- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
ay cok cici ...............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kizima hamileyken arasdiirmisdim.ne zaman hamile kiyafeti alayim diye.yanlis hatirlamiyorsam uzman tv.de gormusdum.hamile kiyafeti almanin bir zamani yokmus.bu tur kiyafetler rahat kiyafetler olduklari icin istedigin zaman giye bilirsin.ama ben 6 aydan sonra aldim.cunki karnim yoktu.ciksaydi 2 aylik olsa bile alirdim herhalde rahat etmek icin
selam anneler.nasilsiniz.bebisler nasil.ben bu gun kendimi cok yorgun ve ac hissediyorum
ay cok cici ...............
kismet olursa insallah ben boyle seyler alicam.cunki karnimiz kista cikacak insallah
Eki Görüntüle 484197 Eki Görüntüle 484198
yaaa evet aslında zamanı yok ama bedenın tam bellı olmadanda riske atmak ıstemıyosunn neysee yapcakk bıseyyy yok artık beklıcezzzzzz
evett kış olucak ama yınede o t-şhirt lerdenn almakk istiyorummm bayılıyorumm onlaraaaa
evett kış olucak ama yınede o t-şhirt lerdenn almakk istiyorummm bayılıyorumm onlaraaaa
kismet olursa insallah ben boyle seyler alicam.cunki karnimiz kista cikacak insallah
Eki Görüntüle 484197 Eki Görüntüle 484198
evet bizim icin o cok onemli biliyorum.bende dediyim gibi 24 haftadan buyukdu aldigimda.onda bile acaba biraz dahami beklesekmi diyordum
neysee ben çıkıyorumm kızlarr iyi bakınn kendinizeee heee bu arada bol bol ceviz tüketinn bu aralar bebeğin beyin gelişimi için bire bir beslenmenize dikkatt görüşmek üzereee
gorusuruz tatlim.tanismamiza memnun oldum
kızlar bu gün 6+1 ama canım çıkacak sanki.çok daralıyorum ya.sizde de böyle duygu değişiklikleri oluyor mu.içim daralıyor gibi.
evde tüm gün yanlızım bilmem onun etkiside oluyor mu
kızlar yaa gebee kıyefeti almaya ne zaman başlayalalımmm çok istiyorumm almakkk
arkadaşlar hamileliğimi öğrendiğimden beri vajinal akıntım geçmiyor.doktorum normal diyor.ama artık benı rahasız etti bu durum.ha bugün ha yarın derken bitmke bilmedi.her tahlilimi de yaptırdım.herşey normal :)benimle aynı durumu yaşayanlar var mı