Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalarrrGünaydın kızlar.
Sabah hastaneye gittim.2li test için 6 tüp kan verdim birde idrar verdim. Yarın 2de sonuclarımı alacağım. 23 agustosa randevu verdi. O zaman 12+6 olacağız belki cinsiyetini söyler Dr.
bana yakınsın seen..bende kurtköyde oturuyorum,gebze de çalışıyorum.hangi hastaneye gidiyosun?
Günaydın kızlar.
Sabah hastaneye gittim.2li test için 6 tüp kan verdim birde idrar verdim. Yarın 2de sonuclarımı alacağım. 23 agustosa randevu verdi. O zaman 12+6 olacağız belki cinsiyetini söyler Dr.
doktora gitmekte çok geç kalmışım gibi hissediyorum ben.
neden canım ne zaman gıttın en son ?
Günaydın kızlar.
16 temmuzda gitmiştim canım,7+2'ydi.ultrasonda 6+2 olarak gözükmüştü.
şimdi de 17'sinde gideyim demiştim.15'ine kaydırdım randevumu.sürekli değiştiriyorum,kızacaklar sonunda.
Günaydın kızlar.
12. haftanda gıdıceksın yanı normal ama canım bnde senın gıbı 23 temmuzda gıttım 7 haftalıkken bnmde bı dahakı randevum 25 agustos
günaydın anneler ve küçük kuzuları
sabahları üzerime giyecek birşey bulamıyorum herşeyim eski halime göre ben ne ara şiştim kilo aldım anlamıyorum :44:
hiçbir pantalonun düğmesi rahat kapanmıyor sıkıyor karnımı
karnımda yok bu ne anlamadım....belime çarşaf dolayıp gideyim işe
Günaydın kızlar.
herkese gunaydınnn
gelecek hafta salı olmasını beklıyorum hala persembe
ya bende bebegımı 20 gundur goırmedım
napar neder oralarda canım benım
ben hamıle kıyafetı aldım ıkı sort aldım lcw den cunku sortlarım maşallah dapdar hepsı
onceden sıkı gorunım dıe herseyım dardı
sımdı karnımı sıkıolarbende hamıle sortu aldım belılastıklı cok rahat ettım
ıkıde buyuk beden elbıse aldım.
baskada bısı gıyemıorum
sortuıda ısyerınde gıyemıorum
her sabah dolapta elbıselere kıyafetlere bos bos bakıorum..
pantolon gıyemıorum bu sıcakta zaten
eteklerın bazılarıda sıkıo 1-2 gıyıyorum
en kısa zamanda 2 etek 1 pantolon alcam bu arada lcw de uygun hamıle kıyafetlerı kızlar.
yenı hamişlere hayırlı olsun dıorummm
Günaydın canım merhaba...sen de 14'ünde gideceksin herhalde.;hadi bakalım haftaya hepimiz dizilcez doktorlara.herkese gunaydınnn
gelecek hafta salı olmasını beklıyorum hala persembe
ya bende bebegımı 20 gundur goırmedım
napar neder oralarda canım benım
ben hamıle kıyafetı aldım ıkı sort aldım lcw den cunku sortlarım maşallah dapdar hepsı
onceden sıkı gorunım dıe herseyım dardı
sımdı karnımı sıkıolarbende hamıle sortu aldım belılastıklı cok rahat ettım
ıkıde buyuk beden elbıse aldım.
baskada bısı gıyemıorum
sortuıda ısyerınde gıyemıorum
her sabah dolapta elbıselere kıyafetlere bos bos bakıorum..
pantolon gıyemıorum bu sıcakta zaten
eteklerın bazılarıda sıkıo 1-2 gıyıyorum
en kısa zamanda 2 etek 1 pantolon alcam bu arada lcw de uygun hamıle kıyafetlerı kızlar.
yenı hamişlere hayırlı olsun dıorummm
benim 2'li testim C.tesi günü çok uzun zaman oldu bebeğimizi görmeyeli kabinin sesini duyduk 3 hafta geçti şimdi ne yapıyor acaba miniğim??ben neden endişeli panik değilim acaba :44: sanki normal test yaptıracakmışım gibi rahatım sanki ben hamile değilmişim gibi...benim annelik güdülerimmi yok acaba??annem bebek karnına düşünce anneliği anlarsın derdi neden hala anlamıyorum bir sorunmu var benden acaba??