- 22 Mart 2012
- 551
- 11
- 318
kızlar günaydın akşamki yazışmalarınızı okudum hep, bebe yağı bazı kadında kıllanma yaptığı için tedirgin oldum ama bende kullanmaya başlayacağım mutlaka göğüslerimde geçmişten kalma çatlar var zaten. sebamedin bebe yağını alalım dedik ama oda çok pahalı gereksiz mi olur acep. kayranın önerisi üzerine cansın baby alıcam...
bende dün öyleydim sürekli ağlamaklı suskun mutsuz midemde bulanıyodu gecede eşimle kavga ettik. bi güzel oturdum ağladım 1 saatişe gelmeyi hiç istemiyorum ben ya sabahları çok zor oluyor.
kızlarrr bu isteksizlik olayını ben napıcam ya eşim isyanlarda. ve doktor haftada 1 dedi ama zerre istemiyo canım. adamı soğutcam kendimden yanağımdan öpse suratımda endişeli bi ifade oluyomuş ödün mü kopuyo sana dokuncam diye diyor. evet ya isterse diye of yaaa off napcammm :18::18:
canımm hoşgeldin allah kucağına almayı nasip etsin. madem tecrubelisin bizimle paylaş acemiler çok![]()
Bende guzel mart annelerıne bı selam vereyım ıstedım bu senenın mart annesı olarak,gelecek sene sızınde bebeklerınınz bu vakıt 5aylık olucaklar allahın ıznıyle....Rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın,ben sımdı hem kızımı emzırıyorum hemde sızlere guzel duygularımı yazıyorum...
Rabbım kımseyı bu durumun yokluguyla sınamasın ınsallah...
Bende sorun yok hormonlarda yani hamilelikten öncede iyiydi, şimdi de ama şöyle bir durum var bebeğe zararlı olacağını düşünüyorum bazen oda benim geri çekilmeme sebep oluyor biraz doktor 15-20 günde bir dedi ama insan o kadar nasıl dayansın sizde de doktor aynısını mı dedi sorun olur mu olmaz mı bilgi verirseniz sevinirim kızlar...
Kızlarrbişiyler okudum östorojen tavan yaptı filan diye..
sormayın yaaa bende durumlar felaket inadına olur gibi
yani tavanın hat safhalarındayım evlendiğim günden beri ilk defa bu sıralar
![]()
selam kızlarrrrrrrrrr herkese toplu cevap..korkuyorum ben yaaaaaaaaaaaa..nolcak bılmıyorum..:44: