slmmmmmmmmm![]()
hosgeldın kayra :) bnde cıkıorum sımdı sıze hos sohbetler yrn okurum yazdıklarınızı
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmmmmmmmm![]()
10 haftalık süreçte ilk kez bu kadar bitkin yorgun aksi ve mutsuzum.rabbim hayır etsin..saatlerdir takatsiz uzanıyorum.bugün ne hikmetse oğlumda hiç durmuyor mahvetti beni saatlerdir ne yaramazlığı bitiyor ne istekleri...evi bir görün varya bit pazarı gibi.mecalim kalmadı yeminle.oyuncak sepetini döktü,dolabındaki kıyafetlerini,her yer ekmek kağıt boya....sabır diyorum bugün çok kötüyüm ben ya...........
amaniiin allah sabır versin. Valla ben işten eve gidip kocamın arkasını toplamak bile zor geliyo birde çocuk düşünemiyorum, hatta sofraya bir bardak getirmiyo diye yolasım geliyoo...sanırım bende çok gerginimm ve herşeye ağlıyorum.
Geçende beni rüyasında kötü görmüş başladım ağlamaya ben sana naptım diye. Adama inme indi. Ben şimdi ne dedim sana diyor.. şok oldu ahahha![]()
bende eşine yanaşamayanlardanım.hele bu hamilelikte adamı bana fena gösterdiler.ne yapsa ayar oluyorum.bugün vardiyaya gitti evin haline bak diye bir başladım allah aşkına kasılma yarın temizlerim dedi halbuki hergün temizliyorum ama yinede batıyor.şu 12 haftam bir bitsede normale dönsem.....
offf netten biraz araştırdım moralim bozuldu
düşük yaptıysan tabiki anlar canım..ama hamileyken anlaşılır mı bilemicem bir sor gittiğinde.evet hamilelikte enfeksiyon çok ciddi risktir.yaşamımla tecrübe ettiğim çok acı izler bırakan risk.aman dikkat edin...sık sık idrar testi yaptırın.ben 20.haftalarda vajinal kültürde yaptırıyorum.ilk bebeğimdde enfeksiyon antibiyotiğe duyarlıydı bir türlü geçmiyordu.aman dikkat....
ben akşamları 6 aylık gündüzleri 4 aylığım.ama iç karnım çok dar benim.çok hızlı çıkar zaten göbeğim....
hımmm okey anladım şimdi... benim kesin dardır iç karnım çok zayıf bişeyim zaten![]()
inşaallah canım bi sıkıntı çıkmaz..Kuzum testinin pozitif çıkması rubellaya bağışıklığın olup olmadığıyla ilgilidir.yarın testi yenilerler sıkıntı çıkmaz inşallah korma canısı....
kayracım seni böyle gördüğüme şaşırdım ..Bize enerji veren kayra yı da hamilelik vurdu sanırım..Az kaldı cnm ilk 3 ayımız bitince rahatlıcaz inş.
cnm şuan net bi şey yok tekrarlanacağına göre hemen olumsuz düşünme ..İnş bebeğin seninle kalacak dua nı eksik etme cnm.
kayra allah nazarlardan saklasın pozitif enerji veriyor herkeze . bugün yorulmuş biraz ondan sanırım. konyada nasıl hava bilmiyorum ama buralarda çok sıcak hava hamileliği stresi çok etkiliyor.kayracım seni böyle gördüğüme şaşırdım ..Bize enerji veren kayra yı da hamilelik vurdu sanırım..Az kaldı cnm ilk 3 ayımız bitince rahatlıcaz inş.
cnm şuan net bi şey yok tekrarlanacağına göre hemen olumsuz düşünme ..İnş bebeğin seninle kalacak dua nı eksik etme cnm.
inşaallah canım bi sıkıntı çıkmaz..inşaallah rabbim duysun sesimi...
kızlar sonuçlarım iyi çıktı beta hcg değerim yükselmişş 12200 küsür olmuş kesem baya büyümüş ama bebiş yok hala haftaya cuma bebek görmeye gitcezzz![]()
kayra allah nazarlardan saklasın pozitif enerji veriyor herkeze . bugün yorulmuş biraz ondan sanırım. konyada nasıl hava bilmiyorum ama buralarda çok sıcak hava hamileliği stresi çok etkiliyor.
yazıları okudum ilgili testle ilgili hiç bişi bilmiyorum. o yüzden bilgi veremiyeceğim ama içini ferah tut. bütün arkadaşlarımın dediği gibi büyük bir problemin çıkacağını sanmıyorum. kalbim seninle![]()
harikasın yasemin böyle bir habere ihtşyacımız vardıkızlar sonuçlarım iyi çıktı beta hcg değerim yükselmişş 12200 küsür olmuş kesem baya büyümüş ama bebiş yok hala haftaya cuma bebek görmeye gitcezzz![]()
10 haftalık süreçte ilk kez bu kadar bitkin yorgun aksi ve mutsuzum.rabbim hayır etsin..saatlerdir takatsiz uzanıyorum.bugün ne hikmetse oğlumda hiç durmuyor mahvetti beni saatlerdir ne yaramazlığı bitiyor ne istekleri...evi bir görün varya bit pazarı gibi.mecalim kalmadı yeminle.oyuncak sepetini döktü,dolabındaki kıyafetlerini,her yer ekmek kağıt boya....sabır diyorum bugün çok kötüyüm ben ya...........
canım kalp atısları duyulmus cok sevındım ...bnde yrn saglık ocagına gıdıcem bıde ben ıkametgahımı hala aldırmadım annemlerın ewde suadıyede gozukuorum ama tuzlada oturuorum bnıde gecen suadıyedekı saglık ocagından aradılar gebemısınız falan sordu ıste artık burda oturmuo gozukmuosunuz sızı sılıorum tuzla saglık ocagına kayıt olun dedı tuzlayıda aradım sadece nufus cuzdanı yeter dedı ama yrn gıdıp göruces kesın bızıde bısuru yere gonderıcek o zaman![]()
kayra allah nazarlardan saklasın pozitif enerji veriyor herkeze . bugün yorulmuş biraz ondan sanırım. konyada nasıl hava bilmiyorum ama buralarda çok sıcak hava hamileliği stresi çok etkiliyor.
yazıları okudum ilgili testle ilgili hiç bişi bilmiyorum. o yüzden bilgi veremiyeceğim ama içini ferah tut. bütün arkadaşlarımın dediği gibi büyük bir problemin çıkacağını sanmıyorum. kalbim seninle![]()
SÜRMELİ ,Allah kavuştursun canım...
YASMİN06, gözünaydın şekerim inşallah hep böyle iyi haberlerle gelirsin...
OZPOLAT, canım hemen evham yapma kalbini ferah tut ve testi yenilemen gerekirse hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama özel tıp merkezinde değil hıfzıssıhha varsa bulunduğun yerde orda yaptır