• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
allah allah o kadar çok şişliğin var demekki
bizde bu sabah arkadaşlarla konuştuk hiç hamile gibi değilsin diyolar bana
ben yarım liko zayıflamışım bile

karnım çok sıkıyor öne doğru değilde yanlara doğru genişledim....acaba içimde kızım mı var :44::44:
benim bildiğim yana doğru genişleyince kız oluyor derli toplu olunca erkek...
sonra doğuyor büyüyor derli toplu olan kız,geniş yayılan erkek oluyor :52::52:

herkese gunaydınnn
gelecek hafta salı olmasını beklıyorum hala persembe
:49::49:
ya bende bebegımı 20 gundur goırmedım
napar neder oralarda canım benım :48:
ben hamıle kıyafetı aldım ıkı sort aldım lcw den cunku sortlarım maşallah dapdar hepsı
onceden sıkı gorunım dıe herseyım dardı
sımdı karnımı sıkıolarbende hamıle sortu aldım belılastıklı cok rahat ettım
ıkıde buyuk beden elbıse aldım.
baskada bısı gıyemıorum
sortuıda ısyerınde gıyemıorum
her sabah dolapta elbıselere kıyafetlere bos bos bakıorum..
pantolon gıyemıorum bu sıcakta zaten
eteklerın bazılarıda sıkıo 1-2 gıyıyorum
en kısa zamanda 2 etek 1 pantolon alcam bu arada lcw de uygun hamıle kıyafetlerı kızlar.
yenı hamişlere hayırlı olsun dıorummm:54:

bende baktım lc den ama daha hamiş kıyafetleri çok bol olur ki bana bide göbek çıkıntıları var onların nasıl oldu sana öle ?

karnım çok sıkıyor öne doğru değilde yanlara doğru genişledim....acaba içimde kızım mı var :44::44:

benim öne doğru gidiyor göbek belli oldu bile yaklaşık 2 kilo aldım,istifram pek olmadığı için kilo vermedim.
herkes erkek diyor benim meleğime...Rabbi'm hayırlısını sağlıklısını sıhhatlisini nasip etsin.:nazar:

kızlar sonuçlarım iyi çıktı beta hcg değerim yükselmişş 12200 küsür olmuş kesem baya büyümüş ama bebiş yok hala haftaya cuma bebek görmeye gitcezzz :9::9::9:

çok sevindim canım gözün aydın olsun :38:

Günaydın kızlar.

Sabah hastaneye gittim.2li test için 6 tüp kan verdim birde idrar verdim. Yarın 2de sonuclarımı alacağım. 23 agustosa randevu verdi. O zaman 12+6 olacağız belki cinsiyetini söyler Dr.

günaydın canım sonuçların olumlu çıkar inşallah cinsiyetini öğrenirsin benim içime erkek doğuyor ilk andan beri hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin :nazar::38:

bende baktım lc den ama daha hamiş kıyafetleri çok bol olur ki bana bide göbek çıkıntıları var onların nasıl oldu sana öle ?

ben sort aldım belı lastıklı onu bos dııl pantolon ve sortlar oluo lastık oldugu ıcın ay bır rahat bır rahat sormayın.normalde bıle onlardan gıymek lazım bu arada hamıle kulodu aldım dıkıssızlerden o ole karnı saran buyuklerden almadım.dıkıssız hafıf onlarda ıyı geldı.karnım en ufak bı baskıya dayanamıo agrıo.kızlar bosa onu acık pantolonla oturmayın gıdın alın.rahat edın.benım dun dogumgunumdu esımle kutladık cmt arkadaslarla kutlıcaz herkes ne lazım dıo bende hamıle kıyafetı dedım.dolabı dızerım artık oleeeyyy.ha bırde bı lokma buyuk alın.mesela ben hamıle kalmdan 38 gıyıyodum yıne 38almam lazım ama ben 40 aldım bı sortu sımdı bol ama ılerde tam.pantolonuda 40alcam.9 aya kadar gıyım lastıgı genısler:49:

ay çok yorulmuşsun kıyamam. testlerinde hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. kalp atışlarınıda duyarsın inşallah pıt pıt pıt Nazar

evet canım dün baya sıkıntılı gecti aslında fiziken cok yorulmadın ama kafa olarak yoruldum.neyseki dün kapanısı güzel yaptık. şükürler olsun kalbinin attıgını da duyduk eşimle beraber 7+5 oldugunu boyunun 14 mm oldugunu da. devletteki 6+6 demişti baya canım sıkılmıstı küçük gelişmemişmi filan diye ama doktorum benim bildiğimi onayladı içim rahat etti.kalp atısını duyduk ama cok değişikti insan kalp atısı gibi değildi ben mi heyecandan anlamadım bilmiyorum ama tak tak tak ama nasıl hızlıı :1:

sen hangi medilife gidiyodun. ben de düşünüyorum dr un kim memnunmusun

canım ben beylikdüzünde oturuyorum beylikdüzü medilifeye gidiyortum doktorum aynur hanım.ilk baslarda alısamamıstım ama şimdi iyi güleryüzlü bi doktor rahatım onla eşimde iyi doktor dedi onun içi de rahat etti.
sen nerde oturuyorun ve nereye gidiyosun ?

Günaydın kızlar.

Sabah hastaneye gittim.2li test için 6 tüp kan verdim birde idrar verdim. Yarın 2de sonuclarımı alacağım. 23 agustosa randevu verdi. O zaman 12+6 olacağız belki cinsiyetini söyler Dr.

günaydın hoşgeldin.inş. sonucların iyi cıkar.altı tüp kan da cok alıyormarmıs ya benden o kadar alırlarsa ölürüm anam ya bayılırım :1:

peki özelde yaptırsam ne kadar öderim sence ? sen nerde yaptırdın ?

kızlar sonuçlarım iyi çıktı beta hcg değerim yükselmişş 12200 küsür olmuş kesem baya büyümüş ama bebiş yok hala haftaya cuma bebek görmeye gitcezzz :9::9::9:

ohhhh ohhhhh maşallah canım yaa cok sevindim senin adına şükürler olsun Rabbim cok büyük.sana ve babasına bağışlasın yawrucagı inş. sağlıkla kucagına da alırsın:nazar:

benim 2'li testim C.tesi günü çok uzun zaman oldu bebeğimizi görmeyeli kabinin sesini duyduk 3 hafta geçti şimdi ne yapıyor acaba miniğim??ben neden endişeli panik değilim acaba :44: sanki normal test yaptıracakmışım gibi rahatım sanki ben hamile değilmişim gibi...benim annelik güdülerimmi yok acaba??annem bebek karnına düşünce anneliği anlarsın derdi neden hala anlamıyorum bir sorunmu var benden acaba??:31::31:

ayy canım dün aksam bende eşimle bunu konustum.şaka gibi geliyor hala alısamadım sanırım sana da öyle gelmiyormu filan dedim.o da sen heralde dogunca anlarsın anne oldugunu dedi.yani seviyorum onu bebişimi yani ama hala tuhafıma gidiyor.ne zaman evlendim ne zaman hamile kaldım gercekten zaman cok cabuk geciyor

allah allah o kadar çok şişliğin var demekki
bizde bu sabah arkadaşlarla konuştuk hiç hamile gibi değilsin diyolar bana
ben yarım liko zayıflamışım bile

Allah gönlüne göre versin bende karın falan yok daha bi yorum yapamıyorum o yüzden

ben sort aldım belı lastıklı onu bos dııl pantolon ve sortlar oluo lastık oldugu ıcın ay bır rahat bır rahat sormayın.normalde bıle onlardan gıymek lazım bu arada hamıle kulodu aldım dıkıssızlerden o ole karnı saran buyuklerden almadım.dıkıssız hafıf onlarda ıyı geldı.karnım en ufak bı baskıya dayanamıo agrıo.kızlar bosa onu acık pantolonla oturmayın gıdın alın.rahat edın.benım dun dogumgunumdu esımle kutladık cmt arkadaslarla kutlıcaz herkes ne lazım dıo bende hamıle kıyafetı dedım.dolabı dızerım artık oleeeyyy.ha bırde bı lokma buyuk alın.mesela ben hamıle kalmdan 38 gıyıyodum yıne 38almam lazım ama ben 40 aldım bı sortu sımdı bol ama ılerde tam.pantolonuda 40alcam.9 aya kadar gıyım lastıgı genısler:49:

bende 40 bedenim şuan bakalım kaça kadar çıkıcaz

arkadaşlar dün doktora gittik eşimle.

şükürler olsun miniğim büyümüş 14 mm olmuş.

kalp atısını duyduk bana tuhaf geldi acayip hızlıydı ama cok güzeldi.

kilo kontrolü, tansiyon ölçümü yapıldı.

kilom 60 :52: :52:

doktor pilav,ekmek,hamur işinden uzak dur,meyve, sebze ve süt ürünlerinden bol bol tüket yoksa cok kilo alırsın dedi.

çok şükür herhangi bi sıkıntımız yok.sağlığımız yerinde.

1 ay sonra gel dedi 2 li test için.

arkadaşlar dün doktora gittik eşimle.

şükürler olsun miniğim büyümüş 14 mm olmuş.

kalp atısını duyduk bana tuhaf geldi acayip hızlıydı ama cok güzeldi.

kilo kontrolü, tansiyon ölçümü yapıldı.

kilom 60 :52: :52:

doktor pilav,ekmek,hamur işinden uzak dur,meyve, sebze ve süt ürünlerinden bol bol tüket yoksa cok kilo alırsın dedi.

çok şükür herhangi bi sıkıntımız yok.sağlığımız yerinde.

1 ay sonra gel dedi 2 li test için.

süperrrr kalp atıslarını duydugunda bı garıp oluo ınsan dımı bnm annemde aglamaya baslamıstı bndede bı tepkı yok bnde bı garıbım sanırım bıraz daha zaman gecmesı lasım galıba karnım sısıpte bıraz bebegımın hareketlerını duyunca tam olarak ıdrak edebılıcem ben :1:
bnde 7. haftada 56 kıloydum daha tartılmadım korkuorumda sureklı pogcalar borekler :18:

süperrrr kalp atıslarını duydugunda bı garıp oluo ınsan dımı bnm annemde aglamaya baslamıstı bndede bı tepkı yok bnde bı garıbım sanırım bıraz daha zaman gecmesı lasım galıba karnım sısıpte bıraz bebegımın hareketlerını duyunca tam olarak ıdrak edebılıcem ben :1:
bnde 7. haftada 56 kıloydum daha tartılmadım korkuorumda sureklı pogcalar borekler :18:

ben daha bu sabah tartıldım yarım kilo zayıf çıktım hamile kaldığım kilodan
71 dim şimdi 70,4 geldim

ben daha bu sabah tartıldım yarım kilo zayıf çıktım hamile kaldığım kilodan
71 dim şimdi 70,4 geldim

canım ben de 67,50 ile başladım 69,4-70,00im.iyi mi kötü mü bilmiyorum ramazan dolayısıyla pek yemek yiyemiyorum,işyerinde yemek çıkmıyor bzde,ekmek yumurta süt öyle idare ediyorum öğlenleri.o yüzden kilo aldım aslında.

herkese gunaydınnn
gelecek hafta salı olmasını beklıyorum hala persembe
:49::49:
ya bende bebegımı 20 gundur goırmedım
napar neder oralarda canım benım :48:
ben hamıle kıyafetı aldım ıkı sort aldım lcw den cunku sortlarım maşallah dapdar hepsı
onceden sıkı gorunım dıe herseyım dardı
sımdı karnımı sıkıolarbende hamıle sortu aldım belılastıklı cok rahat ettım
ıkıde buyuk beden elbıse aldım.
baskada bısı gıyemıorum
sortuıda ısyerınde gıyemıorum
her sabah dolapta elbıselere kıyafetlere bos bos bakıorum..
pantolon gıyemıorum bu sıcakta zaten
eteklerın bazılarıda sıkıo 1-2 gıyıyorum
en kısa zamanda 2 etek 1 pantolon alcam bu arada lcw de uygun hamıle kıyafetlerı kızlar.
yenı hamişlere hayırlı olsun dıorummm:54:

hayırlı olsun yeni kıyafetlerin güle güle kullan canım.

aynen valla değişikti.bende de öyle karnımın büyümesi lazım am anlamıyla idrak edebilmem için.hala şaka gibi geliyor.

ben gecen sene ekimde kasımda ölüyordum zayıflıktan.52 kiloydum her gören cok zayıflamıssın biraz kilo al yakısır sana diyorlardı.sonra o ara işten cıktım 4 ay evde kaldım o sırada güzel beslendim.en son 57 oldugumu biliyordum ne zaman almısım 3 kilo anlamadım ki :1:

canım ben de 67,50 ile başladım 69,4-70,00im.iyi mi kötü mü bilmiyorum ramazan dolayısıyla pek yemek yiyemiyorum,işyerinde yemek çıkmıyor bzde,ekmek yumurta süt öyle idare ediyorum öğlenleri.o yüzden kilo aldım aslında.

ilk üç ayda 1 ,2 kiloya kadar normalmiş öle diyor doktorlar ama ben zaten hamilelik öncesi 12 13 kilo kadar veripte hamile kaldığım için hem bünyem yememeye alışkın midem küçüldü hemde çok kilo alıp bunca emeğimin boşa gitmesini istemediğimden doktorumun önerisi eşliğinde besleniyorum.oda şimdilik kilo yapmadı bakalım

hamile kaldığım zaman tartınmamıştım ilk kontrolde kilo almamaya çalış dedi bizde eve tartı aldık 61.00 kiloydum bu sabah tartındım 1,5 ayda 62.400 olmuşum :18: eyvah eyvah...çok uzun zamandır ben 6 lı kiloları görmemiştim,
şöyle bir durum var,mide bulantım yok ama yeme sistemin eskisi gibi neden kilo almışım anlamadım,hatta eskiye nazaran abur cubur yemiyor çikolata,tatlı,çerez,cips,kola,fast food,patates kızartması v.s. şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum ki :31:

ilk üç ayda 1 ,2 kiloya kadar normalmiş öle diyor doktorlar ama ben zaten hamilelik öncesi 12 13 kilo kadar veripte hamile kaldığım için hem bünyem yememeye alışkın midem küçüldü hemde çok kilo alıp bunca emeğimin boşa gitmesini istemediğimden doktorumun önerisi eşliğinde besleniyorum.oda şimdilik kilo yapmadı bakalım

sürekli ekmek-poğça yiyormuşum gibi geliyo bana oysaki ilk 8 hafta gayet iyiydim,son 4 haftada aldım kiloyu ben de.hatta 8.hafta fln 67-5 flndım hala.sonra birden patlama oldu,düzensizlikten işte.:18:

benim 2'li testim C.tesi günü çok uzun zaman oldu bebeğimizi görmeyeli kabinin sesini duyduk 3 hafta geçti şimdi ne yapıyor acaba miniğim??ben neden endişeli panik değilim acaba :44: sanki normal test yaptıracakmışım gibi rahatım sanki ben hamile değilmişim gibi...benim annelik güdülerimmi yok acaba??annem bebek karnına düşünce anneliği anlarsın derdi neden hala anlamıyorum bir sorunmu var benden acaba??:31::31:

ay ya bende aynı şekilde hissediyorum acaba bende bi sorun mu var diyordum :43: içten içe üzülüyorum bu duruma :43:

hamile kaldığım zaman tartınmamıştım ilk kontrolde kilo almamaya çalış dedi bizde eve tartı aldık 61.00 kiloydum bu sabah tartındım 1,5 ayda 62.400 olmuşum :18: eyvah eyvah...çok uzun zamandır ben 6 lı kiloları görmemiştim,
şöyle bir durum var,mide bulantım yok ama yeme sistemin eskisi gibi neden kilo almışım anlamadım,hatta eskiye nazaran abur cubur yemiyor çikolata,tatlı,çerez,cips,kola,fast food,patates kızartması v.s. şimdi niye böyle oluyor anlamıyorum ki :31:

birazda şişlik vardır vücutta onun etsiside vardır tabii ama eski yeme düzenin değişmediyse olmaması lazım aslında

sürekli ekmek-poğça yiyormuşum gibi geliyo bana oysaki ilk 8 hafta gayet iyiydim,son 4 haftada aldım kiloyu ben de.hatta 8.hafta fln 67-5 flndım hala.sonra birden patlama oldu,düzensizlikten işte.:18:

evet düzensizlikte kötü oluyo gerçekten

kızlarrr selammm...

sabahtan beri burdayım ama bir yazamadım size okumaktan... kızlar ben çok kötüyüm ya her sabah dünya başıma yıkılıyo gibi uyanıyorum, işe zor geliyorum. mide bulantılarım bitmedi hala devam ediyo hiç birşey yiyemiyorum. allahım açım ya :14::14: poça börek yesem razıyım ama midem bulanıyo herşeyden çok nadir yemek iyorum. resmen çöktüm suratım kireç gibi dolaşıyorum. kansızım bide zaten. haftaya doktora gitcem artık ne verir bilmiyorum...

iş yerindekilerde diyokii kendini salıyosun vs. daha çok sinirimden ağlayasım geliyo, yalan mı söylüyorum dedim. :14::14::14:

Back