Günaydın herkese.
Ben çıkmışım sen yazmışsın, ancak şimdi gördüm. Ben de aynı durumdayım. Cumartesi ve dün biraz daha iyiyim ama normalde adım atasım yok. Progestan alıyor musun sen de? Bence beni o bu kadar kötü yapıyor.
Doktora sorma sansin var mı? Bence bir şey olmaz. Böylesi daha kötü...
forumda dolasan kremin edi LIERAC PHYTOLASTİL JEL. Daha simdi 2 ay once dogum yapan kuzenimle konustum o da bunu onerdi ve hic catlamadim dedi. ve sakin kasima karnini falan dedi bi de. ben de bundan alicam
cnm ben 10+4 üm,gittiğimde 11+4 olucam.kayra o zaman cinsiyetini görmüş bebeğinin,inşalah bende görürüm.
inşallah sorunsuz olursa herşey cuma tatile gidicem
Bulantilarim hala gecmedi. Halsizlik var. Asiri duygusallik var.oyle iste idare edip gidiyoruz. Esim diyor ki 2. cocugu dusunmeyelim hamileliginde cok duygusallasiyorsun, kavga cikariyorsun dedi.
selamlar hanımlargüzel bir gün geçirirsiniz umarım bebişlerinizle
bu arada krem sormuşsun bsima lierac herkes özellile de doktorlar ve kullananlar mutlaka öneiyor yeni oluşanları iyileştiryor olmamasına da yardımcı oluyormuş ben internetten aldım eczane fiyatı 80 tl idi ben internetteki eczaneden aldım 2li kampanyalıydı kargoyla 75 tl verdim iki tanesine 2 günde geldi hemde tavsiye ederim
teşekkür ederim canım,
bizede doktor yasak dedi sonra düşük tehlikesimi var dedik yok sadece tedbir için olduğunu söyledi.bir sonraki kontrolde bişey demeyince bizde yasak sona erdi diye düşündük,allaha şükür ben ve bebeğim gayet iyiyiz.bu sayede hem bedenen hem ruhen kendimi daha iyi hissediyorum...bebek olsun diye uğraş adamın peşinden koş şu gün şu saat diye olsun sırt çevirama neyseki o durumu atlattık korku kalmadı eski halime geri döndüm yani karnım şişene kadar birkaç aylığına normal olduk
eşin senin birden fazla çocuk düşündüğünü bildiği için öyle diyodur yani seni resmen şaka yollu tehdit ediyor kavga çıkartma ki ikinciyi yapalım diyor:))
ben şöyle bir yol buldum ağlıom zırlıom ama onun gönlünü de alıom gidip bir iki öpüp koklayınca rahatlıyor:)) onlar da zor bir süreçten geçiyor bizim kadar olmasa da babalığa mı bize mi alışsınlar yani ben kocam çok çektirdim bu aralar acıyorum..
iki kapris yapsak da gönüllerini alalım kızlar:)
forumda dolasan kremin edi LIERAC PHYTOLASTİL JEL. Daha simdi 2 ay once dogum yapan kuzenimle konustum o da bunu onerdi ve hic catlamadim dedi. ve sakin kasima karnini falan dedi bi de. ben de bundan alicam
yok valla bişi tavan yapmadıfantazi bile yapamıom o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi
Valla ben de aynı şekildeyim eski halimden eser yok.Sanırım bilinç altı bebeğe bişey olursa korkusu var.
Ama eşime belli etmek istemiyorum.Gerçi o da anlayışlı ama şimdi böyleysem karnım şişince nasıl olcek bilmem::18:
al benden de o kadar. bilincalti iste korkuyorum bende bi de doktora da sormadik salak gibi.
al benden de o kadar. bilincalti iste korkuyorum bende bi de doktora da sormadik salak gibi.
hoşgeldin canım. mutlulukla sağsalim kucağına alman dileğiyleeee.günaydın ben de bir mart annesiyim 2. bebeğim olacak inşallah ..
ımmm evet unutmuştum ben beyaz leblebiyi. bende alayım bari.Canim sikayetinle ilgili cvp yazan oldumu bilmiyorum ama beyaz leblebiyi öneririm. Hem midedeki asidi aliyor, hem bagirsaklari calistiriyor, hemde anne sutunu artirici özelligi varmis. Belki iyi gelir yazmak istedim.
bende progestan kullanıyorum beyaz akıntım vardı zaten. sarıda oluyor.hanımlar afedersiniz iç çamaşırlarınız bembeyaz mı benimki pek tertemiz değil 12 gündür progestan da kullanıyorum ama çok temiz çıkmıyor çamaşırım sizlerde durum nasıl...:44:
birtane küçük kutuda pembe etiketi var üzeride z ile başlıyor diş geliştirici onu kullandım kızımda ilk dişinde içler acısıydı . onu kullanınca rahatladı zavallım.cnmm inşallah sağlıkla dutyarsınız pıtpıtları ve kızınıda kolaycacık kesersin memeden bizim çalışma gibi olmuyo tatlım yani önemli günleri falan bilmiyorum ama bakalım nasip ilk bebişte bir yıl sonra olmuştu kısmet artık ama çok yoruluyorum nazlım ya hele dün gece kabus gibiydi azı dişi çıkıyo ve hiçç yatmadık ağlamalar sızlamalar Rabbim kolaylık versin onlarada çok zor bu diş olayı inş ikincide hayırlı vakitte gelir ve Allah kolaylığını veriri inş aeolun güzel haberlerini bekliyorum
allah kavuştursun.Ailemi yolladım cok üzgünüm.
hoşgeldin. sağlıkla sıhatle alırsın inşallah bebişini kucağına.Kızlar Merhaba, Allah kısmet ederse bende 2013 Mart veya Nisan başı annesi olacağım. Benimki tüp bebek. 2. denemede Rabbim bana ikram etti bebeğimi. Şükürler olsun. Fakat daha hamile olduğumu bile hissedemiyorum, bel ağrısı dışında hiç bir belirti yaşamıyorum.
ay çok yorulmuşsun kıyamam. testlerinde hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. kalp atışlarınıda duyarsın inşallah pıt pıt pıt Nazararkadaşlar herkese selam.hayırlı güzel bir gün geciriyorsunuzdur inş.
ben bugün biraz yoruldum.hastanelerle sağlık ocagına kayıtla ugrastım durdum.
sabah cıktık evden devlet hastanesine gittik.doktor muayene etti eşimi almadı zaten içeriye
ultrasonla baktı kalp atısını filan duymadım ama doktor gördü söyledi orda bişey atıyor o kalbi dedi
neyse şükürler olsun kalbi atıyor.ama sorun 6+6 hafalık dedi benim hesabıma göre yani netten hesaplattıgım 7+5.
onu da gectim medlifenin istediği testleri gösterdim bunları da yaptırmak istiyorum dedim özelde para vermeyim diye
doktor yaptırtmadı.daha bebek cok küçük biraz büyüsün şimdi git 1 ay sonra gel dedi.ısrar ettim ama yok.
ordan cıktık saglık ocagına kayıt yaptırmak için gittik aile toplum merkezine gönderdiler.evrak filan söylemediler.
oraya gittik nüfus kayıt örneği ikamet istediler,ordan cıktık nufüs müdürlüğüne tekrar aile toplum merkezine derken afakanlar bastı.
en son medilifeye geldim kan verdim.4 tane test yaptırdım 60 lira ödedim istediği testlerin bazılarını 3 hafta önce yaptırmıstım inş. sorun cıkmaz.3 bucuk gibi gidip doktorla görüşcem inş. burda duyuluyordur kalbi.
benden gelişmeler böyle.
yemeğe gidip geleyim sonra da geçmişe göz atayım bi.kimde neler olmus.
Dr bize de birlikte olabilirsiniz dedi. Ama ben korkuyorum bebege bir sey olur diye ben de esimi ihmal ediyorum
ya benim kokuya halen duyarlılığım olduğundan sebze ve soğanın girdiği yemekleri et ürünlerini pek yiyemiyorum. doktorların önermelerinin aksine hamurişi, tatlı yiyebiliyorum ayrıca kahvaltıda peynirimi domatesimi zeytinimi yiyorum bütün meyveleri bol bol tüketiyorum. yoğurt çok tüketiyorum her yemeğimde muhakkak yoğurt var bünyem bunları aş eriyor sanki. kola kahve falan tüketmiyorum. bulursam maden suyu içiyorum. tatlı olarakta favorim sütlü tatlılar.Nasıl besleniyorsunuz kızlar öğlen sabah akşam nelere dikkat ediyorsunuz???
yavaş yavaş artık lastikli paltolonlar giymek lazım.kızlar pantolumun beli çok sıktı,açtım düğmesini,fermuarını öyle oturuyorum.inşallah ayağa kalktığımda açılmaz.walla rezil olurum tüm şirkete
tam 1 hafta sonra ikili teste gidiyorum,saatleri sayar oldum artık.çocuk gibi yatcaz kalkcaz hesabı yapıyorum walla :)
hahahahahahhaha bende tatilden sonra hamile kaldım bu tatillerde bişi varbiz eşimle birden yakınlaştık bir ara beb adamın yüzüne bakmaz oldum yakın durmadım...ne olduysa tatilde oldu benim hormonlar coştu
doktordan geliyorum 7+1 haftalığım ama bebeğim hala görünmüyor, haftaya tekrar bakalım dedi , boş gebelikten çok korkuyorum kızlar
Kızlar yardımm
çok merak ediyorum istediğim hastahanede kendi doktorum eşliğinde doğum yapmam mümkün olurmu acaba ? Mümkün mü böyle birşey..
ne olacak bu halimiz....:120::120:
eşim isyan bayrağını çekmek üzere...:88:
olmadığından değilde,istediği gibi olmadığından
yandık ki ne yandık
Kızlar birşeyi sorucam.buraya isteyen herkesin girip okuyabildigini yada Google da arama yapıldığında yine burada yazılanların hiçbir kısıtlama olmadan okunabildigini biliyorsunuz değil mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?