kızlar nasılsınız.2 gündür giremedim ammada yazışmışsınız ya.ben işten ayrıldım evdeyim.azda olsa kanama devam ediyor.o yüzden dinleniyorum.umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur.benimde haftaya cuma kontrolum var.ben bir yazışmaları okuyayım

oh iyi yapmıssın canım eve cekilip dinlenmekle.Allah bebişine ve sana sağlık versin

Hastaneye gittim geldim sonuç göstermek için.

Dr buğün sonuç bakmıyormuş yanındaki hemşire sonuçlarıma baktı ve sonuçlarımda anormal bişey yokmuş çok şükür:46:

sevindim senin adına cok şükür hiç sorunsuz gecirirsin inş.

ayyyy canım hadi gözün aydın.süper duygu değil mi kalbinin attıgını bilmek senin içinde yaşadıgını bilmek.maşallah Allah kucagına almayı da nasip etsin

bende bugün öyle korku yaşadım.hemen dr gittim ama hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.sende korkma giçbir şey yoktur.arada öyle şeyler olabilirmiş.eğer içinin rahat etmesini istiyorsan bence git en azından rahatlarsın.
geçmiş olsun . sevindim iyi olduğuna bende olabilir normaldir diye çok önemsememiştim ama hepimiz arada evhamlardayız bööle doğal sanırım

Back